Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – balandžio 21 d.

Kad ir kaip norėsis dieną praleisti smagiai, su džiaugsmu, oriai ir gražiai, ryte gali tekti šiek tiek labiau pasitempti, darbai pareikalaus aiškumo ir susitelkimo, tačiau likusi dienos dalis bus pakankamai gera įvairiems reikalams tvarkyti – ramiai, atsipalaidavus ir tuo pačiu kūrybiškai siekiant praktiškų rezultatų, gali pavykti visiškai naujai pasižiūrėti į tai, kas jums rūpi ir rasti tokius sprendimus, apie kuriuos anksčiau sunku buvo net pagalvoti arba jums trūko informacijos, žinių.
Kepti obuoliai, kiniški desertai
Kepti obuoliai, kiniški desertai / 123RF.com nuotr.

Tai gana geras laikas praktiškoms idėjoms vystyti, ieškoti racionalių sprendimų, taip pat ir saviugdai, pažinimui, mokymuisi, įvairioms kūrybinėms veikloms, laisvalaikio renginiams, tiesiog linksmoms pramogoms, daugiau laiko leisti su vaikais. Palanku įsigyti buičiai pagerinti, namams, aplinkai ar save pagražinti skirtų dalykų, gerai sektis turėtų ir prekyba maisto produktais.

Šiandienos nuotaikas geriausiai atitiks kanarėlių geltonumo, melsvai-žalsvos tarsi jūros vandenų, žydros spalvos aprangoje ir aplinkoje, puikiai saugos ypatingoji katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas).

Maistas turėtų būti lengvas, puikiai tiks įvairios salotos, užkandžiai, sumuštiniai, viskas kuo paprasčiau, saikingiau, be didelių pretenzijų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gyvenimas stojasi į savo vėžes, daugėja aiškumo ir racionalumo, praktiškumo, galimybių išspręsti jums rūpinčius reikalus, esate kūrybingi ir aktyvūs – ko daugiau norėti, kai viskas jūsų rankose? Juolab ir darbo reikalai visai sėkmingai klostosi, turite pakankamai idėjų ir projektų, esate pripažinti tarp kolegų. Šiandien svarbu mažiau reikšti finansinių pretenzijų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors esate gana stiprūs, kaupiate jėgas, tačiau lukterėkite dar dienelę, kol galutinai atsigausite ir galėsite parodyti visą savo stiprybę. Šiandien vertėtų daugiau laiko praleisti namuose, su artimaisiais, geras laikas nuoširdžiam pokalbiui su tėvais, vyresniais giminaičiais, pasidomėti savo šaknimis – tai gali padėti atsikratyti kompleksų, pamatyti save naujai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puiki diena atviram pokalbiui, tegu ir su kaimynu, broliu ar seserimi. Jų džiugumas ir geranoriškumas gali padėti jums šiek tiek labiau nurimti, atsikratyti egzistencinių baimių ar palengvinti jūsų galbūt lengvai depresinę ar perdėtai įtemptą emocinę būseną, pamatyti save tarsi iš vidaus, suprasti ką nors naujo apie save. Geras laikas darbuotis atskirai nuo kitų, pabūti gamtoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Noro veikti, imtis ko nors iš esmės naujo daugėja, tačiau laikas labiau tinkamas susivokti, pamatyti tai, ką jau veikėte, ką nuveikėte, ir savo galimybes tarsi iš šalies. Geras laikas savo veiklai pristatyti, pokalbiams su draugais, bičiuliais apie tai, kas jums rūpi, kuo norėtumėte užsiimti, tačiau būkite atsargūs kalbėdami apie pinigus, venkite nusimenkinti ar aptarinėti svetimus reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Daugeliu atžvilgių šiandien ir artimiausiomis dienomis esate privilegijuotas – išaušo jūsų pripažinimo laikas. Tiek darbdavių ar viršininkų būsite matomi, visiems reikalingi, bet ir patys turėsite drąsos parodyti save ir savo darbus, gražiai įpinti juos į bendrus interesus ir imtis ko nors naujo. Tiesa, mažiau sureikšminkite savo pretenzijas ir baimes, kurios gali staiga sugadinti nuotaiką.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šioks toks atoslūgio laikas, kai vertėtų daugiau laiko skirti atokvėpiui, tam, kas vyko pastarąjį mėnesį, apibendrinti – Mėnulis Liūte verčia jus daugiau gilintis į tai, ką jaučiate, kas svarbu jūsų sielai, todėl darykite tuos darbus, kurie tarsi savaime išeina, lengviau pavyksta – gali tekti intensyviau imtis ryšių su užsieniu atstatymo, domėtis pasaulio naujienomis, bet vis grįžkite į save.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate labai stiprūs ne tik savo nusiteikimu, bet ir sveikatos prasme, turite daug vidinės jėgos ir energijos – pats laikas imtis jums labiausiai rūpimų ir svarbių darbų, įgyvendinti tai, apie ką jau seniai galvojote, susitikti su svarbiais žmonėmis, burti palaikymo komandą. Tiesa, bus svarbu išlaikyti pasitikėjimo savimi saiką, ypač priimant finansinius sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puikus laikas pristatyti savo veiklą ir gana rimtai imtis karjeros arba individualaus verslo reikalų, ypač, jeigu jis susijęs su kultūra, laisvalaikio, pramogų industrija, verslo konsultavimu, grožio paslaugomis. Tinkamas metas atnaujinti veiklą, kitu žvilgsniu pažvelgti į tai, ką darote, kaip palaikote ryšius su pasauliu, – gal vertėtų įnešti šiek tiek daugiau kūrybinės laisvės?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Aktyvus darbų laikas, kai turėtų sektis bemaž viskas, tereikia tik tinkamu žvilgsniu pažvelgti į iškylančias problemas ir sprendimai atsiras tarsi iš oro. Puikus laikas atnaujinti, susitvarkyti namus, darbo vietą, pasirūpinti savo ir artimųjų gera savijauta, pagalvoti apie galimas keliones ar vasaros atostogas, o gal tiesiog skirti laiko naujai pramogai, praplėsti savo pasaulio matymą?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Metas, kai turėsite galimybių pagaliau įgyvendinti tai, apie ką jau seniai galvojote, kūrėte ar planavote, tačiau trūko palaikymo ar finansų, kokių nors išteklių, tinkamas laikas pasirūpinti šeimos draudimu, paskolomis, imtis nekilnojamojo turto reikalų. Tiesa, bus svarbu išlaikyti saiką ir tuo pačiu vengti per didelio kuklumo, baimių ar pretenzijų pasauliui ar aplinkiniams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien jums užteks tiek sveiko proto, vidinės jėgos, tiek ir optimizmo bei išminties suvaldyti situaciją namuose, palaikyti savo antrąją pusę ir tuo pačiu tęsti savo sumanytas pertvarkas namuose, realizuoti kūrybines idėjas. Tinkamas laikas deryboms, ieškoti verslo partnerių, konsultuotis su išmanančiais specialistais, ypač, jeigu kalbama apie kūrybines industrijas, laisvalaikio veiklą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puiki darbinga diena, kai esate iki ausų įklimpę į darbus, o svarbiausia, tai visai smagi veikla. Žinoma, klaidų pasitaiko visiems, tačiau puikus laikas imtis konkrečių praktiškų darbų, realizuoti savo kūrybinius sumanymus, mokytis ar imtis amatų, tačiau įnešant į juos ką nors savito. Tinkamas laikas pasirūpinti ir savo veiklos pristatymu, reklama, gaminių pakuotėmis ar pan.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius