Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – balandžio 28 d.

Mėnulis dar vis keliauja su paslaptimis, giliu žvilgsniu ir didelėmis aistromis siejamu Skorpiono ženklu, skatindamas į viską žiūrėti iš esmės, nors tai suteikia niūrumo vyraujančiose nuotaikose.
Dalmatinė Luna žiūri į tulpių laukus saulėtą dieną. Grėvenbroichas, Vokietija.
Dalmatinė Luna žiūri į tulpių laukus saulėtą dieną. Grėvenbroichas, Vokietija. / „Scanpix“/AP nuotr.

Diena tinkama imtis susitelkimo ir vidinės stiprybės reikalaujančių reikalų, tačiau tik iki pavakarės, mat nuo 15 val. 31 min. iki 18 val. 42 min., kuomet Mėnulis pereis į optimistišką, tolerantišką ir autoritetingą Šaulio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet tinkamas laikas pabaigti pradėtus darbus, tvarkytis ar ilsėtis, susilaikyti nuo pirkinių.

Nuotaikos vakare radikaliai keisis, atsiras daugiau energijos, džiugumo, norėsis keliauti, pažinti, domėtis pasauliu ir žmonėmis, mokslo naujovėmis. Tiesa, bus svarbu galvoti, ką sakant susilaikyti nuo vertinimų, galimos klaidos, apsirikimai, be jokių blogų užmačių yra pavojus įžeisti ar įsižeisti. Ypatingai dieną susilaikykite nuo aštresnių komentarų, kritikos, bus rizikos perlenkti lazdą.

Pozityvią nuotaiką padės išlaikyti tviskančių, tamsiai raudonų, ochros ar geltonos spalvų drabužiai, puoškitės piropu, rubinu, piritu. Maistas gali būti įvairus, tačiau karštas, šildantis, lengvai įsisavinamas, venkite sunkiai virškinamų produktų. Geriausiai tiks saldūs, taip pat miltiniai produktai ir patiekalai – duona, bulvės, burokėliai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien gali gana netikėtai iškilti finansinių problemų ir reikalų – gal kažkas suges ir pareikalaus remonto ar atnaujinimo, taip pat gali iškilti netikėta grėsmė jūsų pajamoms. Pirkiniams diena mažai palanki, vis dėlto tikėtina, kad visas jaudulys bus daugiau jūsų įsivaizdavimas nei problema ar apskritai su pinigais susijusios baimės – gal vertėtų kitu kampu nei esate įpratę pažiūrėti į pinigus?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien pasijausite kiek pozityviau, jūsų reikalai, nors ir su įvairiomis emocijomis, turėtų pajudėti ir tik nuo jūsų gebėjimo ramiai priimti situaciją priklausys, ar aplinkiniai pripažins jūsų nuopelnus. Gera diena prisiminti dvasines tiesas, pabendrauti su jums svarbiais dvasiniais autoritetais ar bent prisiminti jų mokymą, pagalvoti, kaip galėtumėte jų patirtį pritaikyti savo gyvenime.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Visa diena bus pilna darbų ir noro kažkaip atsikratyti įvairių baimių, susijusių su sveikata, emocine būkle, išsekusia nervų sistema. Nusiteikite, kad gali tekti skubiai spręsti užgriuvusį finansinį reikalą. Po pietų daugiau laiko skirkite poilsiui, tvarkymuisi, bendravimui, o jau vakare pasijausite geriau – tinkamas metas maloniam vakarui su antrąja puse, pabendrauti su verslo partneriais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dieną būsite gana kūrybingi ir geranoriškai nusiteikę, sulauksite malonaus antrosios pusės ar aplinkinių pripažinimo ar bent pagyrimo, netgi pavyks, nors ir pasijaudinus, išjudinti svarbų bendrą reikalą. Tai aktyvios veiklos metas ir labiausiai tai pajausite vakare, kuomet kils daug minčių, ką tokio prasmingo vertėtų nuveikti, kokias patirtis vertėtų prisiminti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kaip bežiūrėsi, dieną būsite gana sentimentaliai nusiteikę – rūpės namai, tėvai, tradicijos, būsite linkę pabūti ten, kur jaučiatės patikimai ir saugiai, daugiau galėsite parodyti dėmesio antrajai pusei. Ir vis dėlto profesiniai reikalai vers jus suktis ir ieškoti subtilių būdų suderinti tai, kas vieša ir kas asmeniška. Vakare atsigausite, grįš džiugumas, geras laikas prisiminti mėgstamas pramogas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien teks imtis gana rimtų komunikacijos iššūkių, ieškoti būdų turimas mokslo, mokymų žinias, patirtį perteikti plačiau – geras laikas mokyti ir mokytis, bendrauti, praktiškai taikyti tai, ką žinote, imtis vadybos. Darbų daug, tačiau tai neša jums gana daug stiprybės ir patirties. Vakarą būsite linkę skirti šeimai ir artimiesiems – raskite laiko džiugiam atokvėpiui saugioje aplinkoje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien gali tekti paišlaidauti, tačiau pasistenkite tai daryti iki pietų. Jeigu tai didesnės išlaidos, būkite itin dėmesingi visai su jomis susijusiai informacijai, dokumentacijai, išsiaiškinkite rūpimus klausimus. Esate pilni energijos, tačiau gresia pervargimas, persitempimas, ypač susijęs su nervų sistema – pasistenkite subalansuoti veiklos krūvius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Mėnulis beveik visą dieną keliaus jūsų ženklu, tad turėtumėte jaustis gana tvirtai, suprastais ir aplinkinių palaikomais – gera proga pamatyti, kaip galite veikti be jokių kompleksų ar savęs nuvertinimo. Geras laikas tvarkyti finansinius, paskolų reikalus, ieškoti ryšių užsienyje, taip pat imtis spręsti su komunikacija susijusių reikalų – šiandien ryte galite išjudinti įstrigusius reikalus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jeigu tik turite galimybių, dieną susilaikykite nuo didesnių iniciatyvų ar aktyvesnės veiklos – vertėtų labiau susirūpinti savo sveikata, paieškoti alternatyvių gyvensenos, sveikatinimo ar gydymo būdų. Bus labai svarbu mažiau klausyti kitų nuomonių, o kliautis savo pajautomis ir galva. Vakare nuotaikos keisis, pasijausite daug tvirčiau ir guviau, tad beliks pasidžiaugti gyvenimu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien visai gerai gali pasisekti pokalbiai su jums svarbiais žmonėmis, pavyks įtikinti atsakingus asmenis jūsų reikalų prasmingumu, išspręsti jums rūpimus klausimus, tačiau imkitės to iki pietų. Vėlesnis laikas bus labiau tinkamas imtis kasdienių, rutininių reikalų, pabaigti ką pradėjus, o jau vakare galite pajausti poreikį kuriam laikui atsitraukti nuo viso šurmulio ir pabūti su savimi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puiki diena pagalvoti apie karjerą ir profesines perspektyvas. Gali kilti abejonių savo sugebėjimais ar tuo, kaip pavyks suderinti darbo ir asmeninius, šeimos reikalus, tačiau belieka kelti klausimą – o ko trokšta jūsų siela? Šiandien iki pietų turite galimybę priimti teisingą jums ir pasauliui sprendimą. Vakaras puikus susitikti ar bent pabendrauti su artimais draugais, bičiuliais, džiugiai atsipalaiduoti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Turite idėjų, kaip išspręsti jums ir kitiems rūpimą klausimą? Dalinkitės šiandien su tais, kurie gali padėti tai įgyvendinti. Geras laikas ieškoti naujos informacijos, imtis visiškai jums naujos veiklos, įgyti naujų įgūdžių, tik pasistenkite būti saikingi tiek baimindamiesi, ar pavyks, tiek įsivaizduodami, kad jau viską žinote. Vakarą gali tekti skirti darbo reikalams – realizuokite ką sumanę!

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius