Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – birželio 2 d.

Trečiadienį Mėnulis ir toliau keliauja Žuvų Zodiako ženklu, skatindamas pakylėtą, daugiau su kūryba, dvasingumu susijusią veiklą, atjautą, tad visi bus jautresni, tačiau tai palanki padėtis socialiai silpnesniems, taip pat jautresniems žmonėms.
Pakalnutės
Pakalnutės / Shutterstock nuotr.

Tiesa, dėl Saulės su greita veikla, informacijos sklaida, verslumu ir paviršutiniškumu siejamame Dvynių ženkle gali kilti prieštarų, ypatingai ryte, kuomet tarsi norėsis daugiau dėmesio, jautrumo, gilesnio suvokimo, o protas vers problemas spręsti greitai – gauti atsakymus, kažkur nuvykti, susitikti, sužinoti.

Laimės tas, kam pavyks suderinti širdį ir protą. Tuomet diena bus tinkama daugumai ramių, neskubrių, praktiškų ir tuo pačiu tiek pajautos, tiek ir analitinių gebėjimų reikalaujančių veiklų. Popietė turėtų būti jau gana rami, stabilesnė. Grožio ir meilės valdovė Venera 16 val. 18 min. pereis į šeimynišką, jaukų, su vaikais, motinyste siejamą Vėžio ženklą, kur išbus iki birželio 27 d.

Šiame ženkle yra ir aktyvusis Marsas. Tai dar labiau skatins kurti namų jaukumą, santykius šeimoje, tam tikra prasme gali padėti ir partnerystės subalansavimui, nors Marsas Vėžio ženkle silpnas, gali būti irzlokas, kuomet daroma, bet daug vidinių baimių dėl to, kaip pasiseks, tad daug kas priklausys nuo noro susikalbėti, gražiai sugyventi, gebėjimo paskatinti kitą, suteikti abipusio saugumo jausmą.

Norėsis daugiau gaminti, valgyti namuose, geras laikas šeimos šventėms. Ramią nuotaiką palaikys minkštų, ramių žalsvų, gelsvų, rusvų spalvų drabužiai, puoškitės amazonito, bronzos dirbiniais. Patiekaluose turėtų būti daugiau pieno ir jo produktų, riešutų, sėklų, tačiau atsisakykite mėsos, ypatingai jautienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien venkite skubos, aktyvios veiklos, galite jaustis pažeidžiamais, per mažai suprastais, apskritai gali būti sunkoka susikalbėti, bendrauti, tačiau geras laikas gilintis į tai, kas jums svarbu, taisyti ankstesnius darbus, ieškoti klaidų priežasčių. Tinkama diena ir paieškoti psichologinių, jus varginančių sveikatos sutrikimų priežasčių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaustis turėtumėte visai gerai, turėsite progos aktyviau pabendrauti, galbūt imtis bendruomeninės veiklos, tinkama diena ir susitikti su siela artimais bičiuliais, bendrai veiklai, apskritai bus svarbu prisiminti draugus. Venkite išlaidų, susilaikykite nuo skubotų, ypatingai pasidavus kitų asmenų spaudimui ar įtakai pirkinių, finansinių sprendimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo klaidų apsaugos šiandien bus mažoka, tad daug kas priklausys nuo įsiklausymo, gebėjimo pajausti kurlink vėjas pučia ir ramiai bei kantriai išdėstyti savo poziciją, atsižvelgti į pašnekovo poreikius bei galimybes, priimti jums tarsi savaime suprantamą informaciją. Nuo šiandien prasideda finansiškai gana sėkmingas laikotarpis, tačiau tik tuomet, jei vengsite azarto, noro pasirodyti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors mėnuo iki gimtadienio dar tik maždaug įpusėjo, tačiau nuo šiandien popietės prasidės kiek smagesnis laikotarpis, kuomet tarsi savaime prisipildysite daugiau jausmų, bus lengviau juos išreikšti, tai turėtų pasimatyti ir išoriškai – atsipalaiduosite, tarsi išsiskleis gražiausios jūsų savybės. Būsite gana romantiškai, pakylėtai nusiteikę, tačiau dar anksti priiminėti rimtus sprendimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite šiandien išlaikyti asmeninius santykius, venkite giliai siekiančių pykčių ar apmaudavimo, nors, antra vertus, šiandien galite labai aiškiai pamatyti, kas yra kas, tiesiog pajausti, kas teisus, o kas tiesiog jumis naudojasi. Susilaikykite nuo finansinių sprendimų. Po pietų prasidės emociškai kiek sunkesnis laikotarpis, galite pasijausti tarsi jūsų jausmai beprasmiai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Keistas jausmas – tarsi atiduodate viską, ką galite, tačiau vargu ar kam reikia jūsų pastangų, tenka vėl iš naujo ieškoti būdų sugyventi, susitarti, bendrauti, grįžti prie atrodytų jau baigtų reikalų, peržiūrėti dokumentus, taisyti savo ir svetimas klaidas. Po pietų gali vis daugiau jūsų dėmesio pareikalauti draugai, turėsite progos viešai pristatyti savo veiklą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasirūpinkite savo sveikata – vertėtų pagalvoti apie ilgalaikį dienotvarkės, darbo ir poilsio režimo susireguliavimą, gana tinkamas laikas ir imtis sveikatinimo procedūrų, ypatingai vandens ir kvapų terapijai. Nors darbų ir rūpesčių turite pakankamai, tačiau viena kitam tiktai padės. Venkite baimių, ieškokite sprendimų, pripažinkite ankstesnes klaidas ir viskam turėkite aiškius argumentus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasitikėjimo savimi ir savo jėgomis bei jausmais turite daug, tačiau bus svarbu, kad tai leistų išlaikyti blaivų žvilgsnį į situaciją, atrinkti tai, kas svarbu nuo tuščių ambicijų ar stereotipų, todėl venkite skubotų sprendimų, pajauskite tinkamą laiką ir aplinkybes, pamatykite savo ar svetimas klaidas, pripažinkite, taisykite jas. Nuo šiandien patrauks kelionės, tolimi kraštai ir ypatingi žmonės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien gali būti sunkoka išlaikyti balansą tarp to, kaip jaučiatės, norite būti su kitais ir to, kaip su jumis elgiasi, bendrauja namiškiai – o gal atvirkščiai? Norėsite pasirodyti geresnis nei esate ir labai jautriai reaguosite į pastabas. Gali grįžti vaikystės nuoskaudos, prisiminimai, būsite itin jautriais, dėl to galite labai skaudžiai sureaguoti ir į antrosios pusės pastabas – pastebėkite tai ir venkite pyktis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai aktyvi, pilna emocijų ir veiksmo diena, kuomet bus labai svarbu vengti skubotų sprendimų, atsakymų, susitikimų, nes gali daug ką tekti perdaryti, aptarinėti iš naujo, tikslinti detales. Bus svarbu išlaukti, išsiaiškinti iki galo, vengti kategoriškų sprendimų – palikite galimybių ateičiai, dar anksti naikinti informaciją, išmesti dokumentus ar, atrodytų, vargu kam reikalingus daiktus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jums puikiai sekasi – nors esate tarsi įsikinkę į veiklą, kurios taip troškote, tai gana sunku, tenka atlaikyti gana didelę atsakomybę už savo sprendimus, taisyti ankstesnes klaidas, tačiau tai būtinas etapas, kad vėliau galėtumėte riedėti sklandžiai. Vis dėlto, akylai stebėkite finansinius reikalus, bent jau iki vakaro venkite skubotų, emocijų ar iliuzinių madų diktuojamų išlaidų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate labai stiprūs, aktyvūs, matomi, tačiau jūsų ir artimųjų interesai šiomis dienomis gali gana smarkiai skirtis, bus gana sudėtinga susiderinti, gali tekti peržiūrėti ankstesnius planus, grįžti prie senų problemų sprendimo. Venkite skubos, bus labai svarbu išlaukti, pamatyti tai, ką būtina keisti, ieškoti kompromisų. Nuo pavakarės turėtumėte pasijausti daug geriau, leiskite sau atsipalaiduoti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius