Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – birželio 30 d.

Ši diena daug kuo bus panaši į praėjusią, tik galbūt dar gilesnė, optimistiškesnė, pozityvesnė. Mėnulis ir toliau keliaus jautriuoju, meniškuoju ir dvasinguoju Žuvų Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule taip pat vandens stichijos Vėžio ženkle, siejamame su sentimentalumu, šeima, vaikais, motinyste, rūpyba ir skysčiais.
Vaikas tikrai norės paragauti uogų, kurias prisiskins pats
Mergaitė valgo šilauoges / 123RF.com nuotr.

Tad itin palankus laikas labdaringai veiklai, pasirūpinti silpnesniaisiais, visuomenės užribyje esančiais, taip pat aplinka, Motule Žeme. Tai ir menininkų, psichologų, dvasinių praktikų laikas, kai bus lengva suderinti praktiką ir gyvenimą, parodyti savo atjautą konkrečiais darbais, rūpesčiu. Tai šeimos laikas, itin tinkamas bendram poilsiui, tiesiog darnai atstatyti – tiek namuose, tiek ir su aplinka.

Aplinkybės vers rinktis tarp naujo ir seno, tarp to, kas vertinga, o kas jau atgyveno – tai skausmingų, bet prasmingų pasirinkimų metas, kai matoma perspektyva, žinoma, tiesiog jaučiama, kas ir dėl ko galėtų ir turėtų būti padaryta, matoma plati, tolima perspektyva.

Koncentruokitės ties svarbiausiais tikslais, įjunkite kūrybingumą, ieškokite visiškai naujų, originalių – būtent jūsų, o ne nužiūrėtų nuo kieno nors kito sprendimų, tikrinkite juos savo vidumi.

Tai įžvalgų ir planų metas, kai lengva pamatyti tiek kelius, tiek ir būdus jiems pasiekti, pradėti mokytis reikalingų įgūdžių, užmegzti reikalingus ar prisiminti ankstesnius ryšius, rinkti informaciją.

Dienos nuotaikas geriausiai atitiks neryškios, tarsi išplautos, melsvai sidabrinės aprangos spalvos, papuošalai iš sidabro su auksu, selenitu arba aduliaru (Mėnulio akmuo).

Maistas turėtų būti skystesnis, ypač tiks įvairūs kompotai, kisieliai, saldžios sriubos, avižinių dribsnių košė, drebučiai. Venkite sunkaus baltyminio maisto.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai skaudžių, tačiau prasmingų pasirinkimų laikas, kai gyvenimas tarsi myga ant nuospaudų. Tai laikas, kai verta išdrįsti pažvelgti į savo silpnesnes vietas ir pripažinti, kad esate tokie, darote klaidas, bet tas klaidas galima vienaip ar kitaip ištaisyti ir tai yra normalu. Žvelkite pirmyn, mokykitės ir kurkite – entuziazmo ir norų turite daug, belieka paieškoti būdų jiems realizuoti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiomis dienomis esate labai geranoriškai nusiteikę, linkę atiduoti savo laiką ir netgi lėšas tiems, kuriems to labiausiai reikia, tačiau budrumas čia būtų labai svarbus – pasistenkite savo pastangas sukonkretinti iki tikrai svarbių ir reikalingų dalykų, kurie suteiktų ne trumpalaikės pagalbos, bet ilgalaikius sprendimus, padedančius žmonėms atsistoti ant kojų, patiems pasirūpinti savimi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dar viena itin aktyvi, pilna visokiausios veiklos diena. Daug galite nuveikti, išspręsti įvairiausių reikalų – atrodo bet kokį akmenį galėtumėte iš vietos pajudinti. Tik venkite persitempimo, apskritai pasaugokite save ir aplinkinius vairuodami, kažkur skubėdami, dirbdami su elektros prietaisais. Tai ir skausmingų atsisveikinimų metas, kai tampa aišku, kas jums svarbu, o kas jau atgyveno.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ir toliau esate angelų globojami – senos problemos ima spręstis, atsiranda naujų darbo, profesinės veiklos galimybių, o ir emocijos rimsta, gyvenimas įgyja vis didesnę prasmę, pilnatvę. Pasistenkite išlaikyti tą būseną, kad ir kokių priekaištų iš draugų, aplinkos išgirsite – tai išbandymai jums, jūsų vidiniam apsisprendimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate absoliutus įvykių epicentras, variklis – Žemė, atrodo, nustotų suktis be jūsų. Išlaikykite tą pozityvų nusiteikimą kuo ilgiau, tik pasistenkite šalia savo aktyvumo ir spindesio palikti erdvės ir kitiems pasireikšti. Antraip gali tekti pagalvoti apie šiokius tokius pokyčius gyvenimo strategijoje. Gali tekti gana skausmingai pamatyti, kad tai, kas anksčiau atrodė kaip absoliučios tiesos, iš tiesų yra iliuzija.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Iš tiesų toks laikas, kai norisi būti su savimi, sustiprėti, sukaupti daugiau energijos ir tuo pačiu atiduoti kuo daugiau savęs kitiems – gyvenate idealų ir romantikos pasaulyje, tačiau realybė verčia judėti toliau ir nori išnaudoti jūsų geriausias savybes ar bent jau išbaigti tuos darbus ir reikalus, kuriuos privalote pabaigti, tad pasistenkite subalansuoti dienotvarkę, kad viskam užtektų jėgų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai laikas, kai per pažintis, draugus, bendravimą, konsultavimąsi galima išspręsti labai daug jau seniai jums rūpinčių reikalų. Tiesa, radikalių sprendimų venkite, tačiau laikas tinkamas ruoštis rimtiems pokyčiams, domėtis galimybėmis. Šiomis dienomis daugiau laiko skirkite poilsiui, pasirūpinimu savo ir artimųjų, greta esančiųjų gera savijauta, malonia aplinkos atmosfera.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiomis dienomis esate linkę atitrūkti nuo pasaulio ir gyventi nuostabioje pasakų šalyje ar bent realiai fiziškai praleisti laiką toliau nuo kasdienybės kažkur prie jūros ar bent paskendus muzikos ar filmų kuriamoje iliuzijoje – puikus laikas kūrybai, jausmams išreikšti, tačiau tuo pačiu esate labai ryžtingai nusiteikę siekti ir pasiekti to, ko labiausiai trokštate, tad pasinaudokite savo kūrybine galia.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar viena graži ir tuo pačiu labai keista diena, kai esate tiesiog jautriai ir jaukiai nusiteikę susitaikyti su savimi ir pasauliu – raskite laikui atokvėpiui namuose, su šeima, o dar geriau gamtoje, prie vandens – ten, kur galėsite pajausti laisvę visais pojūčiais. Tik venkite rizikos, perdėto azarto ar noro įrodyti savo tiesas, bendraudami laikykitės taisyklių, priimtų normų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Palanki diena rasti tegu ir skausmingus, tačiau būtinus kompromisus, sprendimus įsisenėjusioms finansinėms, materialinėms problemoms spręsti, atrasti išteklių, taip reikalingų tolesnei jūsų veiklai. Nuo sprendimų dar susilaikykite, tačiau laikas puikus paruošiamiesiems darbams, pokalbiams, analizei, gilinimuisi į situaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atrodo, jaučiatės gana pažeidžiami, esate linkę imtis labdaros, ar tiesiog įsigyti ką nors ypatingo, kas suteiktų jūsų sielai daug džiaugsmo, leistų šiek tiek atsitiesti nuo rūpesčių. Ir vis dėlto šiandien svarbiausia jums yra bendravimas, buvimas tarp žmonių ir pasitikėjimo savimi stiprinimas – vengiant agresijos, spaudimo, tiesiog ramiai sakant ir darant tik tai, kuo tikite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Keistas laikas, kai esate panirę savo gelmėje, puikiai jaučiatės savo pasaulyje, tačiau realybė verčia jus imtis aktyvios veiklos, griauti vidinius barjerus ir judėti pirmyn. Dėl to gali tekti priimti galbūt ir skausmingus finansinius sprendimus, tačiau sulauksite palaikymo iš artimųjų. Palankus laikas pasisemti stiprybės iš savo šaknų, grįžti prie prigimtinių vertybių puoselėjimo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius