TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – birželio 9 d.

Mėnulio mėnesio priešpaskutinioji diena, kaip ir visuomet, laikoma pačia pavojingiausia, mat yra rizikos prisivirti košės, o kitaip tariant, imtis to, kas jau kitą dieną pasirodys beprasmiška, todėl šią dieną kategoriškai rekomenduojama susilaikyti nuo rimtesnių pirkinių, finansinių operacijų, išskyrus skolų grąžinimą. Taip pat venkite kažką žadėti, o ir į kitų pažadus žiūrėkite be jokių lūkesčių.
Mergina hamake
Mergina hamake / 123RF.com nuotr.

Tikslių aspektų tarp planetų šiandien beveik nėra, todėl diena labai gera kuo ramiau pabaigti tai, kas turi būti pabaigta, tvarkytis, ypač informaciją, kontaktus, atiduoti skolas, taip pat ir moralines, grąžinti pasiskolintus daiktus, taip pat ir atsisakyti to, kas jau atgyveno – tiek daiktų, tiek ir įpročių. Tai geriausia diena mesti rūkyti, atsisakyti kitų priklausomybių.

Mėnulis Dvyniuose skatins bendravimą, tačiau venkite santykių aiškinimosi – taip galima tik giliau įklimpti. Pasistenkite daugiau pabūti su savimi, susikaupti, apgalvoti pastarąjį mėnesį ir tai, ką vertėtų tęsti, o ką pabaigti. Gana geras laikas apskritai įžvelgti perspektyviausias kryptis, pagalvoti apie galimybes, tačiau susilaikykite nuo konkretaus planavimo. Kuo mažiau lūkesčių ir emocijų – tuo geriau bus galima pasiruošti rytdienos jaunačiai ir žiediniam Saulės užtemimui.

Šiandien dėvėkite raudonai rudos, terakotinės, žemės, tamsiai mėlynos spalvų drabužius, stiprybės teiks hematitas su raudonomis gyslomis.

Maistui šiandien labiausiai tiks grybai ir įvairūs daigai, žalumynai, taip pat šakniavaisiai. Maistas turėtų būti sunkesnis, tačiau venkite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena mažai tinkama rimtesniems darbams, tačiau vertėtų užbaigti kažkokį veiklos etapą, tvarkyti įvairius dokumentus, informaciją, kontaktus, įvairią mokymosi medžiagą. Pamatykite, kokie ryšiai, veiklos, mokymosi sritys perspektyvios, o ko būtų prasminga atsisakyti. Itin gera diena atsisakyti bet kokių žalojančių įpročių, santykių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien vertėtų daugiau laiko ir dėmesio skirti skolų atidavimui, finansinių dokumentų tvarkymui, įvairiai apskaitai, turimo turto įvertinimui, apgalvojimui, ko trūksta, ką derėtų pagerinti. Susilaikykite nuo konkrečių planų kūrimo ar naujų susitarimų, palikite tai vėlesnėms dienoms, o šiandien išlaidaukite nebent labdaros tikslais, kitiems atiduokite tai, kas jums atitarnavo, bet dar gali būti naudojama.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Rytoj laukia Saulės užtemimas jūsų ženkle, tad jums tai didelės jėgos metas, šiandien būtų prasminga tam pasiruošti – gražiai pabaikite tuos darbus, kuriuos galite, atidėkite visus naujus pradėjimus ir daugiau dėmesio skirkite vidiniam darbui, apsivalymui, atsiprašymui, skolų atidavimui ir praėjusio laikotarpio apibendrinimui, pamatymui to, kas perspektyvu ir ko derėtų atsisakyti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors fiziškai ir emociškai esate gana aktyviai nusiteikę, tačiau šiandien ir rytoj vertėtų apriboti išorinę veiklą, nebent tai paprasti buities, aplinkos tvarkymo darbai, fizinė veikla, poilsis gamtoje ar panaši veikla, leidžianti lygiagrečiai daugiau dėmesio skirti vidiniam darbui, savistabai, sielos poreikių suvokimui. Susilaikykite nuo bet kokių santykių aiškinimosi, nebent tai būtų nuoširdus susitaikymas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tikriausiai pastaruoju laikotarpiu turite gana daug visuomeninių įsipareigojimų, politinės ar analitinės veiklos, tad šiandien pasistenkite pabaigti visų pirma šios srities darbus ar jų etapą ir daugiau dėmesio skirti analizei, apibendrinimui to, kas vyko, savo ir partnerių galimybių peržiūrai, pamąstymui, kurlink vertėtų toliau judėti, o ko vertėtų atsisakyti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pastarojo meto intensyvi profesinė veikla ir šiandien tęsiasi, tačiau venkite pradėti naujų darbų, verčiau pabaikite tam tikrą veiklos etapą, peržiūrėkite tai, kas padaryta, pagalvokite, ką vertėtų tęsti, ko pasimokyti, o ko iš viso atsisakyti. Pergalvokite turimas žinias, įgūdžius – ar jų užtenka, o gal vertėtų išmokti kažko naujo?

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pastarasis mėnuo jums buvo išties intensyvus ir sudėtingas, pareikalavęs daug emocijų ir stiprybės, tačiau įgyta patirtis visuomet prasminga, skirkite laiko jos suvokimui, apibendrinimui ir pamąstymams, kurlink vertėtų judėti toliau. Galbūt laikas plėsti veiklos horizontus, ieškoti naujų idėjų, imtis fundamentalesnių studijų, pasigilinti į pasaulio paslaptis? Įvertinkite, kas būtų svarbu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Prasidėjo stiprus, transformuojantis laikotarpis, tačiau šiomis dienomis bet kokie rimtesni sprendimai labai rizikingi, tad vertėtų daugiau laiko skirti susivokimui, apibendrinimui to, ką nuveikėte, kokius resursus turite, o kas būtų svarbu jūsų tolesniam keliui? Tai peržiūros laikas, tuo pačiu pamatant ir tai, kas perspektyvu, ir kas atgyvenę – tinkamas metas pastarųjų dalykų atsisakyti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Prasideda laikotarpis, kuomet teks gerokai pasidarbuoti siekiant subalansuoti santykius su pasauliu, aplinkiniais, ypač antrąja puse, verslo partneriais. Daug kas gali keistis, tačiau bus itin svarbu pamatyti savo vietą pasaulyje. Šiandien labai tinkama diena permąstyti pastarojo meto įvykius, bendravimą, susitarimus ir pagalvoti, kas tęstina, o ko galbūt apskritai vertėtų atsisakyti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pastaruoju metu turėjote daug rūpesčių ir darbų, tad šiandien pats tinkamiausias metas pabaigti bent dalį jų ir daugiau dėmesio skirti tiek aplinkos tvarkymui, švarinimui, tiek ir minčių bei kūno švarinimui, žalingų įpročių atsisakymui. Venkite kažkokių radikalių žingsnių, intensyvaus bendravimo, verčiau papasninkaukite ir ramiai darbuokitės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gana gilus metas, kuomet galima pajausti ir suvokti tai, kas vėliau galės būti prasmingai realizuojama, tačiau tam reikia kuo geriau išbaigti, sutvarkyti tai, kas jau pradėta, išmokti visas pamokas, padaryti išvadas. Venkite intensyvesnio bendravimo, viešumos, verčiau raskite laiko atsipalaiduoti, pasidžiaugti vaikais, mylimu žmogumi, tuo, ką sukūrėte.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Santykiai su namiškiais, artimaisiais pastaruoju metu tikriausiai buvo gana sudėtingi, tačiau šiandien gera diena pamatyti, o kas jiems trukdo, ką galima būtų patobulinti, o ko atsisakyti – ir tai būtų iš jūsų pusės, vengiant bet kokių reikalavimų kitiems. Susilaikykite nuo santykių aiškinimosi, verčiau tvarkykitės, švarinkitės ir padėkokite protėviams už tai, ką turite.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius