Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – birželio 24 d.

Ši stebuklinga diena bus itin tinkama švęsti, bendrauti su žeme, gamta, gilintis į būties paslaptis, mat Saulė keliauja Vėžiu – motinišku vandens ženklu, valdomu Mėnulio, o Mėnulis – džiugiuoju, ugniniu, mylinčiu Liūto ženklu, valdomu Saulės. Todėl jungsis abu pradai. Bus lengva atsipalaiduoti, mėgautis gamta, būti su kitais, ypatingai su vaikais, bendrauti, džiaugtis, mylėti ir būti mylimais. Būtinai nusimaudykite natūraliame vandens telkinyje, pabūkite prie vandens. Palanki diena ir kultūriniams renginiams, sveikinti, teikti dovanas. Taip pat labai tinkama diena rinkti žolynus vaistams, arbatoms.
Šventojoje sekmadienį filmuota Joninių šventė
Šventojoje sekmadienį filmuota Joninių šventė / Palangos kultūros ir jaunimo centro nuotr.

Tiesa, rytas gali būti kiek įtemptas, tačiau visa diena rami. Juolab kad, kaip retai būna, net dvi dienas, nuo pat ryto iki ketvirtadienio vakaro, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet nepalanku imtis didesnių darbų bei pirkinių, tad nusiteikite poros dienų poilsiui.

Šiandien renkitės melsvai žalsvais, sidabro, perlamutro atspalvių drabužiais, jus saugos sidabriniai papuošalai su baltu nefritu. Maistas turėtų būti sultingas, skystas, valgykite sultingų vaisių, uogų, gerkite vandens.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena jums itin palanki džiaugtis, mylėti ir būti mylimiems. Nors emocijų netrūks, būsite linkę išbandyti likimą, prisiminti senas vaikystės nuoskaudas, tačiau tai vis tiek kūrybos ir polėkio dienos. Tiesa, per daug neįsijauskite, nes neatsargumas, ypač paryčiais, gali atnešti materialinių nuostolių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Svarbiausia paryčiais nesileiskite į šeimyninius ginčus ir jums diena bus rami bei džiaugsminga savo susitikimais, prisiminimais, pokalbiais gamtoje, tėvų, giminių sodyboje ar jūsų išpuoselėtuose namuose, smagioje artimųjų aplinkoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien būsite kaip reta džiugūs, kalbūs ir bendraujantys. Surenkite nedidelę pažintinę iškylą su nedidele bendraminčių kompanija, pakeliaukite po gražias vietas ar bent aplankykite kaimynus. Svarbiausia – raskite jūsų smalsumą tenkinančių užsiėmimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šventinę dieną tikriausiai norėsite imtis kūrybos virtuvėje ir nudžiuginti artimuosius savo prabangiais kepsniais ar kepiniais, konditerijos šedevrais, praleisti gražioje, jaukioje ir sočioje aplinkoje. O gal kaip tik imsitės tradicinių lietuviškų patiekalų gaminimo?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors didelių švenčių nelabai norėsite, nebent praleisti naktį ieškant paslaptingojo paparčio žiedo, pajaučiant gamtos paslaptis, jums bus sunku ištverti nesusitikus su kitais, nepasirodžius žmonėse ir nepasidžiaugus savimi ir pasauliu. Dėmesio ir atliepimo jums išties netrūks.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šventinį šurmulį norėsite išbūti, išgyventi, išlaukti ramiai nunirus į gyvenimo prasmės paieškas, norėsite labiau pailsėti, pabūti su savimi negu džiaugsmingai švęsti su kompanija. Pasistenkite rasti jus tenkinantį kompromisą, pabūkite gamtoje, raskite gražų kampelį, kuriame galėtumėte atsiduoti pasaulio grožiui, imti ir duoti meilę bei šilumą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien neišvengsite draugų ar bičiulių kompanijos, norėsite pasidžiaugti jais ir žydinčia gamta. Šventinę dieną praleiskite artimesnių ar tolimesnių bendraminčių kompanijoje, sudalyvaukite viešoje šventėje, o gal surengsite šventę kitiems patys?

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šventinę dieną tikriausiai jau suplanavote iš anksto? O gal norėsite tiesiog panaudoti laisvą laiką sprendžiant užsilikusius darbo reikalus? Diena nebūtinai bus tiksliai tokia, kaip jūs įsivaizdavote, ryte planai gali smarkiai keistis, tačiau juk svarbu ir pailsėti, tuomet ir darbai sklandžiau seksis?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią dieną norėsite praleisti išties prasmingai, prisimenant Rasos ar Joninių prasmę, dalyvaujant ritualuose, galbūt nuvyksite į šventvietes. Gal net patrauksite kur toliau? Bus svarbu pasaugoti artimuosius ir kompaniją nuo savo pernelyg gilių filosofinių ar religinių įžvalgų. Pasistenkite tiesiog džiaugtis ir mėgautis ilgiausios metų dienos misterija.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pastarasis laikotarpis reikalavo iš jūsų išties daug jėgų ir pastangų, tad dabar turite labai palankią galimybę šiek tie atstatyti jėgas pasinaudodami Saulės, vandens ir gamtos galiomis. Jeigu tik galite, skirkite laiko pasinėrimui į gamtos paslaptis, pajauskite vienį su ja, naktį nusimaudykite stebuklingu tampančiame vandenyje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Stebuklingąją naktį skirkite laiko paparčio žiedo paieškoms arba bent jau apdovanokite dėmesiu jau turimą savo antrąją pusę. Diena itin palanki santykiams puoselėti, nes visas Jūsų dėmesys bus nukreiptas į partnerio interesus. Tiesiog džiaukitės palankiu laiku pabūti su jums svarbiausiu žmogumi, sustiprinti ryšį su juo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tikėtina, kad dieną norėsite praleisti tik gamtoje kartu su jums svarbiais žmonėmis – panirti į sveikatinančią jos erdvę, imtis šiuo laikotarpiu itin galingų ir stebuklingų savo poveikiu vaistažolių rinkimo, būtinai nusiprausite rasose. Pabūkite Saulės šviesoje ir prie vandens, pasimėgaukite Žemės teikiamomis dovanomis ir grožiu, leiskite sau atsipalaiduoti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius