Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gegužės 19 d.

Savaitės vidurys pareikalaus kiek didesnio susikaupimo ir dar vieno žingsnio susivokiant savo vertybėse bei gyvenimo prasmėse – norėsis mylėti pasaulį, bet kažkas vis trukdys. Trikdys grubus, atjautos stokojantis elgesys, aplinkos užterštumas, socialinės problemos, yra rizikos nusivilti autoritetais, ideologijomis, kuriomis vadovavotės.
Havanos bišonas
Havanos bišonas / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, yra rizikos pulti į kitą kraštutinumą, o tai taip pat ilgainiui pradės varginti, todėl šiandien bus itin svarbu mažiau kalbėti, sukti galvą dėl kitų asmenų veiksmų ar žodžių, o daugiau daryti, tiesiog imtis konkrečių veiksmų, galinčių tiesiog pagerinti situaciją – tvarkykite aplinką, namus, spręskite patys susikaupusias problemas, padėkite kitiems, ieškokite naujų, kūrybingų sprendimų. Juos skatins Mėnulis, beveik visą parą keliausiantis dosniu, šiltu, džiaugtis pasauliu ir kurti kviečiančiu Liūto Zodiako ženklu. Diena mažai tinkama imtis rimtesnių naujų darbų. Venkite svetimų žmonių, juolab kompanijų.

Pozityvų požiūrį į pasaulį ir giedrą nuotaiką išlaikyti padės margi, blizgiais, aukso spalvų, įvairių ryškesnių spalvų ornamentais puošti drabužiai, Saulės akmuo (aventiurininis ortoklazas) bei rubelitas, rožinis auksas. Maistui šiandien labiausiai tiks švieži rauginti pieno produktai, taip pat varškė su duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena gana smagi diena, kuomet labiau norėsis pasiilsėti, pasidžiaugti pasauliu, gyvenimu, mylimu žmogumi ir vaikais, geras laikas imtis kūrybos, mėgiamų laisvalaikio veiklų ar pramogoms. Tačiau gali trikdyti baimės, susijusios su ateitimi, tikras ar tariamas pinigų stygius – pabandykite kažką konkretaus nuveikti savo svajonių realizavimo link ir galite likti maloniai nustebę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Emociškai ši diena jums gali būti sunkoka – būsite linkę parodyti kitiems tai, kas jums rūpi, tačiau situacija namuose jus trikdys, bus gana sunku suderinti savo ir artimųjų interesus, rasti visas puses tenkinančių kompromisų. Bus itin svarbu suvaldyti visas baimes ir paieškoti naujų kelių, o galimybių į viską žvelgti kūrybiškai šiandien tikrai bus, tad beliks veikti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pokalbiai su kitais, gautos žinios ar informacija gali šiandien jums sukelti gana daug vidinių baimių, galite pasijausti tarsi netenkantys pagrindo po kojomis, tačiau venkite skubotų sprendimų, pasigilinkite labiau ir, tikėtina, paaiškės, kad viskas sprendžiama ir gana paprastai, gana konkrečiai – juk jūs idėjų turite visada, tad belieka žvilgterėti į situaciją naujai, imtis veiksmo ir eiti toliau.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Visų pirma, šiandien venkite skubotų pirkinių ar kitų išlaidų, ypatingai jeigu tai kyla iš noro kažkam kažką įrodyti, yra rizikos pasiduoti įkalbinėjimams, iliuzijoms – bus labai svarbu klausyti to, ką jaučiate, ką sako intuicija, prisiminti svarbiausias vertybes ir tiesiog imtis darbų. Veiklos ir idėjų turite pakankamai, tad imkitės jas realizuoti. Sėkminga diena ir profesinei veiklai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite šiandien darbe susilaikyti nuo noro įrodyti savo tiesas, ideologinių, teisinių ginčų, rimtesnių finansinių operacijų, investicijų – tai gali jums gana daug kainuoti, rizikuotumėte ir reputacija ar bent ilgam sugadinta nuotaika. Verčiau pagalvokite, kokiais dar būdais galima būtų spręsti kylančias problemas, pasitarkite su ekspertais, draugais ar bičiuliais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar viena diena, kuomet būsite linkę kuo mažiau bendrauti, užsidaryti ir pasidžiaugti savo pasauliu, vaikais, kūryba, tiesiog buvimu su savimi, o galbūt ir ramiai pabaigti pradėtus darbus, apgalvoti praėjusį etapą – juk prieš vidurnaktį Mėnulis įeis į jūsų ženklą, pradėdamas naują ciklą. Veiklos ir toliau turite daug, o pastaruoju metu tenka vis daugiau bendrauti, tad ramybės laikotarpiai būtini.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Blaškymasis tarp draugų skambučių, visuomeninių įsipareigojimų ir veiklos, šeimos problemų, taip pat ir finansinių sprendimas, būtinybė pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, gerove privers jus gana smarkiai suktis, kainuos daug jėgų, tad bus itin svarbu išlaikyti pozityvią nuostatą, likti ištikimais savo vertybėms. Būkite itin dėmesingi pasirašydami dokumentus, priimdami sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors darbas ir profesiniai įsipareigojimai šiandien jums bus itin svarbūs, tačiau būkite itin dėmesingi atlikdami užduotis ar bendraudami su klientais, verslo partneriais – gali kilti susikalbėjimo problemų, paaiškėti, kad lūkesčiai buvo kiti, tad teks ieškoti naujų sprendimų. Išlikite teisūs prieš save, venkite kompromisų su sąžine ir rasite geriausius problemų sprendimo variantus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Baimės dėl sveikatos, artimųjų gerovės, kažkokios smulkios kliūtys darbe gali šiandien gerokai gadinti nuotaiką ir jūsų įsivaizdavimą, kaip reikėtų gyventi, kokiomis vertybėms vadovautis. Pasistenkite rasti argumentų ir reikalingos informacijos, kas leistų jums pasijausti tvirčiau, atsikratyti baimių. Bus svarbu priimti būtinus vertybinius sprendimus ir imkitės veikti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Metas pabaigti pastarojo laikotarpio darbus ir pagalvoti apie naują veiklos etapą, galbūt grįžti prie ankstesnių idėjų. Daug emocijų, baimių kaip būsite priimti, ar pavyks viską realizuoti, tačiau bus itin svarbu išlaikyti pozityvų nusiteikimą ir nusiteikti, kad sprendimai visada yra ir jų paieškoti, pasižiūrėti į situaciją naujai – pasitelkite į pagalbą artimuosius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate pasiryžę daug nuveikti, apdovanoti pasaulį ir mylimus žmones savo kūrybinėmis idėjomis, tačiau šiandien namuose, šeimoje gali kilti gana sudėtinga situacija, kuomet reikės priimti vertybinį sprendimą. Bus itin svarbu vengti kompromisų su sąžine ir labai gerai įvertinti visas aplinkybes. Kad ir kaip norėsite įtikti sutuoktiniui ar verslo partneriams, tačiau galbūt yra ir kitokių kelių?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būsite labai aktyvūs, darbingai nusiteikę, gali tekti imtis išties rimtos atsakomybės, aplinkybės gali pareikalauti daugiau negu tikėjotės galį įveikti, gali tekti taisyti svetimas klaidas, suktis iš bjaurios situacijos, tačiau bus itin svarbu apginti tiesą, vengti bet kokio išsisukinėjimo, kompromisų su sąžine. Venkite skubos, verčiau susirinkite visą būtiną informaciją.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius