-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gegužės 20 d.

Nuo šiandien daug kas pradeda keistis – pokyčių tarpsnis tęsis iki penktadienio pavakarės, tad jeigu dar kažko nespėjote baigti, sutvarkyti, pats laikas tai padaryti. Mėnulis bus žemiškame, praktiškame Jaučio ženkle, tad tvarkykite viską, kas susiję su pinigais, aplinkos ar savęs gražinimu, kūno poreikių tenkinimu, tačiau tiks ir pasninkauti ar net pradėti pasninko ciklą. Taisykite, kas, jūsų manymu yra ne taip, kaip turėtų būti. Pamatykite kiekvieno darbo prasmę.
Moteris
Moteris / 123RF.com nuotr.

Diena bus intensyvi, įtempta, ypač rytas, tačiau darbinga. Problemas išspręsti padės netradiciniai sprendimai. Pasistenkite svarbiausius darbus atlikti šiandien.

Saulė jau ryte pradeda naują Saulės mėnesį, siejamą su Dvynių Zodiako ženklu, o 16.49 val. ir pereina į šį ženklą. Kaip ir gamtoje, žmonių gyvenime prasideda aktyvaus augimo metas, kuomet didelę reikšmę įgyja lengvas, paprastas bendravimas, ryšių užmezgimas, žinių perdavimas, mokymasis. Labiau norėsis keliauti, susitikti su įvairiais žmonėmis – pagalvokite, kaip ir dėl ko tai norėtumėte padaryti, kelkite idėjas, kurkite planus. Būkite dosnūs ir didžiadvasiški.

Dėvėti tiktų baltus, auksinius, rubino spalvos drabužius, valgyti saikingai, daugiau vaisių, sėklų, tačiau tinka, sveikinant naują pradžią, išgerti raudono vyno.

Didesnių darbų pradžią atidėkite kitai savaitei, nors apskritai didelių projektų pradžiai nepalankus laikas tęsis dar ilgai, bent iki rugsėjo vidurio, tad planuokite imtis to, kas jau paruošta, yra įdirbis.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Darbinga diena, pasistenkite kuo daugiau nuveikti tvarkydami kasdienius praktinius reikalus, ypač susijusius su gerbūviu, kūno puoselėjimu, maloniais santykiais. Tačiau laikas tinkamas ir platesniam žvilgsniui į pasaulį – ką ir kaip norėtumėte įgyvendinti, ko išmokti, kad gyventi būtų geriau?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors Saulė jūsų ženklą jau praktiškai paliko, tačiau į jį įėjęs Mėnulis dar palaikys jums palankią poziciją, bus palanku spręsti piniginius klausimus, pasirūpinti aplinkos patogumu, galbūt kažką sutaisyti, pagaminti, išbaigti. Palepinkite ir savo kūną.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien prasideda jūsų metas – visa aplinka tarsi sveikina, palaiko jus. Viskas paprasta, aišku, gyva, juda, auga. Absoliučiai daugumai tai dar vis „nunirimo į save“ laikas prieš gimtadienį, gal nelabai norėsite ar galėsite daug bendrauti. Leiskite sau tai. Dabar geras metas giliau pažinti save ir rasti praktinius būdus saviraiškai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tikėtina, kad šiandien prisiminsite savo draugus ar visuomeninius įsipareigojimus. Palankus metas nuveikti ką nors naudinga jų labui. Spręskite kasdienius žemiškus reikalus, palepinkite save ir artimuosius vakariene prie gausaus ir gražiai padengto stalo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors žemiški darbai slopina jūsų entuziazmą, tačiau laikotarpis palankus labiau pasigilinti į darbo reikalus, rasti racionalių problemų sprendimo būdų, pasiūlyti juos tiems, nuo kurių priklauso sėkminga jūsų veikla, gal netgi pasirūpinti geresniu atlygiu už ją. Pagalvokite, ką dar norėtumėte nuveikti savo karjeros labui, kur link ją pakreipti?

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Diena jums bus patogi, leis rasti paprastus ir aiškius sprendimus tai begalinei ir daugybei kasdienos rūpesčių. Geras laikas pasidomėti kaip jums kylančios problemos sprendžiamos kitose šalyse, pasižiūrėti į jas filosofiškai, pagalvoti, pasvajoti apie platesnius gyvenimo horizontus, apie tai, ko norėtumėte išmokti, ką pažinti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nesate iš tų, kurie labai mėgtų spręsti paprastus žemiškus klausimus, tačiau dabar palankus laikas pamatyti jų prasmę ir nešamas pamokas. Gali tekti užsiimti piniginių klausimų sprendimu – pagalvokite, suplanuokite, kaip galima būtų su resursais tvarkytis racionaliau.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien vis daugiau minčių suksis apie partnerystę visais jos aspektais – skirkite dėmesio žmonėms, su kuriais dalijatės asmeniniu gyvenimu ar esate susieti darbo reikalais. Tinkamas laikas pabendrauti su jais, įvertinti jų pastangas ar atsidėkoti; pagalvoti, kokių santykių norėtumėte ateityje ir ką dėl to turėtumėte nuveikti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien teks padirbėti, užsiimti kasdieniais, nelabai jūsų mėgiamais rutininiais reikalais, o gal pasirūpinti sveikata, įnešti daugiau stabilumo į gyvenimą. Gal tiesiog užteks sutvarkyti, pagražinti darbo vietą ir jos aplinką? Gal ją nušviestų pasodintos žydinčios gėlės? Pavaišinkite bendradarbius, nuoširdžiai pasirūpinkite gera jų nuotaika.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tinkamas metas išskleisti savo kūrybinį pradą, pasidžiaugti pasauliu ir aplinkiniais, o ypač vaikais. Tai jums patogus, lengvas metas, kai norisi mylėti viską aplinkui. Manote, kad rūpesčių daugiau negu džiaugsmų? Šiandien labai geras laikas pamatyti pasaulį ir jo grožį vaiko akimis, pagalvoti, pasvajoti, kaip tą jausmą galima būtų išlaikyti ilgiau.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nesate namisėda, žemiški reikalai jums antraeiliai, tačiau dabar geras laikas prisiminti namus, galbūt liko kažkas nesutaisyta, nesutvarkyta? Tinkamas laikas pasirūpinti šeimos gerbūviu, prisiminti tėvus, gimines, pagalvoti, ko galėtumėte iš jų pasimokyti ir padėkoti už tai, ką jų dėka turite, už gautas pamokas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors ir mėgstate svajingą nunirimą į save, tačiau dabar labai palankus laikas užsiimti reikalų, kuriems reikia kitų žmonių pagalbos, ar informacijos, tvarkymu. Domėkitės, bendraukite, užsirašykite į kursus, susiorganizuokite pažintinę išvyką. Pagalvokite, ko dar norėtumėte išmokti, sužinoti?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro")

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius