Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gegužės 26 d.

Viena tų dienų, kai bus svarbu tiek elgtis, tiek kalbėti labai atsakingai, nes 14.20 val. – tikslus pilnaties laikas, įvyks Mėnulio užtemimas Šaulio Zodiako ženkle.
Aliejus su žolelėmis
Aliejus su žolelėmis / 123RF.com nuotr.

Šis ženklas – tai optimizmas, plėtra, autoritetai, pasaulėžiūra, ideologija, teisė, religija, tačiau ir mokslas, akiratis, pasaulio pažinimas, tolimos kelionės, egzotiškos kultūros – visos šios sritys gali tapti ginčų, nuoskaudų, audringų emocijų priežastimi, nes visa tai taps priešprieša aiškumui, paprastumui, gebėjimui išdėstyti mintis konkrečiai ir aiškiai, kad suprastų net ir vaikas.

O visa tai padaryti šiomis dienomis bus gana sudėtinga, aplinkybės gali versti patylėti, nuslėpti informaciją, galimos apgaulės, manipuliacija, todėl bus itin svarbu išlaikyti aiškų savo kelio ir siekių matymą, apvalyti jį nuo bet kokių abejonių, baimių, to, kas jau atgyveno. Tai gali lemti gyventojų ir valstybės institucijų, teisės sistemos, bažnyčios autoriteto priešpriešą. Asmeniškai kiekvienam vertėtų daugiau dėmesio skirti konkretiems faktams, patikrintai informacijai, tiesioginiam bendravimui ir mokymuisi.

Optimizmą išlaikyti padės auksinė, geltona, balta aprangos spalvos, aukso papuošalai, serdolikas.

Maistui tiks viskas, kas pagaminta iš grūdų, ypač kviečių ir miežių, – duona, košės, taip pat salotos su aliejumi, sėklomis, riešutais, vaisiais, sultys, įvairūs kokteiliai, tačiau venkite mėsos ir pieno produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nusiteikite, kad šiandien jūsų įsitikinimai, o galbūt ir religinės pažiūros, žinojimas ir pasitikėjimas tuo gali patirti gana stiprų išbandymą – kas tikra, o kas tik kieno nors primesta ideologija? Emocijų tai gali pareikalauti gana daug, tačiau bus itin svarbu išlaukti, kol jos nurims, ir tik tada dar kartą paprastai, be jokių išankstinių nuostatų pasižiūrėti į tai, kas vyksta.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien jūsų emocijos bus išties itin įtemptos, svyruos nuo aukščiausių natų, kai, atrodo, širdis iš laimės sprogs, iki didžiausio nusivylimo. Bus labai svarbu suprasti, kad šiandiena mažai tinkama tiesos paieškoms, taip pat ir priimti toli siekiančius sprendimus – jie gali brangiai kainuoti ir iš esmės keisti jūsų gyvenimą. Venkite išlaidų, stambesnių pirkinių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Vargu ar kas jūsų šiandien klausys ir jus supras, galite ir patys tapti iliuzijų auka, todėl skubėkite lėtai, ramiau reaguokite į tai, ką sako ar daro kiti, patys taip pat mažiau kalbėkite, o daugiau darykite, ir tik tai, kas, kaip jaučiate, yra būtina ir ką galite išties kokybiškai atlikti. Aplinkybės gali versti priimti ryžtingus sprendimus – kad ir ką nuspręsite, likite garbingais, atsisveikinkite gražiuoju.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sudėtingas laikas, kai tiek jūsų, tiek artimųjų sveikatos, gerovės klausimai gali tapti jums tikru galvos skausmu. Galite jaustis tiek fiziškai, tiek emociškai labai blogai, tačiau padėtų atjauta, pagalba kitiems, pamatymas, kad yra daugybė žmonių, kuriems emociškai dar sunkiau. Daugiau judėkite, būkite gamtoje – tai gali padėti jums nurimti ir vengti skubotų sprendimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Būtų gerai, jeigu šiomis dienomis rastumėte daugiau laiko atokvėpiui, atsiriboti nuo rimtesnių darbų ir įsipareigojimų. Vargu ar jie jus paleis, gali tekti gana daug bendrauti, tartis su įvairiais jums svarbiais žmonėmis dėl ateities projektų, tačiau nusiteikite, kad šiomis dienomis daugelis gali būti įsitempę, pavargę, mažai dėmesingi, tad, jeigu galite, rimtus sprendimus atidėkite bent iki rytojaus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Profesine prasme metas labai intensyvus – tai naujų idėjų ir projektų pradžios laikas, kai tenka išgryninti ateities perspektyvą, tačiau šiandien dar anksti priimti galutinius sprendimus, trūksta informacijos, jaučiatės priklausomi nuo kitų žmonių sprendimų. Šiandien ir rytoj būsite labai sentimentaliai nusiteikę, linkę daugiau pasirūpinti namiškių, tėvų reikalais – leiskite sau tai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiomis dienomis gali tekti tvarkyti gana daug įvairių reikalų, susijusių su ankstesnių įsipareigojimų išbaigimu ir naujų siekių bei idėjų įgyvendinimu – būkite labai dėmesingi tam, ką darote, rašote, atsakingai tikrinkite pasirašomus dokumentus, laikykitės taisyklių – yra rizikos paskubėti, priimti emocijų nulemtus sprendimus. Venkite pervargimo, atsargiai vertinkite jus pasiekiančią informaciją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Finansiniai ir vertybių klausimai taps šios dienos galvos skausmu jums – kas iš tiesų verta, o kas yra tik laikini malonumai, kokie jūsų ilgalaikiai tikslai, siekiai, o kas tik šios dienos užgaidos? Tai rimtų pasirinkimų laikas, bus svarbu atskirti, kas slypi po emocijomis, – ar tikri troškimai, ar tik baimių diktuojami norai. Susilaikykite nuo sprendimų, lukterėkite bent iki rytojaus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Mėnulio užtemimas vyks jūsų ženkle, tad tai, kaip save matote, kokiais norite parodyti aplinkiniams, bendravimo temos taps jums be galo svarbios ir jautrios. Raskite laiko pabūti su savimi, pajausti, kaip ir su kuo norėtumėte būti, ką norėtumėte duoti kitiems, koks atsakas jums svarbus. Susilaikykite nuo rimtų sprendimų, pasidžiaukite tuo, ką turite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gana sudėtingas laikas, kai emocijos gali tiesiog sproginėti viduje, o galimybės jas parodyti, kaip nors išlieti, trūks. Vienintelis būdas, jeigu norite išlikti sveiki, – fizinė veikla, nuoširdus darbas kitų labui, gebėjimas pasirūpinti greta esančiais, taip pat ir savo sveikata, tačiau susilaikykite nuo rimtų sprendimų – tikėtina, jums trūksta informacijos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Bandysite derinti asmeninius ir visuomeninius ar draugų, bičiulių reikalus ir, tikėtina, kad jūsų kūrybiniai, su vaikų, mylimo žmogaus interesais susiję dalykai pasirodys esantys tie, kurie išlieka visam laikui. Anksti priiminėti ilgai siekiančius sprendimus, nes finansinė situacija dar pernelyg miglota, tačiau puikus laikas pasidžiaugti tuo, ką turite, pasidalyti atradimais su aplinkiniais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dalysite save tarp profesinių įsipareigojimų ir namiškių, šeimos reikalų – kas iš tiesų jums svarbiausia? Į namiškių, artimųjų priekaištus žiūrėkite kaip į galimybę, susilaikykite nuo aršesnių ginčų ar noro įrodyti savo tiesas – vargu ar jus supras, tačiau bus itin svarbu atmesti bet kokią puikybę, išlikti mylinčiais ir siekiančiais padėti vien už tai, kad jie yra.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius