Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – gegužės 27 d.

Šįryt, 9.33 val., Mėnulis keičia padėtį Zodiako ženkle – pereina į Liūtą. Tad nuo paryčių iki šio laiko neskirkite ir nesiimkite svarbesnių darbų, nepirkite nieko reikšmingesnio, verčiau apsitvarkykite, užbaikite kokius nors darbelius, užsiimkite kasdiene rutina, o jeigu tik turite galimybių – maloniai ramiai gerkite ryto kavą.
Mergina geria kavą ir skaito knygą
Mergina geria kavą ir skaito knygą / 123RF.com nuotr.

Nuo pusės dešimtos ryto nuotaikos keisis, atsiras daugiau gyvumo, džiugumo, norėsis daugiau pabendrauti, skirti laiko reprezentacijai, ieškoti kūrybingų sprendimų. Puikus laikas pradėti iš anksčiau parengtą veiklą, darbus, kuriems įgyvendinti reikės kūrybingumo, naujovių diegimo, greitų sprendimų. Neplanuokite, o tiesiog veikite pagal aplinkybes.

Tiesa, gali būti sunkoka suderinti namų ir darbo, vaikų ir visuomeninius interesus, tačiau diena turėtų būti sėkminga, įkvepianti naujoms idėjoms, kūrybingam ir rezultatyviam bendravimui, pristatyti savo veiklą. Nepamirškite šypsotis, pasakyti komplimento mylimam žmogui ar tiems, su kuriais teks bendrauti, pradžiuginkite dėmesiu vaikus. Puikiai tiks išeiti pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru. Apskritai diena tinkama kvėpavimo praktikoms.

Rengtis tiks spalvingais drabužiais, apsaugą suteiks deimantai, o taip pat lazuritas. Maistas taip pat gali būti įvairus, rinkitės intuityviai tai, ko labiausiai norisi, kas labiausiai pradžiugintų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nors pasaulis tarsi vis stengsis užminti jums ant nuospaudų, vis vers pamatyti savo silpnas vietas, ypač tiems, kurie gimėte mėnesio viduryje, tačiau dabar palankus laikas suvokti problemų priežastis, tegu skausmingai, tačiau veiksmingai išgydyti sielos žaizdas. Bendraukite, džiaukitės atliekamais darbais, parodykite save pasauliui ir pasakykite jam, kad mylite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbingas, praktiškų sprendimų priėmimo ir įgyvendinimo laikas tęsis, tiesa didelio uždarbio nereikėtų tikėtis, verčiau peržiūrėkite savo pajamų šaltinius, pagalvokite, ką reikėtų patobulinti, pakeisti, padaryti juos efektyviais. Ši diena itin palanki kūrybingiems sprendimams suratsi, naujovėms įvesti. Tam gali pasitarnauti prisiminimai iš vaikystės, tėvų namų ar net jūsų pačių vaikų pavyzdys.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Saulei keliaujant jūsų Zodiako ženklu lengva kvėpuoti, save realizuoti, pristatyti, juolab Mėnulis bus labai palaikančiame, kūrybingame Liūto ženkle, kuris suteiks jums daugiau kūrybingumo, spindesio. Puikus laikas pristatyti save ir savo veiklą pasauliui, pasirūpinti įvaizdžiu, peržiūrėti garderobą, pagalvoti, ką palankaus galėtumėte nuveikti savo kūno puoselėjimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dviprasmiškas laikas, kai geriausia, ką galite padaryti – tai pergalvoti savo materialią padėtį, kiek ji atitinka jūsų poreikius, vertybes. Pasidžiaukite tuo, ką turite, ir pagalvokite, ką galėtumėte pagerinti. Puiki diena rasti naujų, malonių, priimtinų jums kūrybiškų sprendimų, kaip tai padaryti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien nuo 9.33 val. pasaulis taps jums daug šviesesnis, bus lengviau veikti, bendrauti jums priimtinais būdais, sulauksite daugiau atliepimo. Puiki diena prisistatyti, pasirūpinti savo įvaizdžiu, pristatyti savo veiklą, ypač, jeigu ji susijusi su bendruomenėmis, visuomeninėmis organizacijomis ir pan. Palankus laikas bendrauti su draugais. Tikėtina, kad sulauksite iš jų vertingų patarimų, gausite naudingos informacijos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien geriau jausitės ne tiek aktyviai veikdami, kiek ramiau pasigilindami į tai, ką darote, kiek jums tai prasminga, kaip savo darbą galėtumėte padaryti labiau atitinkančiu giliausius jūsų poreikius – diena itin palanki esminiams kūrybingiems, naujiems sprendimams rasti, kurie gali padėti išspręsti netgi sveikatos problemas, susitvarkyti dienos režimą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena jums turėtų būti įkvepianti – norėsis ne tik pažinti, plėsti mąstymo ir matymo horizontus, bet ir kitiems atiduoti tai, ką sužinojote, ką esate patyrę. Tinkama diena visuomeninei veiklai, ypač, jeigu ji susijusi su vaikais – jums netrūks įkvėpimo, kūrybingumo, laisvės ir polėkio. Puiki diena ir rasti būdų pagerinti santykius su savo vaikais ar meilės reikalus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien teks daugiau dėmesio skirti darbo, karjeros, verslo reikalams. Palanki diena deryboms, veiklos finansavimo šaltiniams peržiūrėti, rasti kūrybingų, naujų sprendimų jiems optimizuoti. Gera proga prisiminti tradicijas, tėvų patirtį, paprašyti jų ar vyresnių žmonių patarimo. Tai gali ilgam pagerinti jūsų gyvenimo sąlygas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ši diena jums suteiks galimybę žvelgti į pasaulį džiugiai, norėsis keliauti ar bent pasidomėti kelionių galimybėmis, pažinti pasaulio įdomybes, plėsti akiratį ar bent ramiai paskaityti įkvepiančią knygą. Tiktų nueiti į egzotinio maisto kavinę ar pasigaminti jo namie. Itin palankus laikas pradėti mokymosi ciklą, rasti sprendimą, kuris padės atnaujinti partnerystės santykius.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien jums turėtų būti darbingas laikas, kai net ir kasdienė, rutininė veikla bus maloni, rasite sprendimų, kurie leis ją padaryti efektyvesne, tikėtina, kad tai padės pagerinti ir materialią jūsų padėtį. Svarbu atsipalaiduoti, pasidžiaugti nuveiktais darbais ir paieškoti savyje dar neatrastų išteklių – jų kiekvienas turi apsčiai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jums diena itin palanki atjnaujinti, atšviežinti partnerystės ryšius – įnešti į juos kūrybos, lengvumo, džiugesio. Pakvieskite darbo ar asmeninius partnerius į jiems patrauklią kavinę, surenkite darbo vakarėlį ar romantišką vakarienę. Jeigu turite neišspręstų teisinių klausimų, šiandien palanki diena rasti naujų, netikėtų, tačiau efektyvių sprendimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien gerai jausitės imdamiesi kasdienių, jums įprastų darbų. Rasite būdų juos atlikti džiugiai, su įkvėpimu, kūrybingai. Ypač palanku bus darbuotis namuose arba bent prisiminti tradicijas, tėvų ar senelių patirtį, paprašykite vyresnių žmonių patarimo. Palanki diena prisiminti kūno poreikius, galbūt pagalvoti apie dietą, užsiimti jus džiuginančia ir tuo pačiu kūnui naudinga veikla.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius