-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gegužės 5 d.

Nors įvairūs apribojimai ir toliau verčia spręsti įvairius galvosūkius, ieškoti išeičių, daug įtampų, šiandien ir artimiausiomis dienomis laukia šioks toks atokvėpis. Mėnulis naktį pereis į subtilumu, atjauta, dvasingumu ir meniškumu išsiskiriantį Žuvų Zodiako ženklą. Mažiau išorinio veiksmo, daugiau jautrumo tam, kas vyksta, dėmesio greta esančiajam, taip pat gyvūnams, apskritai gamtai, vandenims.
Kaune pražydo sakuros
Kaune pražydo sakuros / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugiau noro atliepti sielos poreikius, mylėti ir būti mylimiems, tačiau ir rizikos, neturint atitinkamų įgūdžių, pabėgti į iliuzijų pasaulį, svaigintis. Kūnas bus jautresnis bet kokiems nuodams, taip pat vaistams, tad atsargiau rinkitės maistą, gėrimus. Norėsis daugiau dėmesio skirti namams, artimiesiems, ką nors gera nuveikti šeimos, giminės, Tėvynės, Žemės labui. Vis dėlto bus labai svarbu laikytis žodžio, taisyklių, susitarimų, garbingai išpildyti pareigas.

Pastarąsias savybes palaikyti labiausiai padės indigo mėlynos spalvos apranga, puoškitės šios spalvos safyrais, vario su auksu papuošalais. Maistas turėtų būti itin paprastas, iš esmės žaliavalgiškas, gal išskyrus duoną – tiks visi sūdyti produktai, raugintos daržovės, vaisiai, taip pat žuvis, mėsa; valgykite juos su krienais, česnakais, kaip tik dabar gausiai derančiu meškiniu česnaku („čeremša“).

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pastarąsias porą dienų nusiteikite, o galbūt savaime labiau norėsis mažiau veikti, daugiau pabūti ramioje, saugioje vietoje, atsiribojus nuo didesnio bendravimo. Veiklos turite, tiek profesinės, tiek namuose, tačiau mieliau esate linkę imtis jos ramiai, apmąstant, pasigilinant ir pasižiūrint į viską, kas aplink vyksta ir kiek tai svarbu jums. Saugokite pinigus, venkite skubotų išlaidų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Greta visų profesinių įsipareigojimų ir daugybės veiklų prisidės dar ir draugų, bičiulių dėmesys – o gal ir patys norėsite šiek tiek daugiau pabendrauti, su artima siela pasikalbėti „iš dūšios“, atsitraukti nuo kasdienos rutinos. Geras laikas pristatyti kitiems tai, kuo užsiimate, taip pat labdarai, kažkokiai altruistinei ar tiesiog visuomeninei veiklai, išeiti su savo mintimis ir idėjomis į viešumą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jaučiatės gana gerai, turite ir ką pasakyti, ir auditorijos, tačiau daug ankstesnių baimių, verčiančių jus jaudintis dėl viso pasaulio ir artimųjų bei savęs, dar likę. Šiomis dienomis vertėtų atsidėti profesiniams reikalams ir paieškoti būdų išsakyti tai, kas jums rūpi, tiems, nuo kurių priklauso sprendimai, – galite sulaukti jautraus palaikymo, tačiau idėjos jūsų ir dirbti teks patiems.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Energijos turite daug, tačiau galimybių ją įdarbinti kiek mažoka. Šįvakar jos turėtų kiek plačiau atsiverti, o visą energijos perteklių išliekite sportuodami, daugiau būdami gamtoje, su artimaisiais ar draugais, bičiuliais. Gana tinkamas laikas imtis labdaros, visuomeninės veiklos, nuveikti ką nors tokio altruistinio, kas pradžiugintų tegu ir tik vieną žmogų, imtis aplinkos švarinimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Reikalų srautas ir toliau tęsiasi, tačiau po rimtesnių susitarimų ir kalbų tenka ieškoti galimybių bei resursų tolesnei bendrai veiklai. Deja, galite jaustis keistai, mat seni veikimo modeliai mažai beveikia, o kaip rasti tuos naujus, geriausiai situaciją atitinkančius variantus? Geras laikas dirbti daugiau galva, širdimi, venkite aktyvesnės veiklos, kol trūksta informacijos, įsitikinimo savo tiesa.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Porą dienų būsite daugiau linkę atiduoti save, savo dėmesį antrajai pusei, geras laikas bendrauti su tais, kurie jus gerai supranta ir kuriems galite kažkuo padėti, būti naudingais, taip pat ir konsultuoti bei patiems konsultuotis pas psichologą, ar kitą sielos specialistą. Vis dėlto didžioji dalis veiksmo vyks profesinėje srityje – darbų ir atsakomybių turite pakankamai, tad belieka viską tęsti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kaip sunku susitaikyti su tuo, kad esate priversti užsiimti ta veikla, kuri jums mažai prie širdies, šiomis dienomis daug kas turėtų išjudėti – pajausite galį daug daugiau nei galvojote, tad imkitės sunkiausių darbų, profesinių įsipareigojimų. Geras laikas prisiminti savo ar artimųjų sveikatos reikalus, šiek tiek daugiau pasilepinti, pasirūpinti malonia atmosfera namuose.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gražios dienos parodyti savo jausmus, imtis kūrybos, su ja susijusios veiklos, parodyti save pasauliui, ypač jeigu tai tolimesni kraštai. Būsite linkę tvarkyti su užsieniu, kelionėmis, pasaulėžiūros plėtra, žiniasklaida, mokslo pasauliu susijusius reikalus ir tai jums turėtų sektis. Net ir asmeniniai ryšiai, santykiai pradeda klostytis sklandžiau, atsiranda aiškumo – leiskite tam vykti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien ir rytoj vertėtų kiek sumažinti išorinės, viešos veiklos apsisukimus ir daugiau susikoncentruoti į asmeninį, šeimos, namų, artimųjų pasaulį – gali tekti spręsti staiga užgriuvusius reikalus su sveikata ar susijusius su pasikeitusiais jūsų ar namiškių poreikiais, o gal tiesiog norėsis daugiau dėmesio parodyti greta esantiems. Energijos turite daug, tačiau jauskite saiką ją naudodami.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gali kilti gana daug smulkių, tačiau skubiai spręstinų reikalų, galbūt buitinių ar susijusių su dokumentų, informacijos tvarkymu, tačiau tai gali būti ir sveikatos klausimai – prieš imantis aktyvesnių veiksmų, juolab vengiant bereikalingo jaudulio, pirmiausiai vertėtų išsiaiškinti, gal tai visai paprastai sprendžiamos problemos, susirinkti daugiau informacijos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Artimiausiomis dienomis finansiniai reikalai ar pirkiniai pareikalaus daugiau jūsų dėmesio, gali kilti noras įsigyti iš pirmo žvilgsnio labai reikalingų, jus ar mylimus žmones pradžiuginsiančių dalykų, tačiau skuboti, juolab emocijų padiktuoti sprendimai gali gerokai nuvilti, išlaidos mažai pasiteisins, tad verčiau išsiaiškinkite, ko jums iš tiesų reikia, dar kartą pagalvokite ir tik tuomet veikite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikus laikas imtis intensyvesnės veiklos – esate stiprūs, kūrybingi, aistringi, matomi, pilni džiaugsmo ir žavesio. Kad ir kokios aplinkybės keltų jums baimes ar norą pasislėpti, atsiriboti nuo pasaulio, artimiausiomis dienomis daug ką pavyks įveikti ir imtis to, kas jums labiausiai rūpi. Juolab turite tvirtą užnugarį. O jeigu kyla įtampų, vertėtų intensyviau pajudėti gamtoje, imtis sporto.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius