Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 13 d.

Trečiadienio horoskopas itin atskiria pirmą ir antrą dienos dalį. Įdomu, kokios jos laukia jūsų.
Fotografo Vadimo Trunovo nuotraukose – miško žvėreliai lyg iš pasakos
Fotografo Vadimo Trunovo nuotraukose – miško žvėreliai lyg iš pasakos / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje siekite darnaus bendradarbiavimo, komunikuokite su kitais ir venkite veikti savarankiškai. Tai produktyvus metas skirti įvairius susitikimus, susijusius tiek su darbais, tiek su asmeniniais reikalais. Antroji dienos pusė gali atnešti daug aistros, noro imti iš gyvenimo viską, ką šis gali suteikti, tačiau tuo pat metu padidins polinkį į avantiūras.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien sėkmingi bus tie, kurie dirbs nuoširdžiai ir kruopščiai bei rūpinsis ne tik savo, bet ir kitų nuo jų priklausančių žmonių gerovę. Darbe saugumą ir stabilumą užsitikrinsite tik dirbdami profesionaliai, tad šiandien bus svarbiausi ne santykiai ar asmeninė charizma, bet jūsų atliekamo darbo kokybė. Puikiai pavyks pastebėti senas klaidas darbe ir jas ištaisyti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji dienos pusė palanki veiklai, kurią darydami būtumėte dėmesio centre, veiktumėte savarankiškai, sukurtumėte ką nors vertingo panaudodami savo vidinius talentus. Antroji dienos pusė jau kitokia: patartina pasitelkti kuklumą, darbštumą, prisitaikyti prie nustatytų taisyklių. Darbe ir vėl teks atkreipti dėmesį į tai, kas buvo praleista arba tinkamai neišnaudota.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gali aplankyti nostalgiški prisiminimai apie seniau nutrauktus ryšius, gali kilti noras susigrąžinti be reikalo nuvertintus santykius. Darbe puikiai pavyks tvarkyti reikalus, kurie leidžia laisvai kurti ir neskubėti. Sunkiau pavyks veikla, dėl kurios tektų bendrauti su sunkaus charakterio žmonėmis, patirti spaudimą, stresą – tai išvargintų greičiau nei įprastai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoji dienos dalis atneš nemažai naudingo bendravimo, aktualios informacijos, kuri ateis per pačius įvairiausius šaltinius. Tai produktyvus metas mokslams, nes žinias įsisavinsite ypač greitai. Antroji dienos dalis jau ne tokia aktyvi, tačiau leis patirti giliausias pamokas ir vidinį augimą, tad ryškiausi pokyčiai nusimato ne išoriniame, o vidiniame pasaulyje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien turėsite galimybę iš naujo atrasti užmirštus intelektualius arba materialius išteklius ir panaudoti juos darbinėje veikloje. Pirmoje dienos pusėje jausis kiek ramesnis fonas, norėsis veikti neskubant, skirti laiko ne tik darbui, bet ir meilei, poilsiui. Antroji dienos pusė žymiai aktyvesnė, veržlesnė, tad savaime norėsis demonstruoti iniciatyvą, ypač darbe.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmąją dienos dalį, ypač iki 14 val., galite jausti poreikį nuveikti kuo daugiau jums iškilti padedančių darbų, išsiveržti į priekį socialiniame gyvenime. Nuo 16 val. įsigalės kiek ramesnės, jaukesnės nuotaikos, tad rūpės ne tik darbai, bet ir meilės, šeimos reikalai. Laikas nuo 14 iki 16 val. nėra efektyvus darbams, kuriems reikalinga plėtros jėga, ar svarbiems susitikimams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji dienos pusė – tai metas, palankus poilsiui, gilintis į savo vidinį pasaulį, darnai šeimoje kurti. Sėkmė lydės veiklą, susijusią su buitimi, namais, organizmo valymu, grožio puoselėjimu. Sunkiau gali pavykti reikalai, kurie reikalauja griežtos disciplinos, skubėjimo, tad juos reikėtų skirti antrai dienos pusei, kai turėsite žymiai daugiau energijos veikti aktyviai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmoje dienos pusėje aplinkiniai demonstruos norą bendrauti su jumis, kartais net aktyviau, nei jums norėsis. Neatsiribokite nuo žmonių, bendravimas į jūsų gyvenimą įneš naujovių, naujų galimybių. Antroji dienos pusė palankesnė stabiliai, ramiai veiklai, kurią gerai išmanote. Tai metas, kai pavyks nuoširdžiai mėgautis vienatve, kuri leis pasikrauti jėgų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Asmeniniame gyvenime galite justi emocijų atšalimą, romantikos stoką, tačiau ši diena skirta pasirūpinti savo vieta visuomenėje ir materialia padėtimi, o ne meilei ar poilsiui. Darbo reikaluose laukia puikios galimybės, bet teks pademonstruoti visas stipriausias savo charakterio puses, profesionalumą, rimtumą ir mokytis pritapti prie nustatytų taisyklių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dauguma Vandenio ženklo atstovų nuobodžiaus ir trokš pokyčių tiek meilėje, tiek darbe. Meilės tema bus ypač aktuali pirmoje dienos pusėje, kai turėsite ypač daug energijos ir vidinio žavesio. Antroje dienos pusėje pasijus poreikis skirti daugiau dėmesio karjerai, finansinei gerovei, pasimokyti naujų dalykų, kurie leis pakelti savo profesionalumo lygį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dienos fonas atneš nemažai netikėtumų, tad svarbu nusiteikti, kad ne viskas gali klostytis pagal jūsų iš anksto sugalvotą planą. Jei būsite lankstūs ir gebėsite prisitaikyti prie pokyčių, diena gali praeiti produktyviai ir gana sklandžiai. Santykiuose aistra ir seksualumas gali atrodyti aktualesni nei draugystė, emocinis ryšys ar nuoširdus bendravimas.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius