Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 18 d.

Negailėkite jėgų – šiandien galėsite kalnus nuversti! Puikus laikas pradėti sportuoti.
Imbieriniai sausainiai
Imbieriniai sausainiai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Trečiadienis – viena sėkmingiausių šios savaitės dienų. Tiesa, pirmoji dienos pusė gali būti gana miglota ir paini – vyraus keistos nuotaikos, norėsis prisiminti senas skriaudas, keršyti. Iki pietų verčiau nesiimti pernelyg atsakingų darbų. Vėliau reikalai akivaizdžiai gerės, bus daug lengviau įgyvendinti savo sumanymus. Klausykitės savo nuojautos – šiandien ji bus nepaprastai stipri.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Permainingi vėjai užklys į Jaučių gyvenimą. Nebus lengva atsisakyti to, kas taip pažįstama ir įprasta, tačiau būtina. Žvelkite į gyvenimą filosofiškai, pasistenkite suprasti esamos situacijos prasmę, bent trumpam atsiplėškite nuo žemės, praktinių problemų. Susidurę su sunkumais neužsisklęskite savyje, kreipkitės pagalbos ar patarimo į žmones, kuriais pasitikite. Pasidalykite savo išgyvenimais ir jums iškart palengvės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien ramiai gyventi neleis itin aukšti standartai, nerealūs lūkesčiai. Būkite atlaidesni tiek sau, tiek kitiems. Tobūlų nėra – laikas tai suprasti. Jei nuolat priekaištausite ir kabinėsitės prie nereikšmingų smulkmenų – neišvengsite rimtesnių konfliktų. Diena nėra palanki finansiniams klausimams spręsti, tikėtini nesusipratimai, susiję su pinigais. Tai avaringas metas – būkite labai atidūs kelyje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Trečiadienį Vėžių kasdienybėje tikėtinas chaosas ir staigios permainos. Kažkas turės keistis, gyvenimas nebegalės tekėti įprasta vaga. Gerai apgalvokite kiekvieną savo žingsnį, priešaky turėkite aiškų planą – kitaip veiksite skatinami impulsų ir suklysite. Antroje dienos pusėje laukia nesusipratimai darbo aplinkoje – neprovokuokite konfliktų su kolegomis, vadovais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Trečiadienį Liūtai jausis užtikrinti ir pasitikintys savimi. Stiprus užnugaris ir finansinė parama suteiks galimybę realizuoti savo sumanymus, imtis rimtų projektų. Aplinkiniai bus nusiteikę geranoriškai, šiandien nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Polinkis skrajoti padebesiais gali lemti daugybę apmaudžių klaidų – nuosekliai tikrinkite visas detales.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien jums norėsis daug dėmesio, sieksite priklausyti atitinkamam socialiniam ratui, trokšite pasijusti bendruomenės dalimi. Baimė būti atstumtiems vers pataikauti ir prisitaikyti. Paisykite savo vertybių – tikri draugai visuomet jus palaikys. Diena palanki reklamai, prezentacijoms, seksis Mergelėms, siekiančioms sportinių aukštumų. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, trečiadienį jiems labai reikės jūsų palaikymo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Trečiadienį seksis tiems Svarstyklių Zodiako ženklo atstovams, kurie išliks lankstūs, mokės laviruoti tarp sudėtingų gyvenimo situacijų. Kuo kategoriškiau reikšite savo nuomonę, tuo daugiau konfliktų ir nesusipratimų pritrauksite. Diena tinkama įvaizdžiui atnaujinti, bet venkite pernelyg drastiškų pokyčių – vėliau dėl to gailėsitės. Vakare tikėtini tarpusavio nesutarimai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien Skorpionai mokysis diplomatijos ir takto. Reikės daug bendrauti, o susitarti pavyks tik gražiuoju. Gyvenime yra svarbesnių dalykų, nei nuolat pirmauti, nugalėti – kartais verta paaukoti savo principus tam, kad išsaugotumėte gražų tarpusavio ryšį. Antroje dienos pusėje tikėtini finansiniai nesusipratimai, bet artimas žmogus padės išspręsti pinigines problemas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Neprovokuokite aplinkinių arogantiškais pasisakymais – šiandien bus lengva įsižiebti audringą konfliktą, ypač darbo aplinkoje. Kamuos keistos baimės dėl nesėkmių profesinėje srityje, tai gali pakišti koją derantis dėl geresnių sąlygų ar pristatant savo idėjas. Trečiadienį norėsis greitų rezultatų, tačiau rizikos ir avantiūros gali baigtis labai liūdnai. Saugokite savo gerą vardą – bus lengva jį susigadinti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Mažiau kalbų, daugiau darbų – tai išmintis, kuria Ožiaragiams šiandien verta pasinaudoti. Trečiadienį būsite lengviau išmušami iš vėžių, aplankys daugiau dvejonių, delsite priimti svarbius sprendimus. Tai palankus metas reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu, tvarkyti – tikėtini svarbūs susitarimai, pelningi sandoriai. Seksis sprendžiant dalykinius klausimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenių laukia šauni diena – regis, svajonės bus ranka pasiekiamos. Tiesa, finansų srityje galima tikėtis šiokių tokių nemalonumų – venkite avantiūrų, niekuo aklai nepasitikėkite. Tai puikus metas ieškantiems naujų profesinių perspektyvų – netrūks palankių progų, gali ateiti dosnūs pasiūlymai. Seksis ir tiems, kurie nori pradėti nuosavą verslą ar imtis savarankiškos veiklos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Visiška painiava santykių fronte gali ilgam išmušti iš vėžių subtiliuosius Žuvų Zodiako ženklo atstovus. Drastiškai išsiskirs jūsų ir jums artimo žmogaus nuomonė, regis, niekaip nepavyks rasti abiem pusėms priimtino kompromiso. Nesikrimskite – tai tik laikini nesklandumai. Skirkite daugiau laiko savo kūrybiškumui vystyti, plėtokite meninius talentus.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius