-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 20 d.

Astrologė apžvelgia, kuriems Zodiako ženklams trečiadienis – sėkmingiausia savaitės diena.
Moteris namie
Moteris namie / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Galite pajusti savyje aršumą, emocinį šaltį ar padidėjusį egoizmą. Tokia būsena gali negatyviai paveikti ryšį su artimiausiais žmonėmis, tad pravartu neskirti pasimatymų, nesiaiškinti santykių. Užtat tai puikus metas karjeros reikalams, rimtiems darbiniams pokalbiams, dokumentų tvarkymui – gebėsite disciplinuotai ir strategiškai siekti savo tikslų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kiti žmonės ims labiau pastebėti jumyse besiskleidžiančias pozityvias savybes, kurių galimai net patys nematysite. Įsiklausykite – svarbu šias savybes laiku ir tinkamai panaudoti. Ši diena palanki veikliems ir žinantiems, ko nori, žmonėms, todėl neabejokite savimi ir skirkite laiko tiems reikalams ar santykiams, kurie turi įtaką tolimesniam jūsų keliui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Norėsis keisti viską iš esmės, griauti senus dalykus ir kurti naujus. Kai kuriuos veiksmus galite atlikti karštakošiškai, paskatinti negatyvių emocijų. Šias tendencijas galima ne tik numatyti, bet ir išmintingai kontroliuoti. Įsiklausykite į savo norus, įsiminkite ir gerai juos išanalizuokite, tačiau neskubėkite imtis konkrečių veiksmų ir kažką užbaigti ar pradėti neapgalvojus visų „už“ ir „prieš“.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasistenkite priimti kitus žmones su visais jų trūkumais ir privalumais, ypač pačius artimiausius. Kai kuriuos kito žmogaus žodžius, poelgius ar charakterio savybes galite sunkiai toleruoti – tokiomis akimirkomis svarbu reaguoti adekvačiai. Jei pažvelgsite atidžiau, suprasite, kad jūsų aplinka yra tarsi atspindys veidrodyje ir gali daug ko išmokyti ir leisti sužinoti apie save.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite suplanuoti dienotvarkę taip, kad įmanoma būtų nuveikti kuo daugiau svarbių reikalų. Tinginiavimas ar netinkamas pareigų atlikimas gali turėti žymiai didesnių neigiamų pasekmių nei įprastai. Meilei ši diena nėra tokia vaisinga kaip darbo reikalams. Kad išvengtumėte nemalonaus apsižodžiavimo ar nesusipratimų, venkite skirti pasimatymus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Venkite konfliktiškų, melancholiškų žmonių ir siekite bendravimo su tais, kurie jus įkvėpia, skatina judėti į priekį, kurti kažką nauja. Sunkiausias laikas – nuo 16.40 val. Iki 18.40 val., tačiau iš esmės diena yra viena produktyviausių ir džiugiausių savaitėje. Palanki tiek darbui, tiek romantikai. Suprasite, ką reikia daryti, kad pagaliau realizuotumėte save.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Itin palankus metas pasirūpinti šeimos reikalais, namų jaukumu, buitimi. Buvimas namuose jus stabilizuos, nuramins, taip pat leis sukaupti daugiau energijos, kuri pravers ateityje. Ši diena labiau palanki tiems, kurie ketina nukreipti savo pastangas į ryšio su artimiausiais žmonėmis stiprinimą, tačiau mažiau palanki siekiantiems išsiveržti pirmyn karjeros srityje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skirkite laiko savo finansinių galimybių įvertinimui, pasidomėkite profesinio tobulėjimo mokymais, naujais papildomų pajamų šaltiniais. Spėsite daug nuveikti darbo srityje, nors ypatingai ir neskubėsite. Vidinė ramybė leis reikalus sutvarkyti nuo pradžios iki galo, atrodytų, be didelių pastangų. Meilės sferoje būsite sėkmingesni pirmoje dienos pusėje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pajausite įkvėpimą vystyti savyje talentus, pradėti naują hobį, pasidomėti mokslais, susijusiais su jūsų pasirinkto darbo veikla. Daug nuveiksite, jei tik to norėsite. Meilės sferoje taip pat galite sulaukti malonių akimirkų, jaustis saugiai šalia mylimo žmogaus. Laisvalaikiui labiausiai tiks veikla, susijusi su fiziniu krūviu arba kūno grožio puoselėjimu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena, nors ir verčianti skubėti, jums viena geriausių savaitėje. Palanki ne tik asmeniniam gyvenimui, bet ir sėkmingai savirealizacijai darbe. Tiesa, darbo sfera gali jus dominti žymiai labiau nei meilė, nors priešingos lyties dėmesio nestokosite. Pirmoji dienos pusė jums geresnė nei antroji, todėl svarbiausius darbus atlikite šiuo laiku.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai puiki diena ramiam poilsiui arba darbams, kuriuos gerai išmanote ir kurie neverčia jūsų skubėti ar stresuoti. Tinkamas metas ilgai atidėliotoms grožio procedūroms, ilgesniam miegui ar kitokiai naudingai ir tuo pat metu maloniai veiklai. Tai ne aktyvaus veiksmo, o ramaus laiko leidimo diena, kadangi veržimasis į priekį atneštų negatyvių emocijų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kaip niekada labai vargins nuobodžios pareigos, monotonija, priverstini darbai ar susitikimai. Jei tik turite galimybę, pasistenkite dieną skirti darbams, kurie gali būti greitai užbaigti ir yra nesunkūs. Geriausiai jausitės bendraudami su bendraminčiais, kurių jūsų aplinkoje netrūks. Antroje dienos pusėje patartina sulėtinti tempą, kadangi tai smulkių nesusipratimų metas.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius