Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 27 d.

Linkime lengvos dienos!
Kalėdinė kompozicija
Kalėdinė kompozicija / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dienos fonas jums vienas palankiausių savaitėje, tačiau laikas iki 13 val. gali atnešti nesusipratimų, iliuzijų, tad jį išnaudokite smulkiems darbams, kuriuos gerai išmanote. Svarbius darbus geriau planuoti antroje dienos pusėje, kai aplinkybės savaime susiklostys jums tinkamiausia linkme. Tai palankus metas naujų darbų ar santykių pradžiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoje dienos pusėje svarbu neskubėti veržtis į priekį, ką nors įrodinėti ar ko nors reikalauti iš aplinkos. Veikite neskubėdami ir įvykius stebėkite tarsi iš šono. Svarbius sprendimus priimkite tik antroje dienos pusėje, kai bus mažesnė klaidų tikimybė. Būkite atsargūs bendraudami su jums svarbiais žmonėmis – susilaikykite nuo noro išlieti savo nuoskaudas ir nepasitenkinimą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoje dienos pusėje būkite saikingi ir nenorėkite visko iš karto – norų ir idėjų bus daug, tačiau juos įkūnyti gali būti netinkamas metas. Antroje dienos pusėje gerokai aiškiau matysite situaciją, tad greičiausiai pakeisite savo nuomonę, veiksmų kryptį. Palankus metas svarbiems susitikimams darbo reikalais ir smagiems draugiškiems susibūrimams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien ypač svarbu nesugadinti santykių su vyresnybe ir padaryti viską, kad išlaikytumėte tai, ką turite geriausio darbo sferoje. Rimtus reikalus protingiausia skirti antroje dienos pusėje. Tai puikus metas kurti strategiją – įžvalgos bus ypač tikslios ir toli siekiančios. Su mylimaisiais gali būti sunkiau susikalbėti, nes darbo reikalai jums gali rūpėti labiau nei jausmai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Energijos ir optimizmo turėsite daug, tad bus sunku ramiai leisti laiką – norėsis veiksmo, pokyčių, plėtros. Pirmoje dienos pusėje svarbu nepasiduoti iliuzijoms ir neleisti, kad prasiveržtų nepamatuotas optimizmas, kuris skatins klaidas ir gadins santykius su kitais. Svarbius darbus tvarkykite antroje dienos pusėje, kai jūsų sąmonė taps aiškesnė, o aplinkiniai patys norės jus palaikyti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kils noras daug ką keisti: darbą, santykius ar gyvenamąją vietą arba net persikelti į užsienį. Daugumai šio ženklo atstovų šiandien gali pavykti vienaip ar kitaip ką nors pakeisti savo gyvenime, žengti žingsnį norimų dalykų link. Pirmoje dienos pusėje įsiklausykite į savo įžvalgas, o antrąją dienos dalį skirkite realiems veiksmams, kurie šiandien yra įmanomi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien turite daug šansų ilgesniam ar trumpesniam laikui užmegzti prasmingus santykius, kurie gali atnešti ne tik malonių emocijų, bet ir leisti jums augti kaip asmenybei. Neatsiribokite nuo žmonių ir be išankstinio nusistatymo priimkite tuos, kuriuos šiandien atsiųs likimas. Palanki diena tiek verslo susitikimams, tiek ir meilės pasimatymams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Atrodo, žvaigždės šiandien ne itin palaiko meilės reikalus ir tinginiavimą. Teks užsiimti būtinais darbais, kurių mielai išvengtumėte. Vis dėlto tai metas, kai būtų protingiausia tiesiog ramiai dirbti ir net nebandyti išsisukti nuo savo pareigų. Kitu atveju galite susidurti su nemalonia aplinkos reakcija. Tai taip pat vaisinga diena tiems, kurie nori pagerinti savo sveikatą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ši diena gali atnešti nemažai nuostabių akimirkų, šansų realizuoti savo potencialą ir įgyvendinti svajones. Tai greičiausiai bus susiję su galimybėmis praturtėti, prasiveržti į priekį darbe arba meilės reikaluose. Gerbėjų nestokosite, tad jūsų pasitikėjimas savimi ir įkvėpimas veikti bus išties nemažas. Jei turite vaikų, skirkite jiems dėmesio, nes šiandien geriau nei visuomet gali pavykti susikalbėti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Įsiklausykite į šeimos narių prašymus arba patarimus – tai nulems nemažą dalį jūsų šios dienos sėkmės. Neatsiribokite nuo artimųjų, kitaip jūsų reikalai gali klostytis ne taip, kad planavote. Pasistenkite nesikrauti per daug darbų, ypač jei šie skatina skubėti ar bendrauti su sunkaus charakterio žmonėmis. Būsite emociškai jautrūs, tad sudarykite palankias sąlygas poilsiui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji dienos pusė gana sudėtinga – atrodys, kad aplinkiniai jūsų nesupranta, apkalba už nugaros, atmeta jūsų idėjas arba tiesiog ignoruoja. Tai nebūtinai bus tiesa, nes šis metas bus kupinas iliuzijų. Būtų protinga svarbius darbus ir susitikimus skirti antroje dienos pusėje, kai bus gerokai lengviau susikalbėti ir rasti reikiamus sprendimus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Diena nusimato gana rami, tačiau maloni, leidžianti suderinti poilsį su darbu. Jausmų sferoje turėsite galimybę pajusti, kad jūsų artimoje aplinkoje yra tų, kuriems esate svarbūs ir mylimi. Galbūt verta apsidairyti aplinkui ir pagalvoti apie papildomo uždarbio galimybes arba darbo vietos pakeitimą. Antroji dienos dalis ypač lengvai leis suvokti perspektyviausius kelius gerovės ir savirealizacijos link.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius