-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 9 d.

Šiąnakt Mėnulis įėjo į diplomatiją, teisingumą ir estetiką palaikantį Svarstyklių Zodiako ženklą, tad visur bus svarbu išlaikyti etiketą, balansą, eleganciją, apgalvoti savo aprangą, kiekvieną žodį ar veiksmą, atliepti aplinkos reikalavimus.
Žiema
Žiema / Fotolia nuotr.

Antraip galite pasigesti tų, su kuriais bendraujate supratimo. Sėkmingos dienos visiems, kurių veikla susijusi su grožiu, teise, konsultavimu ir politika. Stebėkite pasaulį, mokykitės ir būkite dėmesingi, ką bedarytumėte – laikas palankus imtis idėjų įgyvendinimo ir atnaujinimo, tačiau bus labai svarbu suvokti, kiek tai atitinka žmogiškumo principus, kokius jausmus kelia, ar išties neša gėrį pasauliui. Gali tekti sukandus dantis atlaikyti gana skausmingas kitų pastabas, prisiminti praeities nuodėmes – žvelkite į visa filosofiškai, venkite vertinti, tačiau likite ištikimi svarbiausioms vertybėms.

Aprangoje šiandien turėtų derėti raudona su juoda, „nuodinga“ geltonai žalia spalvos. Jus saugos tamsiai raudonas jaspis, vanadis. Diena itin tinkama susilaikyti nuo maisto ar griežtesniam pasninkui – maistas turėtų būti kuklus – paprasčiausi pieno produktai, juoda duona ar duonos papločiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikus laikas veikti, sportuoti, judėti, apgalvoti savo siekius, kelti idėjas, ieškoti reikiamos informacijos, mokytis ar siekti kažko išmokti, imtis naujos praktinės veiklos, tačiau būkite dėmesingi savo vidiniams poreikiams, antraip gali kilti noras nunirti į kitas realybes. Kad ir kaip stengtumėtės įtikti antrajai pusei, šiandien būsite itin jautrūs menkiausiai pastabai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Veiklos ir rūpesčių šiandien turėsite išties daug, būsite nusiteikę daug nuveikti, tačiau nusiteikite, kad vis kažkas jūsų netenkins, klius kažkokios skausmingos detalės, gali apie save priminti senos ligos – baimės ar svetimos nuomonės jums mažai padės, įsiklausykite į save ir imkitės veikti, pasidomėkite, ką būtina iš esmės keisti gyvenime.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikus laikas vystyti bendrus projektus, tačiau nusiteikite, kad teks pasikliauti visų pirma savimi ir tapti tuo, kuris prisiima atsakomybę. Sudėtingas laikas profesine prasme – pasikliaukite tik faktais, venkite manipuliavimo ir atsargiai rodykite savo norus ar iniciatyvą, galite sulaukti skausmingų priekaištų apie užsilikusius pažadus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nostalgiškos nuotaikos šiandien vers jus prisiminti vaikystę, namus ir tėvus, giminės šaknis, būsite linkę daugiau laiko praleisti jaukiai namie, tačiau nusiteikite, kad jūsų profesiniai siekiai reikalaus visai ko kito – venkite rodyti savo silpnumą, verčiau naudokitės atsivėrusiomis galimybėmis ir pasidarbuokite iš esmės. Tiesa, prieš tai įsitikinkite, ar tai, ką darote, atitinka jūsų vertybes?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų norai ir siekiai šiandien gali smarkiai susikirsti, būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais ar diskutuodami mokslo, religinėmis temomis, venkite aštrių pasisakymų ir ramiau reaguokite į kitų žodžius. Garbę ir orimą apginti svarbu, tačiau tam pasitelkite specialistus. Prieš imdamiesi didelių idėjų ar planų įgyvendinimo, nuosekliai įvertinkite galimas finansines pasekmes.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Venkite skubotų, emocijų padiktuotų išlaidų ar noro jomis kompensuoti tai, ką reikėtų spręsti kitomis priemonėmis – verčiau daugiau nuoširdaus dėmesio parodykite namiškiams ir jų poreikiams. Tiesa, tai, kaip jus mato aplinkiniai ir kaip jūs linkę pateikti save, gali gana smarkiai skirtis. Tiesiog susiimkite ir pasistenkite atlikti visa, kas būtina geriausiu būdu, vengdami išsisukinėjimo ar manipuliacijų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kokia sėkminga ir naudinga šiomis dienomis bus jūsų veikla, įvertinimo ir atsako galite sulaukti visai kitokio negu tikėjotės. Būsite matomi, gerai jausitės, diena sėkminga ir finansine prasme, ir pirkiniams, tačiau nusiteikite ir vienokiam ar kitokiam kartėliui. Visais sveikatos ir grožio klausimais, kad ir ką jums sakytų, pasikliaukite savo nuojauta ir skoniu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Porą dienų skirkite atsistatymui ir savo sveikatai – gali sukilti baimės, darbus trikdyti senos ligos ar įpročiai – teks pasistengti, jei norėsite išlaikyti gerą nuotaiką, juolab priežasčių tam turėsite – darbų daug, jums sekasi, o ir uždarbio pažadai geri. Tiesa, jūsų noras sukurti šventę sau ir kitiems gali kainuoti daugiau negu galvojate, tad išlaikykite saiką išlaidaudami.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Džiaugsmingas ir aktyvus laikas, kuomet jums sunku suvaldyti savo energiją ir polėkį – daugiau judėkite, išsikraukite fiziškai. Šiomis dienomis daug jūsų dėmesio pareikalaus visuomeniniai ar draugų reikalai, būsite linkę imtis bendrų idėjų įgyvendinimo, tačiau venkite lengvabūdiškumo ar perdėto sentimentalumo, likite sąžiningi su namiškiais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Namų aplinka veikia jus išties teigiamai – puikus laikas pasirūpinti artimaisiais ir namiškių gerove, savo sveikata, tačiau būkite atsargūs vertindami jus pasiekiančią informaciją – tikrinkite ją, dokumentus. Galimos įvairios manipuliacijos, o ir patys venkite išsisukinėjimo – verčiau pasitarkite su išmanančiais žmonėmis ar bendraminčiais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Itin aktyvios veiklos metas, kuomet turite progos įgyvendinti tai, apie ką seniai svajojote ir tuo pačiu gana gerai uždirbti. Antra vertus, būkite itin dėmesingi tais atvejais, kuomet galvosite apie pirkinius ar kitas išlaidas, norėsite imtis labdaros ar paremti jums svarbias idėjas – pasidomėkite giliau, ar tikrai mokėsite už tai, apie ką galvojate?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų platūs užmojai ir nerealūs siekiai gali kelti gana daug problemų profesine prasme – pasistenkite apginti savo vertybes, nors tai pareikalaus išties daug jūsų dėmesio ir emocijų. Išlaidoms ar rimtesnių finansinių klausimų sprendimui laikas mažai tinkamas, verčiau skirkite daugiau dėmesio artimiesiems.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius