Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – kovo 10 d.

Mėnulis jau visai senas, tad nusiteikite, kad ši ir artimiausios dar dvi dienos bus labiau tinkamos darbų pabaigimui, rezultatų apibendrinimui ar tvarkymuisi.
Arbata
Arbata / 123RF.com nuotr.

Šiandien Mėnulis keliaus su laisve, bendruomeniškumu ir inovatyvumu siejamu Vandenio Zodiako ženklu ir jungsis su jau šiame ženkle esančiomis didžiosiomis socialinėmis planetomis Saturnu, Jupiteriu bei su komunikacija, žiniomis ir prekyba siejamu Merkurijumi – žiniasklaidos, viešumos, bendruomenių, mokslo ir technologijų metas.

Tačiau visą šį junginį aštriai veikia ženklo valdovas Uranas, tad visoms pusėms teks gerokai pasistengti, siekiant atsakyti į kylančius klausimus apie laisvę ir pasirinkimą, gyvybę ir technologijas.

Saulė su Venera jautriose ir dvasingose, kūrybingose Žuvyse, tikėtina, suteiks daugiau atjautos, pagarbos aplinkai ir gyvybei, sulaikys nuo grubių sprendimų ar pareiškimų. Visiems diena bus pakankamai įtempta, sudėtinga, tad belieka palinkėti saugoti svarbiausias vertybes, sprendimus priimti remiantis ne tik protu, bet ir širdimu, rasti vietos ir intuicijai, ir šypsenai, matyti situaciją iš atokesnės perspektyvos.

Giedrią nuotaiką išlaikyti padės balti, gelsvų ar rožinių atspalvių drabužiai, puoškitės ametistais, o jeigu turite, ir su platina. Maistas turėtų būti lengvas, jaukus ir naminis – košės su sviestu, pieno produktai, medus. Atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena diena, kuomet bus tikrinamos jūsų vertybės – kiek galite leisti sau atsinaujinti, ką būtina keisti, o ką svarbu apginti, kas tikra, o kas yra tik visuomenės primetami stereotipai. Saugiau pasislėpti vargu ar pavyks, vienaip ar kitaip aplinkybės reikalaus išsakyti savo poziciją ir ją apginti. Diskusijos su kolegomis, draugais šiandien bus ypatingai aštrios, tad beliks žvelgti plačiau.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesine prasme diena bus pilna emocijų, vyksmo diskusijų, sprendimų priėmimo. Blogiausia, kad visa tai, nors ir suprantate, kad sprendimai būtini, jus tai mažai džiugina. Geriausiu atveju – tai didelis iššūkis jums, priversiantis daug ką keisti gyvenime – įgyti daugiau laisvės ir tuo pačiu drąsos veikti, išsisakyti, priimti sprendimus. Svarbiausia, išlaikyti žmogišką santykį su aplinkiniais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dar viena itin aktyvi ir emocinga, moralinių apsisprendimų pareikalausianti diena – teks visų pirma patiems išsiaiškinti, o po to ir kitiems deklaruoti, kuo grindžiamos jūsų idėjos, kokios jūsų vertybės, kas jums svarbu, kodėl manote, kad viena ar kita perspektyvu, ir ko galima atsisakyti. Pasistenkite visas peripetijas suderinti ir su profesine veikla – nors supratimo sulauksite, tačiau viskam yra ribos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Aplinkybės šiandien pareikalaus iš jūsų gerokai susitelkti ir spręsti atsakingus, su finansine ir fizine jūsų gerove susijusius klausimus. Bus itin svarbu pasitelkti jausmus, intuiciją ir susilaikyti nuo impulsyvių, kažkieno primestų, savo tariamu naujumu, modernumu viliojančių sprendimų – ar tai tikrai nauja, o gal tik į naują popieriuką pervyniota sena? Kokių sprendimų jums iš tiesų reikia?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Santykiai su aplinkiniais šiandien jums klostysis gana sudėtingai – antroji pusė, verslo partneriai vers jus visą dėmesį sutelkti prisiimtų įsipareigojimų vykdymui ar naujų sutarimų rengimui bei atnaujinimui. Minčių, idėjų bei pasiūlymų labai daug, beliks pagalvoti, ką savo veikloje reikėtų pakeisti, jeigu norėsite viską sklandžiai suderinti. Juolab, finansine prasme galimybės vertos dėmesio.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate pasimetę tarp gausybės reikalų – tiek asmeninių, tiek ir profesinių. Tenka laikyti daugiau nei keturis kampus ir dalinti save tiek kasdieniams, buitiniams reikalams, tiek antrosios pusės, artimųjų interesams, tiek ir verslo ar profesiniams partneriams. Idėjų, noro imtis kažko naujo, iš esmės atnaujinti veiklą turite daug, tačiau venkite skubėti priimti sprendimus, verčiau stebėkite situaciją.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien gali tekti gerokai susitelkti, jeigu norėsite įgyvendinti tai, kas jums labai rūpi, ką norite plėtoti ir kas jums teikia džiaugsmo – tai kūrybinis, asmeninis laisvalaikio ar su hobiu, vaikais susijęs projektas. Aplinkybės kels jums rimtų iššūkių, vers reaguoti greitai ir kai ką gyvenime gerokai pakeisti, išmokti naujų dalykų. Svarbu įveikite baimes ir suvaldykite trykštančią energiją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Noras keisti save ir savo santykį su pasauliu iš esmės be galo didelis, tačiau pasistenkite, kad tai vyktų išlaikant pozityvų požiūrį, meilę ir atjautą. Daugiau bendraukite, kalbėkitės su artimaisiais, išdrįskite jiems išsakyti savo jausmus, pasidomėkite giminės, šeimos istorija, prisiminkite vaikystę, tradicijas, pasidžiaukite tuo, ką turite ir pagalvokite, pajauskite, kaip visa tai galėtų jus sustiprinti?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar viena pilna bendravimo, naujų idėjų įgyvendinimo ir darbo su informacija diena, reikalaujanti iš jūsų maksimalaus susitelkimo ir gebėjimo į pasaulį ir tai, kaip veikiate, kokius darbo metodus ir įrankius naudojate, pažvelgti naujai – ką vertėtų keisti, o ką palikti? Sentimentalumas šiandien padės jums išlaikyti žmogišką ryšį su aplinkiniais, susivokti vertybėse ir priimti teisingus sprendimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien bus labai svarbu itin atsakingai pasižiūrėti į visus su vertybėmis, materialia gerove, kūnu ir finansais susijusius sprendimus – draugai gali galvoti vienaip, visuomenė gali siūlyti vienokius dalykus, tačiau tik jūsų vertybės ir savijauta bei gerovė yra svarbiausi kriterijai. Domėkitės, būkite informuoti ir tik tada priimkite sprendimus, imkitės veiksmų ar leiskite sau išlaidauti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sudėtingas laikas, kuomet tenka dar ir dar kartą pasitikrinti savo vertybes ir jas pristatyti, teigti pasauliui, o visų pirma taikyti profesinėje veikloje ir tuo pačiu paaiškinti namiškiams, kodėl vyksta tokie staigūs pokyčiai jūsų ir jų gyvenime. Visko labai daug, tačiau svarbiausia kalbėtis, bendrauti, nors ir gana sudėtinga, tačiau jautriai, per tai, kas kitiems svarbu, kelia sentimentų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dar viena pilna baimių ir tuo pačiu išsipildymo diena, tik bus svarbu atsakingai pažiūrėti į viską kas vyksta, vengti skubos, slapukavimų ar taisyklių laužymo – visa tai gali gana netikėtai virsti jums problemas keliančiomis aplinkybėmis. Veikite taikiai, atvirai, jautriai, kūrybiškai – taip, kaip tik jūs mokate. Pasitelkite artimuosius, prisiminkite tradicijas ir visos problemos spręsis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius