-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – kovo 14 d.

Astrologės prognozės visiems dvylikai Zodiako ženklų.
Laiminga moteris
Laiminga moteris / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai gana nepalanki diena. Trečiadienis nėra tinkamas nei planuotis, nei imtis naujų darbų. Šios dienos išmintis bus apgaulinga. Nors pirma dienos pusė gali atrodyti visai maloni ir sėkminga, galite sulaukti viliojančių pasiūlymų, tačiau jau vakare išvysite nemalonias to pasekmes. Geras laikas grąžinti skolas, atsikratyti nereikalingo šlamšto. Vakaras nėra tinkamas pramogoms.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pažintys užsimezgusios trečiadienį gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Netikėkite tais, kurie šiandien pernelyg gražbyliaus ir jums itin pataikaus, jau vakare galite išvysti tikruosius šių žmonių kėslus. Darbo netruks, tad susikoncentruokite ir pasistenkite pabaigti viską, ką pradėsite šią dieną. Vėlai vakare gali aplankyti originalios įžvalgos, kaip galima būtų išspręsti sunkumus darbe.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Trečiadienio rytas prasidės rūpesčių lavina. Labai tikėtina jog dėl buitinių, šeimyninių problemų teks vėluoti į darbą arba išvis nepasirodysite darbe. Tad savaime suprantama šią dieną neverta planuotis jokių svarbių darbų, susitikimų. Tuo labiau neverta pradėti nieko naujo. Šiandien būsite linkę pervertinti savo jėgas ir prisižadėti daugiau nei iš tiesų galite įvykdyti. Vakaras bus kur kas ramesnis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Didžiausios įtampos šiandien bus susijusios su finansiniais klausimais. Gali būti, jog būsite raginami, viliojami investuoti pinigus į rizikingus projektus ar jums bus siūloma pirkti kažkokių brangių daiktų. Nepasiduokite šioms pagundoms - tai bus tiesiog veltui išmesti pinigai. Svarbiausius darbus šiandien verčiau nukelti į antrą dienos pusę, dar geriau vakarą, kaip ir svarbius pokalbius su vadovais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią dieną geriau praleisti ramiai, santūriai. Venkite pompastikos ar perdėto entuziazmo demostravimo. Šiandien labiau atsižvelkite į kitų poreikius. Pažintys, užmegztos trečiadienį, nebus perspektyvios, gali būti net pavojingos. Ši diena labiau tinkama nutraukti netinkamus santykius nei megzti naujus. Vakare galite sulaukti kvietimo į pasimatymą - visgi geriau jį nukelti kitai dienai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Diena bus kupina trinties ir nepasitenkinimo. Darbe gali kilti kvailų ginčų su kolegomis dėl visiškų smulkmenų, tokių kaip ne vietoje padėtas puodelis ar neuždarytos biuro durys. Pasistenkite susilaikyti nuo perdėtos kritikos kolegų atžvilgiu. Verčiau demonstruokite teigiamą Mergelės ženklo pusę – darbštumą, paslaugumą, nuoseklumą, analitinį mąstymą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien kils didelė pagunda pasiduoti savo silpnybėms ir paišlaidauti. Labai tikėtina, jog persistengsite ir jau vakare teks dėl to gailėtis bei konfliktuoti su antrąja puse dėl bendrų pinigų švaistymo. Nepradėkite aiškintis santykių šiandien, prisiminti visų nuoskaudų – tik dar labiau viską supainiosite. Tiesiog pripažinkite savo kaltę ir atsiprašykite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ši diena puikiai tiks generalinei tvarkai namuose atlikti. Atsikratykite visko, kas nereikalinga, išsivalykite visus kampus, rekomenduojama net perstumdyti baldus, net jei tai bus tik 10 centimetrų arčiau ar toliau perstumta lova. Taip pat šią dieną galima labai sėkmingai atsikratyti blogų įpročių bei pakeisti juos naujais, teigiamai veikiančiais jūsų sveikatą bei gyvenseną.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena puikiai tiktų kraustymuisi, pertvarkoms namuose. Gali būti, jog giminaičiai vėl prašys jūsų pagalbos. Turime padėti vieni kitiems, tačiau neleiskite užsilipti sau ant galvos ir naudotis jūsų geraširdiškumu. Šiandien galite su tuo susidurti. Vakaras bus sėkmingesnis, linksmesnis. Jis tinkamas bendravimui, draugų lankymui, romantiškiems pasimatymams. Tik venkite svaigalų šį vakarą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien gali kilti daug konfliktinių situacijų, susijusių su finansais. Gali būti, jog draugai prašys paskolinti didesnę pinigų sumą, o jūs, atsisakydami tai padaryti juos labai supykdysite. Gali būti ir kitoks vaidmenų pasiskirstymas, kai atsakyta bus jums. Bet kokiu atveju diena yra visiškai netinkama skolinti ar skolintis. Vakaras bus ramesnis, jausite šeimos narių palaikymą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiendien būsite nusiteikę labai ambicingai. Trečiadienį galėsite kalnus nuversti, nebijosite aukštų reikalavimo ar didelių pastangų reikalaujančių užduočių. Kita vertus, labai sunku bus nusileisti, paklusti, gerbti kitokią nei jūsų nuomonę. Todėl labai tikėtini konfliktai su vadovais bei kolegomis, o galbūt net klientais. Vakare galite sulaukti labai įdomių pasiūlymų, tačiau neskubėkite jų priimti, viską gerai apgalvokite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Didžiausia pagalba šiandien gali ateiti iš vadovų bei kolegų. Tikėtinos smagios, malonios smulkmenos darbe, kurios sugebės praskaidrinti vis dar labai melancholišką jūsų nuotaiką. Tai nėra tinkama diena kurti, puoselėti asmeninius santykius. Trečiadienį vis dar geriausiai jausitės būdami vieni. Tai geras laikas tvarkyti teisminius reikalus, tačiau netinka pradėti nieko naujo.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius