Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – kovo 17 d.

Mėnulis keliauja Jaučio Zodiako ženklu, tad diena gana žemiška, tinkama daugiau praktiniams, su žeme, materija, kūno ir aplinkos gerove bei grožiu susijusiems, taip pat ir finansiniams reikalams tvarkyti. Vis dėlto, palyginti su ankstesnėmis, ji bus mažiau maloni. Nusiteikite, kad gali būti gana daug irzlumo, piktumo dėl staiga besikeičiančių aplinkybių, būtinybės imtis ko nors, kam per mažai pasiruošėte, ar apskritai sugriuvusių planų.
Tulpės
Tulpės / 123RF.com nuotr.

Gali erzinti kitų puikybė ar per mažas ryžtingumas, praktiškumas, taupumas ar išlaidumas, kai aplinkybės reikalauja aiškios minties, tikslumo, profesionalumo, išmanymo ir vienokio ar kitokio veiksmo, judėjimo pirmyn. Tad pasistenkite būti tuo, kuris prisitaiko prie aplinkybių ir padaro viską, ką gali geriausio.

Vakar prasidėjo apsivalymo laikotarpis prieš pavasario lygiadienį šeštadienį, kovo 20 d., ir tuo pačiu Saulės įžengimą į pirmąjį – Avino Zodiako – ženklą. Tai pagal Avestos tradiciją yra „nulinės“ dienos prieš Naujus metus, kai verta pasirūpinti sielos, minčių ir kūno bei aplinkos švara.

Visas dienas verta dėvėti kuo šviesesnius, taip pat dangaus žydrumo drabužius, valgyti pasninko maistą. Patiekalai turi būti kuklūs, pagaminti tik iš augalinių ar pieno produktų ir tik Saulei nusileidus žemiau horizonto linijos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Saulė jau bepasiekianti jūsų ženklą, tad laikotarpis kaip tamsa prieš aušrą gali būti sunkesnis, vertėtų tiesiog pabūti ramiai, pasaugoti save ir savo sveikatą. Trečiadienį gali kilti noras pasipuikuoti, paišlaidauti ar, priešingai, pasipiktinti kieno nors per mažu racionalumu, įsigyti ką nors, kas patvirtins taisyklę, kad „šykštus moka du kartus“, tad būkite saikingi, atsirinkite, su kuo ir kur būti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Mėnulis jūsų ženkle vėl gali išjudinti pastarojo laikotarpio problemas ir skaudulius, ypač profesinėje veikloje – jūsų racionalios iniciatyvos vėl gali sulaukti pasipriešinimo, kritikos. Pasistenkite priimti tai mažiau asmeniškai, o galvodami apie situaciją kaip apie pamoką, galimybę patobulėti, tegu ir šiek tiek palaužant savo puikybę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena emociškai jums gali būti gana sunki, kai daug kas gali erzinti, kelti vidinį jaudulį, tačiau išsakyti tai, išlieti jausmus gali būti sudėtinga – gal aplinkybės, gal vieša nuomonė, o gal tiesiog ryžto ar pasitikėjimo savimi trūkumas. Bus labai svarbu rasti bendraminčių, palaikymo ir bent imtis kokios nors aktyvios, fizinės veiklos – konkrečių darbų, pasportuoti ar tiesiog pasivaikščioti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gali grįžti senos baimės ir problemos, susijusios su jūsų finansiniu saugumu ir galimybėmis, statusu visuomenėje, draugai ar bičiuliai, pažįstami ir jums svarbūs žmonės vėl gali pradėti jus įkalbinėti ar kitokiais būdais bandyti įtraukti į veiklą, kuri jus mažai traukia – pasistenkite aiškiai atsirinkti, kokiomis sąlygomis ir ką jūs iš tiesų norite daryti, tačiau tikrai per anksti priimti rimtus sprendimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Labai aktyvus tiek profesine, tiek ir bendravimo su įvairiais žmonėmis prasme – teks daug dėmesio rodyti tiek asmeniniams, tiek verslo partneriams, imtis viešų, bendruomeninių iniciatyvų ar bent bendros veiklos su draugais, o situacija darbe vers jus taip pat gerokai pasijaudinti, jaustis tarp kūjo ir priekalo – pasistenkite išlaikyti stuburą tiesų ir aiškiai įsivardyti, kas jums svarbu, o kas – ne.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laikas puikus laikas santykiams su antrąja puse ir kitais žmonėmis tobulinti, įvairioms psichologinėms, emocinėms problemoms spręsti ir tuo pačiu gana aktyviai profesinei veiklai. Gali daug norėtis iš gyvenimo, tačiau aplinkybės vargu ar suteiks galimybių plačiai išskleisti sparnus, tad likite saikingi tiek išsakydami savo nuomonę, tiek ir savo norais, šiandien pasiteisins ramus filosofiškas žvilgsnis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Aplinkiniams tikriausiai atrodo, kad per daug nuvertinate savo galimybes. Ar tikrai esate mažai ko vertas ir norite per daug? Tai, ką nuveikėte, rodo, kad galite ir esate verti imtis daug ko, tik svarbu išlaikyti sveiką protą ir šiek tiek pakeisti mąstymą – juk pinigai yra tik mainų priemonė, tad ar verta tai sureikšminti? Emocijų bus daug, tačiau praeis ir tai, venkite radikalių sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Grįžta pasitikėjimo savo gebėjimu bendrauti, būti su kitais stoka – ar tikrai visa tai, ką iki šiol nuveikėte buvo nieko verta? Iš tiesų verta keisti požiūrį į save ir kitus – juk problemos kyla tik iš puikybės ar perdėto kuklumo. Verčiau imkitės konkrečios fizinės veiklos, pasirūpinkite sveikatos reikalais – daugiau judėkite, pasportuokite ir perteklinės emocijos išsisklaidys.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Veiklos diena, kai verta pasirūpinti visu tuo žemišku ir praktišku, kas jus galbūt mažiausiai domina ir traukia. Tikėtina, kad kas nors buityje ar sveikatos problemėlė šiandien jus išmuš iš vėžių ir privers pagalvoti apie save ir artimuosius. Svarbiausia bus išlaikyti sveiką protą ir adekvačiai žiūrėti į situaciją – lukterėkite sekundėlę, susikaupkite ir viską įveiksite – juk turite pagalbininkų?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ir vėl finansiniai apribojimai, taisyklės gali pakišti koją jūsų dideliems norams ir projektams, slopins jūsų ar jūsų mylimų žmonių galimybes ir iniciatyvas – pasistenkite šiek tiek atsitraukti ir žvilgterėti į situaciją jums būdingu ramiu žvilgsniu – kad ir kokia ji paini, tikrai yra sprendimų, tačiau jie pareikalaus papildomų pastangų. Imkite veikti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Situacija namuose gana įtempta ir šiandien iš jūsų pareikalaus gana daug dėmesio ir jausmų. Pasistenkite į viską žiūrėti atlaidžiau – kūrybingumas, tiesiog konkretūs darbai, bendra su visais veikla, galų gale specialistų pagalba padės išspręsti visas problemas, tik bus svarbu įjungti savo kūrybingumą ir daryti taip, kaip jūs matote, kad bus geriausia ir tikrai suteiks džiaugsmo jums ir kitiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sutarti su pasauliu šiandien jums ir vėl gali būti sunkoka – tai, kaip aplinkiniai elgiasi, ko reikalauja, jums gali būti sunkiai priimtina, vėl pažadinti senas baimes ir kompleksus. Prisiminkite, ką ir kaip darydavote vaikystėje, ką geriausiai mokate, kas jums svarbu, o kas mažai verta jūsų dėmesio, ir imkitės veiklos. Pasitelkite namiškius, artimuosius ir visos problemos išsispręs.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius