Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – kovo 31 d.

Dar viena stebėtinai sėkminga, nors ir šiek tiek pakirbinsianti emocijas diena. Sėkminga įvairiausiai veiklai, tačiau labiausiai aktyviai, susijusiai su naujomis įžvalgomis apie tai, ką galima būtų nuveikti naudingo, prasmingo, tokio, kas tarnautų visiems.
Velykų stalo dekoras
Velykų stalo dekoras / Shutterstock nuotr.

Vertėtų iš karto aktyviai ir imtis įgyvendinimo – pasaulis jus palaikys, tik bus svarbu perlipti per visokias su materialinio saugumo užsitikrinimu susijusias baimes, senus stereotipus apie tai, kad pasaulis pavojingas ir kviečia kovai.

Ar tikrai yra realaus pagrindo tam? Apsidairykime aplinkui, juk visi žmonės lygūs ir siekia laimės. Panorėjus šiandien tai galima pamatyti itin aiškiai ir išsaugoti savyje šią patirtį ilgam.

Tai, apie ką šiandien galvosite, ko imsitės, turės tendenciją kartotis, tad derėtų elgtis gana atsakingai.

Atkreipkite dėmesį, kaip aplinkiniai reaguoja į jūsų elgesį, žodžius, į jų pastabas – šiandien visa tai kaip veidrodis atspindi jus, tad beliks padaryti išvadas. Arba pasižiūrėkite į veidrodį patys – gera diena naujai pamatyti save – taip pat ir iš geriausios pusės. Tai, apie ką šiandien galvosite, ko imsitės, turės tendenciją kartotis, tad derėtų elgtis gana atsakingai.

Šviesią nuotaiką palaikyti padės auksinė, įvairios ryškios, skaisčiai geltonai oranžinės, balta spalvos aprangoje, puoškitės balto aukso dirbiniais, Saulės akmeniu.

Maiste turėtų būti daugiau įvairių aliejų, sėklų, riešutų ir jų gaminių, taip pat miežinių produktų. Atsisakykite mėsos, žuvies.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Viskas, ko imsitės ar būsite priversti imtis, šiandien tiesiog vyks – tereikės tik imtis ir daryti. Puiki diena įvairiam kolektyviniam darbui, kur reikia ir jūsų iniciatyvos, bendravimui su įvairiais žmonėmis, tiek artimais draugais, tiek ir kolegomis ar bičiuliais, tinka priimti ilgalaikius kolektyvinius sprendimus. Jūsų matymas ir įžvalgos kaip reta gilios ir tuo pačiu tikslios, verčiančios judėti pirmyn.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Yra tikimybė gauti vieną kitą skaudų niuksą iš antrosios pusės ar verslo partnerių – atkreipkite dėmesį į visas pastabas, šiandien puiki diena susivokti ir išvengti rimtesnių klaidų ar ištaisyti senas. Venkite save demonstruoti, tačiau imkitės pačių rimčiausių ir jums labiausiai rūpinčių darbų, prisiimkite jums siūlomas atsakomybes – tai užtikrins sėkmę ilgam.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dar viena diena, kuomet tereikia veikti ir daryti tai, kas jums svarbu ir ko iš jūsų tikisi, ką galite geriausio duoti aplinkiniams ar apskritai visuomenei. Tiesa, jūsų visuomeninis ir idėjinis aktyvumas gali trukdyti atlikti tiesiogines pareigas, tad bus labai svarbu susivaldyti ir rasti būdų gražiai ir jautriai sutarti su aplinkiniais. Būtinai atkreipkite dėmesį į jų pastabas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien esate kaip reta stiprūs, tikėtina, kad jūsų veikla, iniciatyvos, kūrybingumas sulauks pripažinimo ir gero įvertinimo, galbūt sulauksite ir verto dėmesio darbo ar karjeros pasiūlymo. Tai privers jus įveikti kai kuriuos savo kompleksus, pasitikėjimo savimi trūkumą, tad pasistenkite pasinaudoti proga ir išdrįsti išeiti į viešumą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Stebėtinai sėkminga diena įvairiausioms, net ir mažai realioms iniciatyvoms – tik išsakykite jas ir imkitės veikti. Nustebsite, kad šiandien galima nuveikti labai daug, ypač jeigu turite draugų, bičiulių, sulauksite ir tiesiog aplinkinių ir partnerių palaikymo. Tik suvaldykite savo baimes apie tai, kaip užsitikrinti saugų stogą ar išsaugoti reputaciją.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų kandus žodis šiandien gali jums pakišti koją, jeigu norėsite greitai ir sklandžiai atlikti visus daugybę savo darbų, tad būkite jautresni ir pasilaikykite kai kurias įžvalgas sau. Imkitės svarbiausios veiklos, visų pirma tos, kuri reikalauja susikaupimo, disciplinos ir atsakomybės – šiandien pakaks ir energijos ir sėkmės, ir artimųjų palaikymo. Palanku imtis naujos profesinės veiklos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas asmeninių ir verslo santykių puoselėjimui. Šiomis dienomis užsimezgę ar sutvirtinti santykiai, be jokios abejonės, tęsis ilgai ir laimingai, bendradarbiavimas verslo srityje bus rezultatyvus ir sėkmingas. Verta inicijuoti ir pradėti veiklą, susijusią su užsieniu, kelionėmis, sportu, laisvalaikio užsiėmimais, žiniasklaida. Vienintelė pastaba – venkite skubotų išlaidų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Mėnulis ir toliau verčia jus jaustis svarbiausiu asmeniu, tačiau antroji pusė irgi gali pareikalauti jūsų dėmesio – venkite priešpriešos ar susimenkinimo – juk visi žmonės. Pasirinkimo tarp namų, tėvų ir partnerystės šiandien gali kilti gana skaudžiai, tačiau visa kita veikla sėkminga, tad orientuokitės į galimybę koncentruotis ties svarbiausiais savo tikslais ir nuoširdžiai pasidarbuoti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Džiugi, aktyvi diena, kuomet vargu ar norėsite smarkiai kibti į darbus, nebent jie susiję su laisvalaikio veikla, kelionėmis, sportu, vaikais – leiskitės į nuotykį ir galbūt jis taps ilgalaikiu projektu? Šiandien gali kilti gana daug baimių, susijusių su sveikata ir jos puoselėjimu, – gali tekti visai naujai pasižiūrėti į tai, kuo tikėjote, ir radikaliai keisti vieną ar kitą įprotį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pasistenkite daugiau dėmesio skirti namams ir namiškiams – tai, ką šiandien nuveiksite su artimaisiais ar jų labui, sustiprins jus ilgam, taps rimtu užnugariu ateities veiklose. Tiesa, galite pajausti aplinkinių spaudimą imtis vienos ar kitos veiklos, daugiau pailsėti – šiandien vertėtų į kitų nuomonę atkreipti dėmesį ir subalansuoti veiklas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Visa veikla, kuri susijusi su bendravimu, ryšių technologijomis, mokslu, mokymusi, žiniomis ir jų perdavimu, šiandien verta jūsų dėmesio – imkite visko, kas teikia džiaugsmo, ką galite nuveikti su kitais, bendruomene, draugais, o ypač vaikais, mylimais žmonėmis. Smagi iškyla, sporto ar pažintinė veikla gamtoje gali ilgainiui tapti ir nuolatiniais, jus stiprinančiais užsiėmimais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Viskas, ko šiandien imsitės, neš jums sėkmę ir pripažinimą, jeigu sugebėsite paprastai ir aiškiai, be jokių nereikalingų ambicijų visa tai pateikti ir parodyti kitiems. Vertėtų šiandien imtis individualios veiklos su namiškiais, artimaisiais – jūs juk turite daug profesinės patirties, tad vertėtų ją pritaikyti ir artimųjų gerovei. Būkite atsargūs bendraudami su užsieniečiais, religiniais aktyvistais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius