-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – kovo 7 d.

Astrologė Viktorija Greviškienė pateikia horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.
Narcizai
Narcizai / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien svarbu įsiklausyti į kitų nuomonę. Jei sugebėsite pripažinti kitų idėjas, įsiklausyti į kitų patarimus – atsivers didžiulės galimybės. Avinai mėgsta dirbti savarankiškai, demonstruoti savo lyderiškas savybes, vadovauti, tačiau šiandienos sėkmė slypi nuoširdžiame bendradarbiavime su kitais, kai vertinate kitus kaip lygiaverčius partnerius ir gerbiate jų indėlį į bendrą veiklą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Trečiadienis - sėkmingiausia šios savaitės diena, labai tinkama svarbiems darbams atlikti. Energijos jums tikrai nestigs. Nors Jaučiai mėgsta viską gerai apgalvoti ir neskubėti, šiandien viską darysite pašėlusiu greičiu. Ir jums tai seksis. Diena taip pat labai tinkama tolimoms kelionėms, ypač jei vykstate kartu su partneriais. Vakaras džiugus, tinkamas linksmintis, kontaktams megzti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Skirkite visas jėgas darbui, ir rezultatai pranoks visus lūkesčius. Šiandien ta diena, kai pagaliau galite sulaukti taip ilgai norėto paaukštinimo pareigose, gauti išsvajotą darbą ar dosnią premiją už darbo rezultatus. Geras laikas steigti ar pristatyti savo verslą visuomenei, daryti prezentacijas, atidarymo vakarus. Vakare taip pat netinginiaukite, leiskite laiką aktyviai ir prasmingai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tikėtinas darbo pasiūlymas, kuris ateis labai netikėtėtai ir jus tiesiog priblokš. Nors jausitės šiek tiek pasimetę, tikrai verta priimti tokius pasiūlymus, atėjusius šiandien. Labai gera diena tiems Vėžio ženklo atstovams, kurių veikla susijusi su kūryba, sportu, pramogų pasauliu ar vaikais. Šie žmonės šiandien gali sužibėti ir pagaliau būti įvertinti taip, kaip to nusipelno.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nuostabi diena Liūto ženklo atstovams, kurie dirba su nekilnojamuoju turtu arba planuoja jį įsigyti, parduoti. Labai didelė tikimybė sulaukti gero pasiūlymo, sudaryti puikų sandėrį. Trečiadienis graži, rami, sėkminga diena Liūtams. Iš esmės tinkama visoms veikloms. Svarbiausius reikalus pasistenkite atlikti iki šiandienos vakaro, nes rytojaus dienos fonas jau bus kitoks.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien užsimezgę kontaktai bus ilgalaikiai ir darys labai stiprią įtaką jūsų gyvenimui. Gera diena leisti kelyje, čia galimi malonūs netikėtumai. Diena ypač puiki, jei veikla susijusi su mokymais, seminarais, jei patys esate dėstytojai, vedėjai, mentoriai – išnaudokite šį laiką maksimaliai. Jei vykdote darbuotojų atranką ar ieškote partnerio verslui, tai ta diena, kai atsiras tinkamas žmogus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai paskutinė šios savaitės diena, kai Svarstyklių ženklo atstovams yra itin palanku tvarkyti finansinius klausimus, investuoti į brangius daiktus. Būsite labai dosnūs draugams, kolegoms, šeimos nariams, tačiau jei realiai neįsivertinsite savo finansinės padėties, jau rytoj suprasite, jog persistengėte, užklups nepasitenkinimas savimi bei trūkumo baimė. Nuoširdi auka šiandien darys stebuklus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpioniai, tai jūsų diena! Visi likę zodiako ženklai trečiadienį prieš jus lenkia galvas ir priima jūsų autoritetą. Tad būkite verti pagarbos ir jums suteikto pasitikėjimo. Ši diena ypatingai stipri ir sėkminga jums. Tad iki ketvirtadienio turite suspėti kiek įmanoma daugiau, skirti laiką tik svarbiems, iš esmės jūsų gyvenimą veikiantiems darbams ir santykiams. Nuo rytojaus gyvenimo tempas labai keisis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nesvarbu, kokios jūsų pareigos ar socialinė padėtis, šiandien tapsite neoficialūs lyderiai. Kolegos ir net vadovai norės su jumis tartis visais svarbiais klausimais ir ypatingai vertins jūsų nuomonę, jūsų taiklias įžvalgas. Šeimos nariai taip pat palaikys, nuolankiai ir džiūgiai priims jūsų sprendimus. Vakare gali užsimegzti netikėta pažintis, kuri jus įkvėps naujiems darbams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jei vakar viską atlikote teisingai, klausėtės savo intuicijos, labai gali būti, kad jau šiandien džiaugsitės naujomis pareigomis ir socialiniu statusu, didesniu atlyginimu. Diena vis dar puiki siekti karjeros aukštumų, taigi seksis. Trečiadienio vakarą leiskite laiką įtakingų žmonių, draugų kompanijoje. Nesikuklindami pasakokite apie savo profesinius pasiekimus, demonstruokite geriausias savo savybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Geras laikas pristatyti savo idėjas, naujus projektus. Jei planuojate pradėti kažką naujo šią savaitę, trečiadienis tam tinkama diena. Nuo ketvirtadienio prasidės mažiau tam palankus laikas. Tad dieną verta skirti aktyviems darbams, tikslų įgyvendinimui. Vakare tikėtini romantiški nuotykiai. Žmogų kurį ilgą laiką laikėte tiesiog draugu, šį vakarą galite pamatyti visai kitomis akimis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puiki diena Žuvims. Viskas eisis sklandžiai lyg per sviestą. Visi norės jums padėti, net prašyto to nereikės. Puikus laikas tolimoms kelionėms ar kitokiems kontaktams su užsienio kultūromis. Kontaktai, užsimezgę šiandien, bus labai sėkmingi, labai svarbūs. Žuvų ženklo atstovai, einantys dvasiniu keliu, gali sutikti savo mokytojus, atrasti savo tiesą.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius