-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – lapkričio 11 d.

Trečiadienis turėtų būti tikru atokvėpiu šiuo įtemptu laikotarpiu. Diena tarsi pasidalins į tris dalis – rytas darbingas, kuomet labiausiai tinkama atlikit visus galbūt smulkius, nuobodžius, kasdienius, tačiau būtinus darbus tam, kad viskas veiktų sklandžiai – sisteminkite turimą informaciją, sukauptas gėrybes, tikrinkitės sveikatą, pasirūpinkite aplinkos švara ir tvarka.
Moliūgų latė
Moliūgų latė / 123RF.com nuotr.

Mėnulis, keliaujantis darbščiuoju ir švarą bei tvarką mėgstančiu Mergelės Zodiako ženklu, padės visa tai atlikti, tačiau jis jau senas, tad susilaikykite nuo naujų didesnių darbų, ypač nuo pietų iki 18 val. 09 min., kuomet Mėnulis pereis į estetiškąjį ir diplomatiškąjį Svarstyklių Zodiako ženklą. Verčiau pabaikite tai, ką pradėję, susitvarkykite, atsikvėpkite, mat tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio ženklas.

Vakarą būsite linkę praleisti gražioje aplinkoje, maloniai bendraudami, galbūt pasižiūrėti gilų santykius nagrinėjantį filmą ar pasiklausyti klasikinės muzikos. Juolab bendravimo gelmės pradės reikalauti naktį iš Svarstyklių į Skorpiono ženklą perėjęs Merkurijus. Bus daug lengviau suprasti esminius dalykus, pastebėti tai, kas paslėpta, tad galvokite, ką sakote ar darote, antraip galite sulaukti pelnyto kandaus žodelio.

Aprangoje šiandien geriausiai derės balta, auksinė ar raudona spalvos, pasipuoškite baltu agatu, raudonu auksu.

Valgykite šiandien gausiai ir įvairiai, pavaišinkite ir kitus, ypač patiekalais su pieno produktais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos dalis bus išties darbinga – imkitės nuobodžiausių, tačiau būtinų darbų, tikrinkitės sveikatą, pasirūpinkite greta esančių gerove. Vakaras bus puikus, jei skirsite jį savo antrajai pusei, parodysite visą savo šilumą ir atsidavimą. Tik venkite kalbų apie pinigus, verčiau pagalvokite, kaip galėtumėte padidinti savo resursus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Didžioji dienos dalis bus darbinga, jausitės atsipalaidavę ir linkę imtis to, kas jums teikia džiaugsmo, puikus laikas įgyvendinti savo išskirtines idėjas, galbūt imtis labdaros, paieškoti bendraminčių, partnerių, būdų, kaip galėtumėte geriausiu būdu tai atlikti. Turėtumėte sulaukti malonaus palaikymo, na, o pavakarę skirkite savo antrajai pusei.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dieną būsite gana nostalgiškai nusiteikę, linkę daugiau dėmesio skirti ar laiką praleisti namuose, su artimaisiais, prisiminti tradicijas ir vaikystę. Tinkamas laikas imtis ilgalaikių reikalų, susijusių su paveldėjimu, nekilnojamuoju turtu, draudimu, paskolomis ir pan., kreiptis į valstybės institucijas. Vakare pasijausite atsipalaidavę, džiugūs, linkę atsikvėpti malonioje kompanijoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus laikas pagalvoti apie asmeninių reikalų sprendimą. Tiesa, profesinės realizacijos tema išlieka skausminga, tačiau skirkite kuo daugiau laiko ir dėmesio santykių su kitais žmonėmis atstatymui, galbūt netgi išvykai, kūrybiniam atsiskyrimui, dvasinėms pratyboms, kurios padės rasti savo vietą pasaulyje. Vakare prisiminkite savo artimuosius, tėvus, vaikystę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena itin tinkama spręsti įvairius praktiškus reikalus su jūsų ir tų, su kuriais tenka dirbti ir gyventi, sveikatos palaikymu ir užtikrinimu. Iki pietų būtų palanku įsigyti tam reikalingų priemonių ar paslaugų. Na, o vakarą skirkite bendravimui, mokymuisi, pasivaikščiojimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Visa diena jums itin sėkminga ir darbinga, tinkama imtis visų, su vadyba, informacija, mokymusi, gilinimusi į dokumentus susijusių reikalų, taip pat spręsti vaikų problemas. Tinkamas laikas psichologinėms konsultacijoms, užmegzti ryšius su jums svarbiais žmonėmis. Rasite būdų išreikšti save, skirti laiko ir darbui ir poilsiui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dieną būsite linkę pabūti šiek tiek nuošaliau nuo išorinio pasaulio, skirti daugiau laiko ir dėmesio namams ir namiškiams, gal net grįžti į vaikystės laikus, panirti į prisiminimus ar senas nuotraukas, gilintis į giminės istoriją. Tai turėtų suteikti jums vidinės stiprybės, gyvenimo prasmės pajautimą, sudėlioti vertybes. Na, o vakare pasijausite visai gerai, atsigausite, sulauksite dėmesio ir palaikymo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Merkurijus įėjo į jūsų ženklą, tad turėtumėte pajausti, kad tampa lengviau išsakyti tai, kas jums svarbu, bendrauti. Diena išties palanki užmegzti ir puoselėti ryšius su jums svarbiais žmonėmis, pristatyti savo veiklą, mokytis, tvarkyti įvairius dokumentus, tačiau vakare galite pasijausti gerokai išsekę – nusiteikite porai dienų sumažinti apsukas ir žvilgterėti į pasaulį iš šalies.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Profesine prasme diena turėtų būti išties sėkminga, pavyks daug nuveikti, jeigu gebėsite susikaupti, atsiriboti nuo visų, mažiau save rodyti, o tiesiog darbuotis. Itin tinkamas laikas užsidaryti namuose ar kažkur išvykti, kur galėtumėte ramiai praleisti laikotarpį iki gimtadienio. Tiesa, vakare, tikėtina, jus pasieks draugų ar bičiulių skambučiai, gali tekti imtis bendrų reikalų – tik išlikite saikingais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkminga diena visais aspektais – pavyks rasti būdų ir reikalingų žmonių, tiek pritarsiančių ir palaikysiančių jūsų idėjoms, tiek ir padėsiančių jas realizuoti. Tiesa, venkite per daug apie tai kalbėti, tiesiog ieškokite bendraminčių, pristatykite savo veiklą, juolab vakaras ir artimiausios dienos bus itin svarbios jūsų karjerai bei profesinei realizacijai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Profesine, uždarbio prasme diena turėtų būti itin sėkminga. Nors rytą gali būti sudėtinga susiderinti su situacija ir savo vertybėmis, tačiau imkitės spręsti svarbiausius klausimus, peržiūrėkite ankstesnius finansinius pasirinkimus, ieškokite klaidų ar pasislėpusių išteklių. Vakare būsite linkę atsikvėpti ieškodami kažko tokio, kas įvėptų, leistų pažvelgti į pasaulį naujai – pamatykite jo grožį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikus laikas plėtoti, auginti ir pristatyti savo idėjas plačiai, ieškoti tiek partnerių, tiek ir rėmėjų, bendraminčių, galinčių padėti jas realizuoti – konsultuokitės, bendraukite, įtraukite ir savo antrąją pusę, parodykite pasitikėjimą ir dėmesį. Tiesa, vakare jūsų dėmesys nukryps į finansinius reikalus, kurie gali pasirodyti gana sunkiai sprendžiamais – venkite skubotų sprendimų, jiems dar anksti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius