Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – lapkričio 17 d.

Visą trečiadienį Saulė keliaus romiu, žemiškas gėrybes puoselėjančiu Jaučio zodiako ženklu, kuris siejamas tiek su nuosekliu darbštumu, pinigais, tiek ir grožiu bei komfortu, jų puoselėjimu savo kūne ir aplinkoje.
Rytinė šalna
Rytinė šalna / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Galima būtų teigti, kad tai darbingos dienos, tačiau tik tuomet, jei einate išties savo keliu ir esate pasiruošę vertybiniams pokyčiams, antraip šiandien daug kas gali versti kai ką, o galbūt ir radikaliai pakeisti savo veikloje, išsigryninti.

Imkitės tik to, kas iš tiesų jums svarbu ir tuo pačiu reikalinga kitiems. Labai svarbu vengti susipriešinimo ir visuose sunkumuose, problemose įžvelgti galimybes, o galbūt pagalvoti, kad jūsų pastaruoju metu įvesti pokyčiai, naujovės per mažai pasiteisino, galbūt verta koreguoti vyksmą, grįžti prie kai kurių pasiteisinusių dalykų.

Tai gali būti kažkuria prasme ir skausmingas, tačiau būtinas sprendimas. Antra vertus, atsargumas, gilus situacijos pajautimas bus būtinas, nes šios dienos sprendimai dėl artėjančio Mėnulio užtemimo būtent šiame ženkle gali tapti ilgalaike tendencija, todėl atsakingumas, ramus apmąstymas bus būtini, jeigu norite išvengti gyvenimą apsunkinsiančių klaidų. Todėl koncentruokitės į tai, kas svarbiausia, venkite blaškymosi, smulkmeniškumo.

Palankiausia šiandien bus dėvėti kanarėlių geltonumas, melsvai žalsvos, žydros spalvų drabužius, saugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas). Maistas turėtų būti itin lengvas ir kuo paprastesnis – nedidelės užkandėlės, sumuštinukai su salotomis, venkite persivalgymo.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsiasi jums gana sėkmingos dienos, nors šiandien jau būsite linkę šiek tiek aprimti ir pasirūpinti materialiąja gyvenimo puse. Diena gali būti gana sudėtinga ir, jeigu vakar susilaikėte nuo kažkokių finansinių sprendimų, šiandien nori nenori teks juos prisiminti ir pagalvoti apie vienokius ar kitokius sprendimus – svarbiausia, jie turi būti subrendę, venkite karščiavimosi, įsiklausykite į pasiūlymus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gal jums ir atrodo, kad esate absoliučiai teisūs, tik aplinkiniai per mažai jus vertina ar blogai supranta, tačiau tai ir proga dar kartą pagalvoti apie tai, kokią žinutę nešate pasauliui, ar jūsų deklaruojamos idėjos išties atitinka laikmetį, o gal tai buvo tik naujai įpakuota sena? Šiandien gali labai skaudžiai kilti tokie klausimai, todėl atkreipkite dėmesį į žmonių, kurių nuomonė jums svarbi, patarimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Po itin intensyvių ir sėkmingų pastarųjų dienų šiandien ir iki penktadienio pavakarės galite jausti geroką nuovargį – gal tik emocinį, mentalinį, tačiau tai jau būtų pretekstas šiek tiek atsitraukti nuo intensyvios veiklos ir rasti laiko nusiraminimui, poilsiui, gal net ramiam fiziniam darbui. Geriausia būtų gamtoje, su žeme, ramiam jėgų ir energijos paskirstymui, susivokimui, kas įvyko.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien gali būti sunkoka susivokti, priimti vakarykštę sėkmę, jos pateiktas galimybes, todėl gali tekti papasakoti apie situaciją darbo kolektyve, draugams ar bičiuliams, tačiau, ko gero, dar anksti garsiems pareiškimams – pasaugokite save ir artimuosius, susivokite ir apgalvokite apie ką kalbėti, o ką pasilaikyti sau, nes prasitarus labai greitai suprasite, su kuo jums pakeliui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Linksmybės pamirštos ir šiomis dienomis teks su visu intensyvumu pasinerti į profesinius reikalus, ieškoti jau įsisenėjusių problemų sprendimo, o gal ir visiškai naujų galimybių. Tiesa, pasistenkite profesinius interesus suderinti su artimųjų, namiškių reikalais ir interesais – raskite būdų pradžiuginti juos savo tegu ir trumpesniu, bet nuoširdžiu dėmesiu, venkite santykių aiškinimosi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Turite ir darbų, ir apie ką pagalvoti, tačiau pasistenkite mažiau kalbėti, gerai apgalvoti kitiems pateikiamą informaciją, vengti skubotų veiksmų. Kol kas dar svarbu išlaukti, susilaikyti nuo noro užmegzti naujus ryšius su užsienio partneriais, žiniasklaida, imtis naujų projektų – grįžkite prie to, kas jau pradėta, išbaikite ankstesnius darbus ir atsargiai vairuokite, raskite galimybių pailsėti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Artimiausios dienos gali būti emociškai gana sudėtingos, kuomet gali grįžti ankstesnės problemos, gali stigti pasitikėjimo savimi. Nusivilsite jums artimais žmonėmis, jų sprendimais, todėl bus itin svarbu išlikti savimi, leisti sau išsakyti savo nuomonę, poreikius ir tuo pačiu atsirinkti, kas iš tiesų jums svarbu, o kas jau atgyveno ir jus vargina. Venkite radikalių sprendimų, ieškokite kompromisų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Prasideda išskirtinai svarbios jums dienos, nes Mėnulis įėjo į priešingą jūsiškiam Zodiako ženklą, o tuo pačiu atsidūrė ir priešais Saulę jame – tampa aktualiomis užtemimo temos, uždėdamos itin didelę atsakomybę už jūsų mintis, žodžius ir darbus, ypač gimusiems lapkričio 17-21 d. Venkite susipriešinimo, blaškymosi, savęs kaltinimo ar nuvertinimo – juk tai didelių galimybių jums laikas, tik svarbu įvertinti tai, ką turite, ką išmokote ir patyrėte.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Stiprėjate sulig kiekviena diena – pats metas įvertinti savo sukauptą patirtį, sutiktus žmones, jų pamokas ir pradėti mąstyti į priekį. Tiesa, šiomis dienomis gali paaštrėti sveikatos problemos, todėl venkite persidirbimo, noro vienu metu įveikti visas kliūtis, juolab uždirbti visus pinigus – ramus, nuoseklus darbas šiandien bus daug naudingesnis nei staigūs pokyčiai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors tai ypatingos sėkmės jums laikotarpis, tačiau šiandien yra rizikos prarasti daugiau nei laimėjote, todėl vertėtų pasisaugoti aštrių pareiškimų, skubotų sprendimų ar pirkinių. Likite nuosekliais, vadovaukitės aiškia vertybių sistema. Tiesa, šiokių tokių pokyčių gyvenime sunku išvengti, tačiau atsargiai reaguokite į provokacijas, pasaugokite tai, kas jums svarbiausia.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiomis dienomis jums svarbiausia apsaugoti save ir savo vertybines nuostatas, likti ištikimais savo savasčiai, tapatybei, todėl venkite skubotų sprendimų, net jeigu atrodys, kad gyvenimas verčia rinktis tarp dviejų blogybių. Išlaukite ir ramiai, su meile apginkite tai, kas jums brangu. Pasaugokite savo namus, artimuosius, darbo vietą – dar anksti galvoti apie rimtesnius pokyčius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pastarosiomis dienomis tenka daug ką pergalvoti, tačiau artimiausiu metu bus itin svarbu labai atsargiai vertinti informaciją, kitų nuomones ir išsakyti savąją, vengti viešų pareiškimų bei su tuo susijusių sprendimų – daug kas gali būti skubota, pervertinta, todėl pasaugokite savo vertybes, tai, kas iš tiesų jums svarbu, atsargiai vairuokite, elkitės su kompiuterine, ryšių technika.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius