Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – lapkričio 25 d.

Aktyvi, darbinga, gana sėkminga ir tuo pačiu mažai išskirtinė diena, kuomet atsiranda laukimo įtampa – viskas tarsi gerai, tačiau žinai, kad problemos už durų, įtampa kaupiasi, ypatingai asmeniniuose santykiuose bei verslo, finansinėse struktūrose.
Lietus
Lietus / 123rf.com

Tikėtina, kad penktadienį sulauksime naujienų, tačiau šiandien darbuokimės ir užsitikrinkime kuo tvirtesnį pagrindą po kojomis, domėkimės tuo, kas vyksta, gilinkimės į informaciją, ieškokime savo vietos kintančiame pasaulyje ir idėjų pokyčiams realizuoti, tarp jų ir pasirūpinti savo sveikata, ištverme, imunitetu, paieškoti savo baimių priežasčių.

Emocinį stabilumą ir gelmę šiandien palaikyti padės melsvai žalsvų atspalvių drabužiai, papuošalai su akvamarinu ir platina.

Maistas turėtų būti gana sultingas, tinka pieno produktai, piene troškintos daržovės, taip pat visi jūros produktai, žuvys, sultingi vaisiai, uogos, sultys su minkštimu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sėkminga diena daugybei veiklų – būsite aktyvūs, ryškūs, emocingi, ne tik sulauksite dėmesio, bet ir patys būsite linkę imtis tvarkyti jums svarbius profesinius, finansinius reikalus. Puikus laikas veiklos plėtrai, pasidomėti jos galimybėmis, paieškoti partnerių moksle, užsienyje, pasikalbėkite su autoritetingais žmonėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena labai tinkama šiek tiek sumažinti apsisukimus, daugiau dėmesio ir laiko skirti asmeniniams santykiams bei jų perspektyvai. Pagalvokite apie jų sutvirtinimą ir naujos prasmės jiems suteikimą. Taip pat tinkamas laikas apmąstyti, kas jums jūsų veikloje bei santykiuose su veiklos partneriais svarbu, kur ir kaip galėtumėte toliau plėtoti savo veiklą, naujų ryšių ir idėjų paieškai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Draugų ir veiklos diena – neabejotinai draugai ar bičiuliai primins jums apie save, o gal ir patys jausite poreikį daugiau bendrauti, ieškoti bendraminčių, kažką kartu nuveikti. Puikus laikas susiplanuoti konkrečias, praktiškas veiklas, susitarti dėl bendro darbo, tvarkyti įvairius dokumentus, informaciją, pasidomėti tiek įgyvendinimo, tiek ir finansavimo galimybėmis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Darbinga ir kūrybinga diena. Turite galimybių pagerinti savo profesinę situaciją, atlikti tuos darbus, kurie jums ilgą laiką kėlė nerimo. Galima imtis naujos veiklos, kuri džiugintų ir suteiktų galimybę realizuoti tai, kam jaučiate pašaukimą, galiausiai rasti tuos partnerius ar patarėjus, kurie jus palaikytų ir pakreiptų tinkama linkme.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Poilsio ir jėgų, sveikatos atstatymo laikotarpis tęsiasi, tačiau šiandien būsite itin aktyvūs, linkę ieškoti kelių ir būdų, kaip geriausiai galėtumėte realizuoti tai, kas jums labiausiai rūpi, džiugina – tarkitės su namiškiais, artimaisiais, keliaukite, judėkite, bendraukite su jums įdomiais žmonėmis, plėskite savo akiratį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jaučiate įkvėpimą būti namuose, bendrauti su artimaisiais, skirti jiems, antrajai savo pusei daugiau dėmesio, džiaugiatės kalėdinio laikotarpio artėjimu. Tai tinkamas laikas pagalvoti apie šventines dovanas ir kuo artimiausiu metu galėtumėte pradžiuginti artimuosius, kokios bendros veiklos galėtumėte imtis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Aktyvi diena, kuomet teks daug laiko ir dėmesio skirti tvarkyti reikalus, ypatingai finansinius tiek su savo antrąja puse, tiek ir su veiklos partneriais. Būsite itin aktyviai nusiteikę, tačiau venkite spaudimo ar vertinti kitus, pasistenkite išlikti diplomatiškais net ir sulaukę priekaištų, juolab venkite priimti atsakingus ilgalaikius finansinius sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbai, tikėtina, pastaruoju metu verčia jus suktis itin sparčiai, o šiandien būsite linkę imtis jų iš peties – nuveiksite tikrai daug, diena sėkminga ir finansiškai. Tikėtinas jei ne uždarbis, tai bent ateityje pelningas sutarimas, tačiau bus labai svarbu pasirūpinti ir savo sveikata ar bent jau daugiau pajudėti, pabūti gamtoje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien būsite linkę laiką praleisti taip, kaip labiausiai norite – jei tik turite galimybę, skirkite daugiau laiko atokvėpiui, pabūti su mylimu žmogumi, kažkur išvykti ar bent kartu pašokti, pasportuoti, užsiimti jūsų mėgiama veikla. Tiesa, teks pagalvoti ir apie tai, kas jums svarbiausia, kaip galėtumėte užsitikrinti gerovę imdamiesi to, kas jums teikia pasitenkinimą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būsite linkę šiek tiek atsitraukti nuo bendro šurmulio ir daugiau laiko praleisti namuose, tvarkytis, spręsti skubius ir praktiškus reikalus ar tiesiog pasirūpinti artimaisiais. Tačiau tikėtini pokalbiai su draugais ar bičiuliais apie bendrus jums rūpinčius, su parama, labdara susijusius planus. Tikrinkite pasiekiančią informaciją, antraip painiavos išvengti bus sunku.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Itin aktyvi diena tiek būtinybe judėti, kažkur važiuoti, tiek ir bendravimu, skambučiais, informacijos gausa – imkitės profesinės veiklos, galvokite apie jos tolimesnę perspektyvą, ieškokite bendrų sprendimų, plėtros galimybių, pristatykite savo veiklą viešai. Finansinės perspektyvos miglotos, tad peržiūrėkite savo planus taikydami juos prie esamos situacijos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sėkmingas jums laikas tęsiasi – diena itin gera profesine prasme. Jeigu ir nepavyks gauti pinigų, tai bent jau sutarsite dėl atlyginimo padidinimo ar paaukštinimo pareigose. Tiesa, venkite ta proga išlaidauti, verčiau pagalvokite apie savišvietos, naujų pasaulio pažinimo kelių sau atvėrimą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius