Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – lapkričio 7 d.

Ar palankios žvaigždės šią rudens dieną?
Židinys
Židinys / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien itin aktualūs taps klausimai susiję su bendrais pinigais – situacija gali tapti labai įtempta. Šią dieną negalima skubėti, būtina gerai apgalvoti kiekvieną savo žingsnį. Tačiau net turėdami aiškų ir konkretų planą, neišvengsite bent šiokios tokios painiavos trečiadienį. Antroje dienos pusėje gali apnikti keistas nerimas ir baimės - nepasiduokite destruktyvioms mintims. Venkite rizikų ir neaiškių kompanijų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Trečiadienį Jaučio zodiako ženklo atstovai neišvengs permainų santykių srityje. Nors pokyčiai jus ir labai gąsdina, supraskite - jie yra būtini tam, kad galėtume toliau vystytis. Šią dieną gali galutinai nutrūkti jau seniai džiaugsmo nebeteikiantys ryšiai, tačiau gali užsimegzti ir naujos, aistringos romantinio pobūdžio pažintys. Atlikite jausmų reviziją, pamąstykite apie tai, kokie yra jūsų tikrieji poreikiai santykiuose.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Trečiadienį Dvyniai sulauks puikių naujienų, susijusių su dalykine veikla. Darbų ir rūpesčių netrūks, tačiau ir apdovanojimai bus nemaži - jausitės įvertinti ir pagerbti. Šiandien reikia tiesiog daug dirbti, sąžiningai vykdyti savo įsipareigojimus. Venkite melo ir apkalbų – tai sugadins visus reikalus. Jei turite sveikatos problemų – vizualizuokite save sveikus ir laimingus. Tai diena, kuomet savo mintimis ir veiksmais kursime viso mėnesio tendencijas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiams reikia elgtis itin sąmoningai – šiandien bus daug audringų emocijų. Bus sunku suvaldyti savo jausmus, gali užvaldyti pyktis, pavydas, noras keršyti, manipuliuoti. Stenkitės nepasiduoti įkyriems jausmams, siekite šviesos ir švaros savo gyvenime bei kiekvienoje situacijoje. Skirkite laiko pamąstyti apie tai, kokias savybes norėtumėte transformuoti bei kokius savo talentus ir gebėjimus norėtumėte atskleisti ir padovanoti pasauliui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Trečiadienį galite sulaukti komercinės naudos, jei užsiimate patalpų nuoma, interjero dizainu ar statybomis. Seksis viskas, kas susiję su nekilnojamuoju turtu, namais. Tai pokyčių metas – būsite priversti kažko atsisakyti, kad galėtumėte pereiti į naują kokybę. Vidinė transformacija tiesiog būtina – skirkite daugiau laiko savo giliausioms emocijoms pažinti. Vakare galimi šeimyniniai konfliktai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien kiekvienas ištartas žodis turės didžiulę reikšmę, tad gerai pagalvokite prieš ką nors šnekėdami, o tuo labiau prieš dalydami pažadus. Svarbu apsupti save širdžiai miela kompanija, pasistengti pritraukti kuo daugiau teigiamų emocijų bei konstruktyvių minčių – trečiadienį formuosime viso mėnesio tendencijas. Palanku pradėti reikšmingus susitarimus, seksis tarpininkauti, prekiauti. Atsikratykite nebereikalingų daiktų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandienos įžvalgos ir suvokimai padės išspręsti pinigines problemas arba dar labiau padidinti savo kapitalą. Gali ateiti dosnūs pasiūlymai, tačiau neverta pulti stačia galva – viską gerai apmąstykite. Nestokosite dėmesio, galimos intriguojančios pažintys. Tiesa, šiuo metu užsimezgę ryšiai bus itin aistringi ir dramatiški. Projektuokite finansinę sėkmę – pasvajokite apie didesnę algą, nusipirkite naują piniginę, susikurkite sėkmę nešantį talismaną.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Trečiadienis – svarbi diena. Jaunatis įvyks Skorpiono zodiako ženkle – tai naujų pradžių metas. Prieš pradedant kažką naujo, būtina sugriauti, atsisakyti seno. Transformacija – tai sunkus ir varginantis procesas, bet būtinas. Galima tikėtis stiprių išgyvenimų, net krizių, tačiau svarbu koncentruotis į ateitį, į naują kokybę, o ne paleidimo skausmą. Tinka pradėti gražinimosi procedūras, gali kilti noras kardinaliai pakeisti įvaizdį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Trečiadienis primins tylą prieš audrą. Stos trumpa pauzė, atrodys, jog visi procesai sulėtėja, nieko nevyksta. Šiandien skirkite daugiau laiko apmąstymams, ateities strategijos kūrimui. Laukia reikšmingos permainos, svarbu būti psichologiškai tam pasiruošus, suprasti savo tikslus. Venkite neaiškių kompanijų ir painių pasiūlymų, bus nemažai pagundų, tai ypač pasakytina apie antrąją dienos pusę.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien sunku bus dėl ko nors konkretaus susitarti, tai nėra palanki diena deryboms, sutarčių pasirašymui. Galima slapta klasta, daug kas bus pasakoma tarp eilučių. Didžiausių įtampų galima tikėtis socialinėje aplinkoje – šiuo metu įvykę konfliktai su kolegomis ar bičiuliais dar ilgai gadins jums gyvenimą. Tačiau galimos ir itin naudingos pažintys puikiai paveiksiančios jūsų profesinę veiklą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią dieną venkite lengvabūdiško požiūrio į gyvenimą, savo įsipareigojimus profesinėje srityje. Tai gili ir sudėtinga diena – nebus leista tiesiog lengvai slysti gyvenimo paviršiumi. Šiuo metu priimti sprendimai turės didelę svarbą jūsų ateityje. Jei abejojate – palaukite. Verta susikoncentruoti ties dalykine veikla, išsigryninti savo tikslus ir siekius. Jei turite originalių sumanymų – pristatykite juos reikiamiems žmonėms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią dieną smulkių sukrėtimų neišvengsite, tačiau galų gale tai išeis tik į naudą. Aplinkybės klostysis palankiai, atrodys, jog nematoma ranka jus veda į sėkmę – nuojauta bus itin stipri. Trečiadienį galite sulaukti puikių žinių iš toli, palanku keliauti ar kitaip megzti kontaktus su užsieniu. Skirkite dėmesio savo vidiniam pasauliui – galite smarkiai pasistūmėti dvasinio tobulėjimo kelyje. Būkite dosnūs, neatsisakykite padėti prašantiems.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius