Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – liepos 14 d.

Gražus atokvėpio laikotarpis, kuomet darbai tarsi savaime pasidaro, problemos sprendžiasi be didesnių trukdžių, tad belieka pasinaudoti dienos teikiamomis galimybėmis. Mėnulis visą dieną keliaus su kruopštumu, švara, tvarka, sveikata bei analitiniu mąstymu siejamu Mergelės Zodiako ženklu, puikiai palaikomas didelės dalies planetų, taip pat ir Saulės sentimentaliame, su šeima, motinyste, gamta ir skysčiais siejamame Vėžio ženkle.
Šeima paplūdimyje
Šeima paplūdimyje / 123RF.com nuotr.

Verta imtis įvairiausių praktinių reikalų tvarkymo, reikalaujančių įsigilinimo, susigaudymo, palanku pirkti buitinę elektros techniką, tikrintis sveikatą, keisti gyvenseną, ypač mitybą, palankesnės jūsų sveikatai link. Apskritai verta pažvelgti į sveikatą kaip į vieną esminių vertybių, vertų jūsų laiko ir pastangų, prisiimti atsakomybę už ją, tapti išmintingais savo kūno šeimininkais.

Tai nuostabus laikas ir savo šaknų, tapatybės paieškai, gilinimuisi į šeimos, giminės istoriją, tradicijų puoselėjimui, giliam vidiniam darbui, siekiant pagerinti santykius šeimoje – gilus vidinis veiksmas, didesnė vidinė laisvė gali daug. Puikus laikas ir grįžti prie anksčiau pradėtų darbų, prisiminti senus draugus, ieškoti paramos jūsų veiklai, taip pat labdarai. Tai ramaus, sukaupto, išmintingo veiksmo laikas.

Šviesią nuotaiką per dieną išlaikyti padės auksinės, baltos, raudonos spalvų deriniai aprangoje, puoškitės dirbiniais iš balto agato, vario su auksu ir sidabru.

Valgyti šiandien galima viską, ko tik širdis geidžia, maisto turėtų būti gausiai ir įvairaus, nors pirmenybė galėtų būti teikiama pienui, varškei su vaisiais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pasinaudokite šios dienos teikiamomis galimybėmis nuoširdžiai pasikalbėti su tėvais, artimaisiais, vaikais, pasigilinti į tai, kas jums namai, kur jūsų šaknys, kokias vertybes norėtumėte perduoti ateities kartoms. Vertėtų pradėti sveikatinimosi kursą, pagalvoti apie sveikesnę mitybą, kitų kūno poreikių patenkinimą. Diena palanki ir profesinių reikalų tvarkymui, meilės ryšiui užsimegzti ar puoselėti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Leiskite sau šiandien atsipalaiduoti ir kurti, išreikšti save per kūrybinius sumanymus, atsipalaiduoti ir pasidžiaugti gyvenimu. Tai gali tapti svarbių pasirinkimų, svarbių pozityvių pokyčių diena – pasinaudokite šia galimybe, parodykite savo jausmus mylimam žmogui, pasiauskite su vaikais. Tai ir pozityvių pokyčių profesinėje veikloje laikas, kuomet verta spręsti ilgalaikes problemas, ieškoti paramos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pozityvių pokyčių tiek profesinėje srityje, tiek ir asmeniniuose santykiuose metas, kuomet pagaliau pavyksta išsiaiškinti tai, kas jums seniai rūpėjo, kėlė susierzinimą – raskite laiko nuoširdžiam pokalbiui su tėvais, giminaičiais, vaikais, raskite savo vietą pasaulyje. Itin sėkmingas laikas ir profesine prasme, kuomet pavyks išjudinti net ir sunkiai įveikiamus darbus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasaulis jus palaiko – tai ypač palankus laikas kelionei į tolimus kraštus, ryšiams su užsieniečiais užmegzti arba atnaujinti, imtis didžiausių savo svajonių įgyvendinimo. Tai pokyčių laikas, kuomet susitikimas su seniai matytu draugu, visuomenės autoritetu gali tapti lemtingu – bendraukite, rodykite iniciatyvą, tačiau ar pavyks išlaikyti vertybių tvirtumo egzaminą?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien jums pažadėtas proveržis jūsų profesinėje veikloje, palankus laikas keisti darbą arba pagerinti poziciją jame. O gal sulauksite netikėtos premijos? Sėkminga diena, kuomet jaučiatės tvirtai ir mylinčiai, pilni saikingo dosnumo ir vidinio troškimo padaryti pasaulį gražesniu, geresniu – pats laikas pradėti nuo savęs, parodykite dėmesio tiems, kurie yra greta, su kuriais tenka dirbti ar gyventi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate palaikomi aplinkinių ir aplinkybių – galite sulaukti malonių pasiūlymų tiek iš užsieniečių, tiek ir iš antrosios pusės arba draugų, bičiulių ar žiniasklaidos atstovų, visuomenės autoritetų. Palankus laikas ir sveikatos problemų sprendimui, atsistatymui, dienotvarkės subalansavimui. Reikalai sprendžiasi tarsi savaime, tačiau budrumas, gebėjimas atliepti turėtų išlikti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pagaliau turite ramaus laiko apmąstyti visa, kas vyko ir vyksta, priimti jums svarbius sprendimus ir susitvarkyti su turimomis atsakomybėmis – šiandien esate jautrūs, bet tuo pačiu labai stiprūs apginti save, atstovėti savo ir artimųjų, greta esančiųjų, silpnesniųjų interesus. Puikus laikas ir asmeninių santykių puoselėjimui, kuomet grįžta pasitikėjimas savimi ir partneriu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ypatingų susitikimų, siurprizų ir tuo pačiu vertybių patikrinimo metas – leiskite būti nustebintiems sutiktų žmonių, su kuriais gali užsimegzti ir ilgalaikė partnerystė – tiek asmeninė, tiek ir profesinė. Keliaukite, bendraukite, žmonėkitės. Tai laikas, kuomet verta tiek švęsti gyvenimą, džiaugtis pasauliu, meile ir kūryba, tiek ir iš naujo atrasti savo namus, pasirūpinti jais, spręsti būsto klausimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai gali būti radikalių pokyčių jūsų karjeroje, profesinėje veikloje metas, kai staiga pamatote daug naujų savo ir aplinkos galimybių, nutariate, kad esate verti daugiau. Išdrįskite pagalvoti apie permainas gyvenime, požiūryje į save, savo šeimą. Turite stiprų artimųjų užnugarį ir palaikymą, tad belieka rodyti iniciatyvą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būtų puiku, jei turėtumėte galimybę šiomis dienomis leistis į nuotykį ar bent pažintinę kelionę – su vaikais, antrąja puse, malonia jums artimų žmonių kompanija. Esate pilni idėjų ir noro jas realizuoti, tad vertėtų išbandyti kažką naujo – tegu tai bus kulinariniai atradimai ar amatų pamokos. Raskite daugiau laiko antrajai pusei – tai nuoširdžių pokalbių, artimo ryšio puoselėjimo metas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vargu ar kas galėtų jus šiandien nugalėti – esate labai stiprūs savo pasirinkimuose, puikiai suvokiate savo šaknis ir esate pasiryžę visoms pozityvioms permainoms, galinčioms suteikti dar daugiau galimybių, augimo jėgos. Verta imtis didelių darbų – to, kas jums šiuo metu svarbiausia. Tai ir nuostabaus meilės ryšio su antrąja puse metas, kuomet vienas kitą suprantate be žodžių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dar viena graži, kūrybinga, pilna malonių susitikimų ir naujų atradimų diena. Esate be galo stiprūs realizuoti savo menines idėjas, išreikšti jausmus per vaizdą, judesį ar garsą ar tiesiog stebėti, atsiduoti tam, ką sukūrė kiti, mėgautis vasaros ir gamtos siūlomais malonumais. Parodykite daugiau dėmesio antrajai pusei ir leiskite būti nustebintiems malonių surprizų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius