-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – liepos 17 d.

Tai kritinis laikas, galima privelti daug apmaudžių klaidų. Ypač nepalanku tvarkyti finansinius reikalus. Tikėtini rimti išbandymai asmeniniame gyvenime.
Bijūnų puokštė interjere
Bijūnų puokštė interjere / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Trečiadienį nederėtų planuoti svarbių dalykinių susitikimų, nepalanku kreiptis į autoritetus, valstybines įstaigas. Šiandien bus daug erzulio, galite susidurti su grubiu elgesiu savo atžvilgiu. Tiesa, ir patys būsite lengvai išmušami iš pusiausvyros. Stenkitės vengti konfliktų, lanksčiau žvelgti į visas situacijas. Tikėtini elektronikos, technikos gedimai. Vakare galimi nesusipratimai su bičiuliais, šeimos nariais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia sudėtinga diena – akis į akį susidursite su didžiausiomis savo baimėmis, gali išryškėti tokios negatyvios jūsų charakterio savybės kaip pavydas, pyktis, savininkiškumo jausmas. Tik nuo jūsų pačių priklausys, kokiu keliu žengsite: sąmoningai pažvelgsite į savo vidų ar leisitės užvaldomi negatyvių pasąmoninių programų. Galimi finansiniai nuostoliai, ne laikas rizikuoti pinigais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Minčių chaosas ir nerami vidinė būsena trukdys priimti objektyvius sprendimus. Gali apnikti keistos baimės – įžvelgsite pavojus ten, kur jų iš tiesų nėra. Jei turite galimybę, atsiribokite nuo pernelyg sudėtingų, daug atsakomybės reikalaujančių užduočių, verčiau daugiau laiko skirti savianalizei, poilsiui. Nesivelkite į konfliktus su autoritetais, kitaip galite smarkiai pakenkti savo reputacijai, karjeros perspektyvoms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Reikia labiau tausoti sveikatą, nepertempti nervų sistemos. Gali paūmėti problemos, susijusios su sąnariais, stuburu, dantimis, kaulais, sausgyslėmis, virškinimo sistema. Ieškokite kokybiškų atsipalaidavimo būdų, nesivelkite į komplikuotą santykių aiškinimąsi, ypač darbo aplinkoje. Vakarą leiskite kuo ramiau, gerai pažįstamoje aplinkoje. Rekomenduojama vengti masinio susibūrimo vietų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Trečiadienį daugiau nesusipratimų laukia dalykinėje srityje, gali nutrūkti ar neįvykti svarbūs susitarimai. Tai, kas šiuo metu vyksta jūsų gyvenime, turi gilią prasmę, ryšį su karminėmis skolomis – nesipriešinkite likimui, gebėkite įžvelgti jums siunčiamus ženklus. Vakare gresia nesusipratimai su sutuoktiniu, artimais žmonėmis. Būsite linkę pernelyg negatyviai vertinti esamas aplinkybes.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tausokite nervų sistemą, pernelyg didelis darbų krūvis gali smarkiai pakenkti jūsų sveikatai. Pirmoji dienos pusė gana sėkminga, ypač palanku užsiimti kūrybine veikla. Vėliau aplinkybės keisis, bus sunku sukontroliuoti situaciją, gali kardinaliai keistis planai. Didesni nesusipratimai laukia Mergelės zodiako ženklo atstovų, užimančių vadovaujamas pareigas, turinčių nuosavą verslą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovų laukia sudėtingas trečiadienis. Nesiveržkite į ateitį, tai laikas, kai reikia grąžinti skolas, spręsti įsisenėjusias problemas, vaduotis iš sudėtingų, laimingai jaustis neleidžiančių aplinkybių. Ypač atsargiai vertinkite šiuo metu užsimezgusias pažintis ar gautus profesinio pobūdžio pasiūlymus – vargu ar tai bus perspektyvu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nesileiskite užvaldomi godumo, noro keršyti, šiandien bus sunku atsispirti negatyvioms mintims, nepasiduoti pražūtingoms aistroms. Trečiadienį spręsite rimtus finansinius klausimus, piniginiai nesusipratimai kels nemažai streso. Neskubėkite priimti atsakingų sprendimų, bus didelė tikimybė suklysti, patirti nuostolių. Ypač atidūs būkite kelyje – tai itin avaringa diena. Vakare galimas netikėtas konfliktas su artimu žmogumi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien bus lengva jus išprovokuoti, emocijos ims viršų. Tai ne laikas svarbiems dalykinio pobūdžio sprendimams – trūks objektyvumo, nuo jūsų gali būti nuslėptos svarbios detalės. Reikia elgtis itin atsargiai, išmintingai, tikėtina klasta, išdavystės. Trečiadienį gali galutinai nutrūkti nebeperspektyvūs ryšiai, anksčiau įvykę susitarimai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Grąžinkite senas skolas, atsisakykite žalingų įpročių, apvalykite savo aplinką nuo negatyvių žmonių, o galvą – nuo neharmoningų minčių. Tai savotiško atsinaujinimo metas – laikas iš naujo peržvelgti savo gyvenimą, atsikratyti praeities balasto. Tik atsisveikinę su tuo, kas neleidžia jums judėti pirmyn, evoliucionuoti, galėsite versti naują, laimingesnio gyvenimo lapą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Į paviršių prasiverš ilgai gniaužti jausmai, šiandien Vandeniai gali tapti piktais, itin kritiškais, priekabiais. Jokiu būdu nepažeidinėkite nustatytų taisyklių, nelaužykite įstatymų – sulauksite griežtos bausmės, ilgam susigadinsite reputaciją. Tai netinkamas metas naujų projektų pradžiai, taip pat verčiau nesiimti tų darbų, kurie reikalauja daug kantrybės, dėmesingumo – trečiadienį norėsis greitų rezultatų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien bus sunku motyvuoti save aktyviems veiksmams, tai ypač pasakytina apie antrąją dienos pusę. Didžiąją trečiadienio dalį Žuvų zodiako ženklo atstovai skendės melancholiškoje nuotaikoje, dažniau norėsis pabūti vieniems. Tai tinkamas laikas savianalizei, kūrybinei, meninei raiškai. Tačiau negalima bėgti nuo įsipareigojimų, privalote sąžiningai vykdyti savo pareigas.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius