-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – liepos 18 d.

Ar sėkmingai klostysis įpusėjusi savaitė?
Ledai
Ledai / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena itin tinkama dalykinei veiklai. Tačiau nesitikėkite ką nors gauti be atkaklių pastangų. Ko gero, ne kartą kils noras pasiduoti, sustoti pusiaukelėje. Tik atkakliausi pasieks savo tikslų šią dieną. Norėsis laisvės ir nepriklausomybės, nebijosite laužyti nusistovėjusių taisyklių, mažai rūpės, ką apie jus mano aplinkiniai. Šiandien daugiau palaikymo ir pagalbos gali prireikti jūsų antrajai pusei. Pasistenkite nesivelti į beprasmius ginčus vakare.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nuolat besikeičiančios aplinkybės bei konkretumo trūkumas ne juokais erzins stabilumą mėgstančius Jaučio zodiako ženklo atstovus. Reikės gebėti prisitaikyti prie situacijos ir aplinkinių. Gyvenimas jums pažers ne vieną netikėtumą šią dieną. Kita vertus, pasitelkus taktą ir diplomatiją, puikiai seksis spręsti konfliktines situacijas. Trečiadienį jums gali tekti taikdario vaidmuo – reikės sutaikyti susipykusius kolegas ar draugus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai diena, kuomet reikia mokėti prisitaikyti. Stebėkite savo aplinką ir jums siunčiamus ženklus, neskubėkite ir nesiverskite per galvą. Galbūt teks iš naujo peržvelgti savo planus, o kai kurių net atsisakyti. Ieškokite naujų galimybių bei resursų savo sumanymams įgyvendinti. Tačiau trečiadienį nieko nedarykite per prievartą – galva sienos nepramuši, verčiau paieškokite kitų durų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien visas savo jėgas skirsite šeimos židiniui kurstyti. Norėsis gražinti namus, burti šeimos narius bei gerinti kasdienę buitį. Nesinorės niekur kelti kojos iš namų. Jei turite galimybę dirbti iš namų – taip ir padarykite. Nuotaikos bus nepastovios – euforiją keis nusivylimas, o nepaskaičiuotą optimizmą – pesimistinės mintys. Pasistenkite vengti emocinių karuselių. Vidinę ramybę padės atgauti prasminga knyga, meditacija, joga ar kita atpalaiduojanti praktika.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams puikiai seksis megzti reikiamus kontaktus, vykdyti derybas, tarpininkauti ir sudarinėti sutartis. Viską, kas svarbiausia ir atsakingiausia, suskubkite atlikti pirmoje dienos pusėje. Po vidurdienio nuotaikos ir aplinkybės keisis. Viskas eisis daug sunkiau, apniks didesnis nuovargis, gali sustreikuoti sveikata. Šiuo metu didesnė ir ginčų bei nesusipratimų tikimybė. Vakare venkite didelių fizinių krūvių, būtinai geriau išsimiegokite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien Mergelių zodiako ženklo atstovams puikiai seksis tvarkyti finansinius reikalus. Gali būti pasirašytos svarbios ir perspektyvios sutartys – tam itin palanki diena. Trečiadienį turėsite ne vieną progą užsidirbti ar sublizgėti reikiamų žmonių akyse, savo intelekto ir komunikabilumo dėka. Palanki diena kalbėti dėl didesnio atlygio, geresnių sąlygų ar atsakingesnių pareigų. Vakare galimi ginčai su vaikais ar artimu žmogumi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Mėnuliui esant jūsų Zodiako ženkle tapsite ryškūs, nuolat atsidursite dėmesio centre. Šią dieną daugiau laiko skirkite savo išvaizdai bei įvaizdžio formavimui. Trečiadienį ne kartą pasitvirtins sena išmintis – pagal drabužį sutinka, pagal protą palydi. Palanki diena romantiniams santykiams puoselėti, taip pat stiprinti ryšį su vaikais. Vakare galimi ginčai su vyresniais šeimos nariais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Trečiadienis – tai diena, kuomet Skorpionai pasijaus pavargę. Regis, ims varginti viskas – kasdienė buitis, vaikai, su kuriais neįmanoma susitarti, santykiai nebekeliantys džiaugsmo ir jaudulio bei pabodę darbai, kurie neskatina tobulėti. Pats laikas daryti pauzę ir bent trumpam atsiriboti nuo varginančių problemų. Į viską pažvelkite filosofiškai, ieškokite stiprybės savo viduje, o ne išorėje. Vakare galite sulaukti nesmagių žinių, tikėtini ginčai. Tai avaringas laikas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena palanki didelėms prezentacijoms, parodoms ar bendraminčių susibūrimams. Tinkama diena įsilieti į naują kolektyvą, jungtis į įvairias bendruomenes, organizacijas. Trečiadienį seksis dirbant komandoje bei siekiant bendrų tikslų. Galimos naujos pažintys, greičiausiai dalykinio pobūdžio. Tačiau reikėtų susilaikyti nuo didesnių investicijų. Šiandien visos išlaidos turi būti labai gerai apgalvotos, kitaip laukia nusivylimai ir nuostoliai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Trečiadienį ir taip rimti Ožiaragiai surimtės dar labiau. Tai lemtingas metas, kai daug kas bus pastatyta ant kortos. Šiandien būsite baudžiami skaudžiomis klaidomis už skubėjimą, tad gerai apgalvokite kiekvieną savo žingsnį. Visą savo dėmesį šią dieną skirsite dalykinei veiklai. Neišvengsite stresinių situacijų bei įtampos, tačiau užteks kantrybės ir ryžto siekti užsibrėžtų tikslų. Galimi itin pelningi sandėriai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puiki diena vykti atostogų ar planuoti tolesnes komandiruotes. Daugiausią streso ir įtampų kels šeimyniniai santykiai bei buitinės problemos, tačiau į viską gebėsite žvelgti filosofiškai. Trečiadienis tinkamas taikytis bei ieškoti kompromisų. Tik takto ir diplomatijos dėka gebėsite išspręsti įsisenėjusius ginčus. Vakare, norint pabėgti nuo visų rūpesčių, gali kilti noras svaigintis. Tačiau pasiduodami pagundoms, tik dar labiau pabloginsite padėtį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Trečiadienį Žuvų zodiako ženklo atstovų intuicija bus itin stipri. Puikiai gebėsite įtikinti kitus savo tiesa. Geras laikas svarbioms deryboms – seksis ginti savo interesus bei išsikovoti geresnes sąlygas. Šią dieną venkite masinių susibūrimų vietų bei didelių grupių žmonių – galite nukentėti. Antroje dienos dalyje galimi ginčai ir nesusipratimai su draugais. Šiandien jie bus prasti patarėjai, tad vadovaukitės savo galva.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius