Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – liepos 21 d.

Aktyvus pilnėjančio Mėnulio metas, kuomet, regis, pats likimas pametėja galimybių ir idėjų, kaip geriau, gražiau gyventi toliau, spręsti problemas ar įgyvendinti naujas idėjas. Mėnulis visą dieną keliaus optimistišku, su plėtra, plačiais horizontais, naujais pasauliais ir teisingumu bei tolerancija siejamu Šaulio Zodiako ženklu, tad leiskite sau būti įkvėpti, atsiverkite aplinkai ir semkitės pilnatvės, atraskite naujų spalvų savo aplinkoje, paieškokite tikėjimo tiesų, filosofinių paaiškinimų tam, kas vyksta aplinkui.
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Tiesa, bus lengva susipainioti, jeigu informaciją priimsite tik kaip sausas žinias, tad pasistenkite žvelgti giliau, sieti, regis, sunkiai susiejamus dalykus ir pamatyti daugiau pasaulio dimensijų. Taip pat ir su jausmais – šiomis dienomis gali tekti pasigrumti tarp to, ką sako širdis ir sveikas protas, tarp noro atsiverti aukštesnėms meilės apraiškoms ir paprastųjų žemiškų aistrų ar net racionalesnio išskaičiavimo. Tinkamas laikas nuoširdiems šeimyniniams pokalbiams, įvairių ilgalaikių su paveldėjimu, nekilnojamuoju turtu, šeimos ateitimi susijusių klausimų sprendimui.

Įvairiems reikalams sklandžiau spręstis šiandien turėtų padėti karmino raudonos, tamsiai vyšninės, tamsiai mėlynos spalvos apranga, gagato dirbiniai. Maistui skirkite daugiau asmeninio dėmesio, gaminkite patys ir geriausia, kad tai būtų įvairūs pyragai, blynai, virtiniai su įdarais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gera diena kelionėms, pasaulio pažinimui, naujų tiesų atskleidimui ir tuo pačiu idėjų generavimui – būsite matomi, kūrybingi išradingi ir praktiški, tikri autoritetai ir vedliai savo srityje ar veikloje. Verta imtis bendrų darbų su kolegomis, draugais, prisiminti tai, kuo kažkada užsiėmėte, praktikavote – verta pagalvoti apie ankstesnės patirties atgaivinimą, bet jau naujoje kokybėje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Finansinius reikalus šiandien atidėkite į šoną – juk turite ir kitų skubiai spręstinų dalykų, o jeigu ir būsite verčiami priimti sprendimus, tai tik tokius, kuriuos priimsite patys, įvertinę visas aplinkybes, ir tai bus visai kitoks sprendimas nei kažkas iš jūsų tikisi, ar toks, kuris būtų įprastas visiems – gali būti sudėtinga perlipti per save ir sistemą, bet tik taip žengsite žingsnį pirmyn.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Geros, darbingos dienos, kuomet jaučiatės tarsi įkinkyti į savo idėjų spąstus, tačiau tuo pačiu turite galimybę sėkmingai jas įgyvendinti – turite ir pagalbos, ir palaikymą, ir pakankamai galimybių. Tiesa, kalbant viešai, bendraujant su kitais bus labai svarbu laikytis konfidencialumo, išlikti lojaliais įstaigai, kurią atstovaujate, vengti noro pasipuikuoti ar menkinti savo darbdavį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gražus laikas išsakyti savo jausmus ir mintis tiek mylimam žmogui, tiek ir per kūrybą, taip pat pristatyti savo kūrinius viešai, ieškoti draugų ar bičiulių paramos, pagalbos norint pasiekti kuo didesnę auditoriją savo kūrybai, paieškoti naujų idėjų ir sprendimų. Geras metas pritaikyti naujas technologijas sprendžiant įvairias problemas. Verta pasirūpinti savo organizmo stiprinimu, grūdinimu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Azartas ir meilės reikalai, atsipalaidavimas su draugais ir noras pasirodyti šiomis dienomis gali jums daug kainuoti, tad pasistenkite likti saikingesni ilsintis, pramogaujant ar pildant savo, vaikų ar mylimųjų įgeidžius. Yra rizikos įsipainioti į spontaniškas finansines paskolų ar kitokių įsipareigojimų pinkles, tad prieš darydami sprendimus pasikonsultuokite su teisininkais ar bent antrąja puse.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar šiandien esate tarsi Miegančioji Gražuolė prieš pabučiavimą – tai laikas prieš jūsų išsiskleidimą geriausiomis savo savybėmis, todėl ramiau žiūrėkite į tai, kad mylimas žmogus sunkiai supranta jūsų jausmus ir poreikius – jau nuo rytojaus daug kas atrodys kitaip, o šiandien raskite daugiau laiko pabūti namuose, tiesiog pasidžiaugti jų teikiamu saugumu ir ramybe.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sėkmingas laikas pagaliau baigti spręsti įsisenėjusius ir naujų sprendimų reikalaujančius finansinius reikalus – tai naujų idėjų ir galimybių dienos, kuomet sena tampa nauja, prisimenama ir pritaikoma ankstesnė patirtis, tad šiandien verta kuo daugiau bendrauti, domėtis, mokytis naujų įgūdžių. Tiesa, tai gali pareikalauti iš jūsų gana daug jėgų, tad pasistenkite rasti laiko tai kompensuoti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puiki diena bendravimui, savęs parodymui naujame amplua ir naujiems susitikimams su įdomiais, išskirtiniais, įdomiais žmonėmis. Bendraukite, galvokite apie namus ir kitokio, gražesnio, saugesnio, stabilesnio gyvenimo galimybes, tačiau prisiminkite, kad šios dienos išlaidos gali per smarkiai išaugti, jeigu leisite sau įsijausti į savo svajas ir pamiršite įjungti racionalų mąstymą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Mėnulis šiandien dar jūsų ženkle, tad aplinka jus palaiko – jūsų optimizmą, plačią širdį ir norą pažinti visas pasaulio paslaptis. Tiesa, per didelis noras pasirodyti gudriausiam ir išmintingiausiam gali jums pakišti koją ir versti susigūžti, tačiau tuo pačiu tai jums galimybė parodyti ir savo stiprybę, riteriškumą, gebėjimą pripažinti savo klaidas ar trūkumus, sustiprėti dvasia ir kūnu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Emociškai diena jums gali būti gana sunki, kuomet jus pasiekianti informacija vers gūžtis ir slėptis nuo pasaulio visiškoje nevilty, tačiau tai būtų didžiausia klaida, nes bus būtina gerai išsiaiškinti visas aplinkybes, susirinkti visą būtiną informaciją ir didžioji dalis rūpesčių savaime atkris. Šiandien labai svarbu bendrauti su savo aplinkos žmonėmis – sulauksite palaikymo ir paramos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ir toliau esate tas, į kurį nukreipti aplinkinių žvilgsniai laukiant sprendimo. Tai jums iš tiesų sėkmingas, kūrybingas metas, kuomet matote savo veiklos ir gyvenimo prasmę, sulaukiate palaikymo ir pritarimo iš draugų ir bičiulių, visuomenės pusės. Antra vertus, būkite labai dėmesingi prisiimdami finansinius įsipareigojimus – tikrinkite pasirašomus dokumentus, veskite tikslią apskaitą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sėkmingą laikotarpį pakeitė kažkoks keistas ir slegiantis, kuomet jūsų ir aplinkinių padarytos klaidos, jus pasiekianti informacija nuteikia pesimistiškai, verčia apsimetinėti, išsisukinėti, jaustis kaltu. Tačiau jūs juk žinote savo tiesą ir ji turi teisę būti tokia, todėl bus labai svarbu apginti savo vertybes, rasti naujų būdų išsakyti tai, kas jums svarbu, rūpi, atskleisti savo jausmus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius