TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – liepos 29 d.

Trečiadienio rytą, 10.25 val., Mėnulis pereis į Šaulio Zodiako ženklą, tad rytas bus nelabai tinkamas smagiai imtis naujų darbų, iniciatyvų ar pirkinių – verčiau užbaikite ką pradėję, tvarkykitės ar ilsėkitės.
Vaisiai ir daržovės
Vaisiai ir daržovės / 123RF.com nuotr.

Nuo minėto laiko nuotaikos radikaliai keisis – nuo ramios ir gilios taps gana džiugia, atsiras daugiau polėkio, aktyvumo, dosnumo, noro viską aprėpti, pažinti. Mėnulis puikiai derės su Saule ir Marsu, tad prasidės aktyvus laikas, tačiau bus svarbu išlaikyti didelę toleranciją ir tuo pačiu likti ištikimiems savo dvasinėms, vertybinėms nuostatoms, išdrįsti aiškiai jas įvardyti.

Imkitės veiklos, skubių darbų ar net didesnių projektų, bendraukite, tarkitės, puikus laikas ryšiams su užsieniu, pasidomėti jums aktualia politikos sritimi, teisės aktais.

Buitinius, labai praktiškus, žemiškus darbus, pirkinius atidėkite porai dienų. Ypač gražus, malonus turėtų būti vakaras – pabūkite gamtoje, prie vandens, su vaikais, prisiminkite savo vaikystę, nueikite į maldos namus ar tiesiog susitikite su jums artimais žmonėmis.

Šią aktyvią, džiugią dieną tiks dėvėti ryškių, vaiskių spalvų – auksinės geltonos, geltonai oranžinės kartu su balta – drabužius, puoškitės papuošalais iš balto aukso, Saulės akmeniu (avantiurininis lauko špatas). Maiste turėtų būti daugiau sėklų, riešutų, aliejaus, tiks sūdyti produkai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ramiai praleidę rytą priešpiet turėtumėte atsigauti – puikus laikas pasauliui pažinti, akiračiui plėsti, leistis į tolesnę kelionę, gilintis į mokslo ar religines paslaptis, semtis išminties. Kad ir kiek kiltų sunkesnių konfliktinių situacijų, jūsų gebėjimas rasti tinkamą žodį, pasitelkti humorą, viską išspręs, tačiau pasistenkite būti teisingi ir atsilaikykite prieš raginimus vartoti kvaišalus – juk yra svarbesnių dalykų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nuo priešpietės vis daugiau jūsų dėmesio pradės reikalauti didesnių projektų įgyvendinimas, teks imtis finansinių reikalų. Darykite, ką galite padaryti geriausio, tačiau turėkite galvoje, kad laikotarpis gana sudėtingas, tikėtinos apgaulės ir saviapgaulės, kritiškai žiūrėkite į draugų, bičiulių pažadus ir patys mažiau žadėkite, nes aplinkybės gali keistis – pasilikite tam laisvos erdvės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ko gero, šiandien jums norėsis daugiau dėmesio skirti savo įvaizdžiui, tam, kaip atrodote, ką kalbate, norėsite atrodyti išmintingesni – puikus laikas imtis mokslų, bendrauti su išmintingais žmonėmis, tačiau pasistenkite vengti piniginių reikalų sprendimo ir kalbų apie juos. Verčiau tiesiog imkitės darbo, o vakarą skirkite savo parneriui(-ei).

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Artimiausiomis dienomis, o ypač šiandien ir rytoj turėsite šansą rasti sprendimų ir pagerinti savo finansinę situaciją – tiesiog imkitės darbo, bus lengva parodyti didesnį rūpestį, dėmesį kitiems. Tuo pačiu ir patys geriau pasijausite. Raskite laiko ir atokvėpiui, pasidžiaugti pasauliu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jei dar neatostogaujate, šiomis dienomis išties verta skirti laiko poilsiui, o gal ir išvykti kur toliau. Žinia, situacija su kelionėmis sudėtinga, kelia jums daug nerimo ir baimių, tačiau visada galima rasti vertų dėmesio ir puikiausiai akiratį galinčių praplėsti ar naujų potyrių suteiksiančių alternatyvų. Puikus laikas kūrybai, meilei, leisti laiką su vaikais, organizuoti pažintinius ar kultūrinius renginius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Artimiausias porą dienų dalysite save tarp namų ir darbo ar visuomeninių reikalų. Esate pilni energijos, tačiau įsitempę – taip, šiandien galima pagerinti finansinę situaciją, tačiau galima ir patirti nuostolių ar nemalonumų, todėl reikės gerai įtempti vadeles ir pasistengti išlaikyti balansą. Puikus laikas gilintis į save, atskleisti savo silpnybes – sumažinkite reikalavimus sau ir kitiems.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas imtis atstatyti trūkinėjančius ryšius su žmonėmis ar artimu žmogumi – būsite pilni idėjų, džiugiai ir tolerantiškai nusiteikę. Mokykitės, kalbėkite, domėkitės, konsultuokitės. Pavyks netiesiogiai spręsti ir darbe kylančius ar su juo susijusius konfliktus bei problemas šeimoje, santykiuose su partneriu(-e).

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ryte pailsėkite ir nuo priešpietės imkitės finansinių reikalų tvarkymo – puikus laikas visapusiškai pasirūpinti savo gerove, tiek komfortu ten, kur esate, apranga, maistu, tiek ir atlyginimu. Kiek tai atitinka tikruosius jūsų sielos ir kūno poreikius, kokios jūsų vertybės? Nepaisant visų komunikacijos trikdžių ir apribojimų, esate išties darbingi, atsidavę savo veiklai, tačiau svarbu ir pasirūpinti savimi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gal ryte ir būsite šiek tiek paniurę, tačiau jūsų nuotaikos netruks pasikeisti – būsite ryškūs, emocingi, dosnūs, norėsite keliauti, džiaugtis pasauliu, kurti, mylėti, judėti. Būtų puikus laikas rimtesnei kelionei ar bent trumpam pakeisti aplinką, poilsiui kurorte, jei ne apribojimai, finansinės įtampos. Alternatyvų visada yra – puiki proga parodyti daugiau dėmesio partneriui(-ei) ir išpildyti jo, tikėtina, kuklesnį pageidavimą šiuo klausimu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jeigu tik turite galimybių, suplanuokite porą dienų ramiam poilsiui, atokiau nuo visų, ar bent skirkite laiko pabūti su savimi, pasigilinti į tikruosius savo jausmus, pasąmonės gelmes – tai, ką atsinešėte iš šeimos, giminės. Galbūt tie elgesio modeliai ir kelia jums daugiausia pastaruoju metu kylančių problemų, ypač susijusių su santykiais?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate išties entuziastingai nusiteikę, kupini idėjų, pasiūlymų, noro veikti, bendrauti ir būti naudingi visiems. Puikus laikas pasidomėti visuomenės poreikiais, pagalvoti apie mokslo naujovių diegimą iš esmės sprendžiant esamas problemas. Puikus laikas perlipti savo baimes, prisiminti tikrąsias vertybes ir imtis veiklos. Tiesa, sąmoningumas, ypač išlaidaujant, būtinas!

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Idėjų tikriausiai prikaupėte daug, dabar belieka pasirūpinti jų įgyvendinimu, pagalvoti, kaip jas panaudoti savo darbe, verslui, karjerai, kaip iš to uždirbti. Jūsų idealizmas kaip niekada reikalingas, tačiau būtini ir realūs veiksmai. Kad ir nelengva, nusiteikite daugiau dėmesio skirti komunikacinėms technologijoms.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius