Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – liepos 7 d.

Kam darbų, o daugybei žmonių – atostogų laikas ir tai puikus pasirinkimas šiomis dienomis. Net jeigu ir einate į darbą, raskite galimybių iškylai į gamtą, prie vandens, pažintinei kelionei, tiesiog pasibuvimui su šeima, pramogoms, šventėms.
Pajūryje
Pajūryje / 123RF.com nuotr.

Tiesa, tai itin emocingas laikas, kuomet aistros ir ambicijos gali greitai sukilti, todėl energijos ir jausmų perteklių vertėtų realizuoti per kūrybą, sportą, šokį. Yra rizikos per daug pasiduoti azartui, norui pasirodyti, taip pat ir išlaidaujant, todėl venkite tokių situacijų.

Šiandien galima išsakyti, parodyti savo jausmus mylimam žmogui, sutvirtinti partnerystės ryšį. Tiesa, galvokite, ką kalbate ir klausykite, ką sako kiti, pasistenkite pajausti situaciją ir išdrįskite pasitikslinti tai, kas sunkiau suvokiama, apskritai tikrinkite žinias, aiškinkitės aplinkybes, atsargiau pasirašinėkite dokumentus.

Gali kilti įvairios painiavos – venkite kaltinimų, nes tai tiesiog laikmečio ypatybė, kiekvienas galime apsirikti. Dirbantiems laikas palankus nebent užbaigti darbus, nes Mėnulis jau visai senas, tad pabaikite kas turi būti pabaigta, tvarkykite įvairius organizacinius reikalus, peržvelkite kas padaryta, planuokite būsimus darbus, o kitą savaitę jau bus galima imtis kažko naujo.

Šiandien tiktų rengtis įvairių skaistesnių žalių, žaliai-gelsvų atspalvių drabužiais, žalia, puoškitės žaliai-rusvo jaspio, chrizoprazo dirbiniais. Maistas šiandien turėtų būti daugiau augalinis, ypatingai tiks įvairios košės, šiupiniai su daržovėmis, valgykite daugiau įvairių žalumynų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gražus meilės, šilumos, šeimos metas, kuomet geriausiai jaučiatės artimoje, jums žinomoje, atsipalaiduoti leidžiančioje aplinkoje, ypatingai jeigu galite daugiau laiko skirti kūrybai, sportui, laisvalaikio pramogoms. Būsite linkę parungtyniauti dėl įvairių dalykų, gal net pakovoti dėl mylimo žmogaus dėmesio, tačiau pasistenkite išlaikyti saiką, antraip azartas gali jums brangiai kainuoti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Būsite linkę pasiduoti pagundoms ir daugiau paišlaidauti, pamaloninti dovanomis artimuosius ar bent jau įsigyti kažką gražaus namams. Būtų gerai, kad tai būtų apgalvotas ir apskaičiuotas pirkinys ar paslauga, nes yra tikimybė, kad atsiras patarėjų, kurie bandys jus įkalbėti pasielgti kitaip. Ką bepirkdami ar pasirašinėdami dokumentus. tikrinkite informaciją, nes apsirikimų tikimybė didelė.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad būsite matomais, norėsite išsakyti savo nuomonę, bendrauti, tačiau laikas tam, deja, rizikingas, todėl pasistenkite daugiau klausyti nei reikšti savo nuomonę, juolab ginčytis ar siekti kažkam įsiteikti, venkite bet kokių intrigų ar keistų susitarimų darbe, tikrinkite visą informaciją – tiek gaunamą, tiek siunčiamą, juolab pasirašomus dokumentus. Atsargiai vairuokite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Panašu, kad aplinkybės suteiks jums galimybių šiek tiek labiau pasirūpinti savimi, patenkinti kai kuriuos būtiniausius tiek kūno, tiek ir dvasios poreikius. Laikas būtų palankiausias kūrybinėms atostogoms, suteikiant sau galimybę susivokti savo poreikiuose, profesiniuose tiksluose. Pasistenkite atsiriboti nuo visų ideologinių ar religinių nuostatų, įtakų, antraip bus sunku atsirinkti svarbiausius dalykus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiomis dienomis bus itin svarbu įjungti intuiciją ir labai atsargiai šnekėti viešumoje, darbe, juolab prisiimti naujus finansinius įsipareigojimus. Gali iškilti senos problemos, paslėptos klaidos, kurias būsite priversti aiškintis, taisyti – išlikite sąžiningais, venkite kažką slėpti ar bandyti išsisukti, juolab turite patikimų sąjungininkų, kurie padės rasti garbingus sprendimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laikas būtų itin palankus profesinei veiklai – ramiam darbui atsiribojus nuo aplinkinių, apmąstant savo tikslus, planuojant būsimą veiklą, tačiau aplinkybės jus vers vis grįžti prie kitų žmonių problemų, pasirūpinti draugais ar kolegomis iš užsienio, nuolat būti girdimais ir matomais. Būkite saikingi ir atsargūs bendraudami – mažiau kalbėkite, juolab žadėkite, daugiau jauskite, išklausykite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Laikas jums gana palankus asmeninių, partnerystės ryšių puoselėjimui – tiek sutvirtinti santykius su antrąja puse, tiek ir naujam ryšiui užmegzti, tiek ir verslo partnerystei, ypatingai, jeigu verslas susijęs su laisvalaikio, grožio, meninėmis industrijomis. Idėjų turite daug, vertėtų jas puoselėti, tačiau būkite labai atsargūs galvodami apie jų įgyvendinimo galimybes, susilaikykite nuo pažadų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad traukia tolimi kraštai ar bent jau atostogos ramiame užutėkyje ir tai padaryti dabar išties palanku, juolab aplinkybės itin palankios profesine prasme – jūsų ambicijos patenkintos, puikiai padirbėjote, nors akivaizdu, kad norite daugiau. Būkite itin tikslūs planuodami finansus, apskritai tvarkydami visus su finansais susijusius reikalus – remkitės tik aiškia, dukart patikrinta informacija.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puikus laikus atokvėpiui po darbų ar tokiai veiklai, kuri išties įkvepia, leidžia dalintis savo turimomis žiniomis, patirtimi, kūryba su kitais, kurti ir džiaugtis pasauliu – esate išties pilni energijos, kuri ieško ir randa būdų realizuoti save. Jos perteklių galima išlieti sportuojant, keliaujant, imantis įkvepiančios aktyvios veiklos. Tiesa, susikalbėti su namiškiais bus sudėtinga, reikės kantrybės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai darbingos dienos, kuomet esate nusiteikę sutvarkyti visus reikalus, tačiau planuoti bus sudėtinga, gali tekti taisyti senas, netgi kitų pridarytas klaidas, aiškintis dėl nuo jūsų mažai priklausančių dalykų, todėl būkite itin dėmesingais, tikrinkite informaciją, galvokite, ką sakote ir pasitelkite į pagalbą namiškius, antrąją pusę – šiandien jūs komanda.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dar viena sudėtinga, tačiau pilna visko diena, kuomet esate šeimos ir asmeninių įvykių sūkuryje. Profesinius įsipareigojimus taip pat teks vienaip ar kitaip išpildyti, tačiau šiomis dienomis įveiksite ir tai. Svarbiausia, būkite itin dėmesingi planuodami laisvalaikio išlaidas, gali tekti imtis ankstesnių, gal ir kitų žmonių padarytų klaidų taisymo, todėl tikrinkite visą informaciją, venkite naujų išlaidų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sėkmingas laikas tiems, kurie turi galimybes tiesiog ramiai darbuotis namuose, atostogauti ar užsiimti kūrybine veikla – esate išties sėkmingi ir kūrybingi, gebantys išspręsti visas problemas, tačiau bendravimas su namiškiais gali tapti problema – pasistenkite rasti būdą bendrauti paprastai, kuo aiškiau, suvokiant, kad visi skirtingai priima informaciją, kiekvienas gali padaryti klaidų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius