-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – liepos 8 d.

Nusiteikite, kad ši diena, ypač vakaras, nebus itin darbinga ir rezultatyvi, nes visą dieną iki pat 21 val. 12 min. Mėnulis, kol pereis iš Vandenio į Žuvų Zodiako ženklą, nedarys jokių aspektų su kitomis planetomis. Tai vadinamojo neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta daugiau skirti laiko darbų užbaigimui, tvarkymuisi ir neplanuoti didesnių pirkinių ar darbų.
Preila – mažai greičio ir daug tylos
Preila – mažai greičio ir daug tylos / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Imkitės to, ką galima greitai ir paprastai pabaigti, aktyvesnės fizinės veiklos, grįžkite prie kažkada pradėtų ir nepabaigtų darbų. Bus svarbu veikti gerai patikrinus informaciją, išsikalbėjus, atsižvelgiant į kitų poreikius. Tai gali stabdyti darbus, tačiau skubėjimas gali sukelti konfliktų arba teks perdaryti, kas buvo nuveikta.

Šiandien tikrai rasite gerą žodį, bus lengva nusišypsoti, pajuokauti, pasidžiaugti, susitikti su draugais. Antra vertus, bus svarbu ir apginti savo interesus, jeigu į juos buvo pasikėsinta. Atiduokite skolas.

Dėvėti tiks ryškių – kraujo raudonumo ir kanarėlių geltonumo – spalvų drabužius, puoškitės turkiu bei raudonu jaspiu.

Aktyvią dieną valgyti daug nereikėtų, taip pat ir maistas turėtų būti paprastas, kasdieniškas, venkite labai sunkaus maisto, o aktyvumo suteiks juoda duona ir aštrūs prieskoniai, česnakas, krienai, ridikai; apskritai tiks valgyti visa, kas iš po žemės – visus šakniavaisius.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Esate aktyvūs, darbingi ir, ko gero, daug savo jėgų skiriate namams ir darbams namuose, tačiau šiandien būkite itin dėmesingi namiškiams, jų interesams, bendravimo būdui – pasistenkite būti jautriais veikdami, viską aptarkite, išsiaiškinkite. Palankus laikas taisyti klaidas. Šiandien gali jūsų dėmesio pareikalauti ir draugai ar jų reikalai, visuomeniniai interesai – būsite atviri idėjoms.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Organizaciniai reikalai, informacijos rinkimas, skambučiai, pokalbiai ir toliau užima daug jūsų laiko, tačiau šiandien atsiduosite darbo ir karjeros reikalams. Šiandien būsite itin jautrūs, gali pasijausti pažeidžiami, būti apkaltinti neveiklumu, todėl visų pirma pasistenkite, kad jūsų veikla nepažeistų kitų interesų, stenkitės veikti kuo atviriau.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Aktyvi, darbinga diena, kuomet būsite malonūs ir džiugūs, iniciatyvūs – jūsų gali prireikti draugams, bičiuliams, imsitės visuomeninių pareigų, tačiau pasistenkite tai suderinti su jūsų finansinėmis galimybėmis, iš anksto viską aptarkite ir apgalvokite – palanki diena sutvarkyti skolų reikalus, taip pat galit tekti prisiminti draugus užsienyje ar imtis mokslo reikalų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Esate darbingi ir aktyvūs, tačiau situacija darbe jūsų netenkina, jaučiatės nesuprasti, jūsų pastangos neįvertinamos, nelabai pavyksta išsakyti savo poreikių, prisimenate senas istorijas. Tačiau gal pernelyg slepiate savo jausmus – išsakykite ramiai, kaip jaučiatės, ir nustebsite, kad problemos ima spręstis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pastaruoju laiku jums labiausiai tiktų atostogauti atokiau nuo žmonių, tačiau daugybė įvairiausių reikalų neleidžia jums nuo visko pabėgti. Šiandien daugiau dėmesio norėsite skirti savo partneriui (-ei), tačiau teks imtis ryšių su užsieniu reikalų, galbūt organizuoti kelionę – kreipkitės pagalbos į draugus, jie padės jums išspręsti komunikacijos klausimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nepaisant jūsų planų, gali tekti imtis netradicinės medicinos, gydymo, skubių ir netikėtų kasdienių reikalų sprendimo. Puikus laikas pertvarkoms, naujovių įvedimui. Nemažai jūsų dėmesio ir jėgų reikalaus visuomeninė veikla, draugai, gali tekti imtis finansinės atsakomybės – pasistenkite rasti balansą, pasisemkite patirties iš savo darbinės veiklos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Laikas itin palankus poilsiu, atostogoms, imtis laisvalaikio veiklų, kūrybos, iškylauti, užsiimti su vaikais, tačiau nepabėgsite nuo darbo ir profesinių problemų, gali tekti imtis nepabaigtų darbų, taisyti klaidas, spręsti konfliktines, su partneriais susijusias situacijas. Nepaisant visko, būsite optimistiškai, filosofiškai nusiteikę – sprendimą rasite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tęsiasi aktyvios veiklos laikas, nors trauks namai, būsite nostalgiškai nusiteikę, būsite malonūs namiškiams, tačiau imsitės darbų, tvarkysitės, galbūt imsitės rimčiau spręsti sveikatos klausimus. Problemų kels kilę pasaulėžiūros nesusipratimai, ryšio su užsieniu problemos, tačiau veikite drąsiai, pasitelkite savo žavesį ir nuojautą, ir problemos išsispręs.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būsite aktyvūs, kaip ir vakar, teks daug bendrauti, sulauksite skambučių, vyks susitikimai, teks ieškoti informacijos, tačiau įtampos kels finansiniai klausimai, neaiškumas, teks grįžti prie ankstesnių klaidų taisymo, kils problemų ir su vaikais, dėl atostogų planų – pasportuokite, pajudėkite, pasikliaukite partnerio išmintimi, pasikonsultuokite ir pavyks išvengti didesnių nuostolių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pastaruoju metu esate vis labiau priklausomi nuo partnerių interesų, tai vis labiau jus vargina, juolab kyla nesusipratimų, tai kelia konfliktus, įtampas namuose, daugėja nesusikalbėjimo – pasitelkite savo intuiciją, pažvelkite į situaciją iš visų pusių – gal tai jums dabar svarbu, kaip tik to reikia, yra prasminga?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų laikas tęsiasi – jaučiatės savo rogėse, sulaukiate dėmesio ir pritarimo, tačiau laikas itin aktyvus, jums tenka daug bendrauti, organizuoti, judėti, tai trikdo jūsų kasdienę veiklą, režimą, galbūt ir sveikatos reikalų tvarkymą. Skirkite laiko atsipalaidavimui, maloniai veiklai, pasidžiaukite vaikais, imkitės kūrybos ar paskaitykite meilės romaną – gal neverta karščiuotis?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų jautrumas pastaruoju laiku padidintas, jaučiatės pažeidžiami, gyvenate atostogų nuotaikoms, bet gyvenimas neleidžia pabėgti, tenka imti spręsti įvairius praktinius, finansinius reikalus, rūpintis uždarbiu. Peržiūrėkite savo poreikius – ar tikrai jūsų laisvalaikio, kūrybiniams tikslams įgyvendinti ar vaikams reikia tiek daug, galbūt informacija klaidinga ir galima viską išspręsti paprasčiau? Prisiminkite savo vaikystės patirtį, pasitarkite su namiškiais, išmintingu giminaičiu.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius