Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 11 d.

Dar viena aktyvi diena, pilna darbų ir gerų emocijų, itin tinkama karjeros reikalams tvarkyti, peržiūrėti savo tikslus ir siekius, ypač, jeigu buvo problemų santykiuose su darbdaviu ar viršininku, kolegomis, priimti sprendimus, susitarti dėl pokyčių darbe, padėsiančių sudaryti geresnes sąlygas, ištaisyti ankstesnes problemas.
Vaikas tikrai norės paragauti uogų, kurias prisiskins pats
Mergaitė valgo šilauoges / 123RF.com nuotr.

Atrodo, jūsų sprendimas jau aiškus, tad beliks veikti. Turėtų daugėti aiškumo, susikalbėjimo ir visuomenėje, geras laikas atnaujinti ankstesnius ryšius su draugais, grįžti prie visuomeninės veiklos ar bent peržvelgti autoritetus ir siekius.

Palanku imtis visų darbų, kurie reikalauja kruopštumo, tikslumo, aiškumo, rankų ir kūno miklumo, taip pat ir pradėti intensyviau stiprinti kūną mankštomis, praktikomis, ypač tomis, kurios padeda harmonizuoti ir fizinę, ir energinę kūno sistemas, stabilizuoti emocijas.

Pirmoji dienos pusė labai palanki pirkiniams, ypač, jeigu norime, kad jie būtų kokybiški, praktiški, atitiktų paskirtį, gerai funkcionuotų, taip pat įvairioms kosmetinėms ir sveikatinamosioms procedūroms, sveikatai tikrinti. Tiesa, jau nuo 14.21 val. iki pat vėlaus vakaro tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kai verta tik pabaigti jau pradėtus darbus, tvarkytis, aptarti praėjusių dienų reikalus ir ilsėtis, tad susilaikykite nuo didesnių iniciatyvų.

Pasirinkti šiandien padės raudonos su juoda deriniai, neoniniai geltonai žali akcentai aprangoje, tamsiai raudonas jaspis.

Maistas turėtų būti kuo kuklesnis, paprastesnis: duona, pienas arba sauja riešutų, verta pasninkauti.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visai tikėtina, kad sulauksite gerų žinių, susijusių su jūsų profesiniais nuopelnais, palanki proga ir saikingai atšvęsti, tačiau bus labai svarbu išlaikyti blaivią galvą ir pagarbų santykį su aplinkiniais – galvokite, ką sakote, gera proga taikytis, taisyti ankstesnes klaidas ir nuoširdžiai pasidarbuoti savo ir kitų labui, labiau pasirūpinti kūno gerove, palanku pradėti nuosekliau mankštintis, daugiau judėti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gražaus meilės patvirtinimo diena, kai jūsų ir mylimo žmogaus gyvenimai susikerta ties naujais bendrais tikslai, galimi ypatingi susitikimais su žmonėmis iš praeities, iš užsienio. Palankus laikas ištaisyti ankstesnes klaidas ir drąsiai imti likimo vairą į savo rankas – tiek profesine prasme, tiek ir sprendžiant būsto, nekilnojamojo turto, finansinius reikalus – kalbėkitės, derėkitės ir spręskite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Viena palankiausių dienų spręsti būsto, nekilnojamojo turto pirkimo, keitimo, perrašymo, paveldėjimo klausimams. Apskritai šiandien savo šeimos, artimųjų labui galite nuveikti itin svarbių, ilgalaikį poveikį turinčių darbų, priimti reikšmingų sprendimų, todėl drąsiai pirmyn. Tiesa, savo nuomonę pasistenkite dėstyti taip, kad visi jaustųsi gerai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tikėtina, kad įvyks stebuklas ir pagaliau pavyks visoms pusėms palankiai išspręsti ilgai jus kamavusią santykių, teisinę problemą, atstatyti ryšius su aplinkiniais, o ir finansiniai klausimai pagaliau sprendžiasi jums palankia kryptimi. Tik būkite atidūs tvarkydami dokumentus, galimos papildomos su tuo susijusios išlaidos, tačiau viskas į naudą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pagaliau atsirado daugiau aiškumo ilgai atidėliotuose jūsų verslo plėtros, finansinių reikalų tvarkymo planuose, pavyks rasti geriausiai jūsų veiklos interesus atitinkančius sprendimus, sutarti ir susitarti. Turintiems sveikatos problemų ar pareigų pasirūpinti artimaisiais taip pat palanku pagaliau priimti sprendimus, įsigyti būtinų prekių ir paslaugų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors tai sunkesnis laikas prieš gimtadienį, tačiau puikus asmeniniams sprendimams priimti, psichologinėms, santykio su pasauliu, kitais žmonėmis, antrąja puse problemoms spręsti. Esate pakankamai darbingi, tačiau palankiau darbuotis vieniems, užbaigti ankstesnius darbus. Būtų itin palanku daugiau fiziškai pajudėti, pradėti aktyviau mankštintis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pagaliau aplanko tyli laimė jūsų namus ir sielą – priimti vidiniai sprendimai padės naujai pasižiūrėti į, atrodo, grėsmingai kabančias problemas, išjudins su šeima, būstu, sveikata susijusias problemas iš mirties taško. Susilaikykite nuo aktyvesnės išorinės veiklos, tačiau pasigilinti į save, tai, kas esate, giminės šaknis, padėkoti protėviams tikrai verta.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ypatingų susitikimų, pasiūlymų ir sprendimų metas, kai problemos, atrodo, sprendžiasi pačios, atsiduriate ten ir tokiu laiku, kai labiausiai reikia. Drąsiai bendraukite, klausykite ir klauskite, išdrįskite prisistatyti, aiškiai išsakyti savo pasiūlymus, juk kad ir kas nutiktų, turite stiprų užnugarį, šeimos palaikymą, atsarginį variantą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Atrodo, turite tiek ką pasakyti kitiems, tiek ir gerų minčių bei darbų bagažą – būsite įvertinti, galite sulaukti gerų pasiūlymų, tačiau tai bus ir vertybinio apsisprendimo metas. Gali daug kas verstis aukštyn kojomis, būsite pasiryžę daug ko atsisakyti dėl naujų tikslų ir idealų, o gal ir naujų jausmų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Visa, kas šiandien vyksta, jums yra tik į naudą – esate pilni meilės pasauliui ir geriausių norų, jūsų sprendimai gali daug ką lemti, pasukti jūsų gyvenimą palankia kryptimi, tad naudokitės proga, spręskite finansinius, verslo klausimus, tačiau likite atviri ir dosnūs. Tuo pačiu tai ir metas pasirūpinti savo kūno ir sielos gerove – daugiau pajudėti, mokytis egzotiškų kovų menų, praktikų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rimtų vidinių apsisprendimų metas, kai esate sklidini meilės ir dosnumo visam pasauliui, linkę keistis ir keisti gyvenimo būdą, veiklos kryptis. O gal tai tiesiog bus įkvepianti ir daug vidinės stiprybės suteikianti ekstremali, transformuojanti patirtis? Svarbiausia – tik išdrįskite apie savo sprendimus pranešti, daugiau kalbėtis su antrąja puse, aplinkiniais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuostabus meilės ir pripažinimo metas, kai jums vargu ar kas nors gali paprieštarauti – jūsų patrauklumas, stiprybė ir įžvalga šiandien veiks be priekaištų, tad ieškokite užtarimo, paramos, tik prieš tai reikės gerai pasiruošti, atlikti namų darbus. Tiesa, bus svarbus ir atitinkamas konfidencialumas, dar anksti viešumui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius