Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 15 d.

Kas nustebins šią dieną?
Žolinės
Žolinės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena žada konfliktus ir dramas. Regis, neišvengsite audringų santykių aiškinimosi – teks kovoti su priespauda ir išnaudojimu. Tai nėra tinkama diena rimtiems ir atsakingiems sprendimams priimti ar kam nors reikšmingam pradėti. Darbai, kurie anksčiau ėjosi sklandžiai, gali pradėti strigti trečiadienį. Tačiau seksis reikalai, susiję su dideliais finansais, palanki diena dirbantiems stambiose korporacijose, bankuose, valstybinėse institucijose.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien reikalus ir nesklandumus padės išspręsti reikiami kontaktai. Žinosite, į ką ir kada kreiptis prireikus patarimo ar paramos. Pirmoje dienos dalyje sulauksite smagių žinių, susijusių su šeimos nariais, nekilnojamuoju turtu, vienkartiniais sandėriais ar romantiniais ryšiais. Ko gero, laukia ne viena smagi kelionė ir pažintis. Palanku atnaujinti žinias ar mokytis ko nors naujo. Gera diena remontuoti ar įsigyti transporto priemones.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams ir toliau seksis. Diena nepagailės malonių akimirkų, staigmenų ir džiugių įspūdžių. Norėsis puoštis, dalyvauti renginiuose, puoselėti romantiškus santykius. Trečiadienį Dvynių zodiako ženklo atstovų laukia ne viena įdomi pažintis, o vieniši Dvyniai turės progą užmegzti perspektyvius ryšius. Tai puikus metas tvirtinti ryšį su vaikais – skirkite jiems daugiau laiko, kartu pramogaukite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena bus nuspalvinta dramų ir įtampų. Pasisaugokite traumų ir fizinių perkrovų šiandien. Tiek darbiniai reikalai, tiek rūpesčiai namuose kels stresą ir nerimą. Tačiau seksis spręsti finansinius klausimus, galite sėkmingai investuoti į nekilnojamąjį turtą, palanku gerinti savo buitį. Vis tik, šios dienos investicijos turi būti gerai apgalvotos, venkite impulsyvaus pirkimo. Vakare turėsite progą išspręsti nesutarimus su jums svarbiais žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Didesnė tikimybė patirti traumas atliekant buitinius, kasdienius darbus. Šią dieną niekur neskubėkite, venkite didelių fizinių krūvių. Nepalanku lankytis masinio susibūrimo vetose – čia gali tykoti pavojai, nelaimingi atsitikimai. Trečiadienį įsiplieskę konfliktai bus audringi ir aršūs, nepraeis be pasekmių. Santykių aiškinimąsi, ypač su autoritetais, valstybės tarnautojais, teisėsauga, verčiau atidėti kitai dienai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Trečiadienį Mergelių zodiako ženklo atstovus kamuos abejonės ir nerimas. Galite pradėti baimintis dėl savo finansinės padėties – rytojus atrodys miglotas ir neužtikrintas. Venkite didesnių investicijų, piniginių avantiūrų šią dieną – patirsite nuostolių. Nedžiugins ir romantiniai santykiai – partneriai bus šalti, nuožmūs, linkę reikalauti ir vadovauti. Vakare skirkite laiko savo reikmėms, pasilepinkite grožio procedūromis – tai padės atsipalaiduoti, praskaidrins nuotaiką.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklės norės išsiskirti ir būti pastebėtos. Gebėsite aiškiai ir raiškiai dėstyti savo mintis – puikus laikas viešoms kalboms ir pristatymams. Palanku pradėti sveikatinimosi ir gražinimosi procedūras, atnaujinti įvaizdį. Trečiadienį galimi sveikatos sutrikimai – inkstai bus silpnesnė organizmo vieta, galimos problemos su oda. Venkite ginčų ir nereikalingų diskusijų, nesutarimai lengvai peraugs į audringą ir asmenišką santykių aiškinimąsi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovai gali susidurti su slaptu kenkimu. Venkite pernelyg atvirauti, pasakoti apie savo ateities planus – klasta gali slypėti ten, kur to mažiausiai tikitės. Didesnė traumų, avarijų tikimybė – negalima prarasti budrumo ir skubėti trečiadienį. Tačiau, antroje dienos pusėje gali aplankyti sėkmė, tikėtini sėkmingi sandėriai, dosnūs pasiūlymai, finansinė nauda.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulius ir toliau lydės sėkmė, jei šie aktyviai veiks ir sieks užsibrėžtų tikslų. Tačiau pirmoje dienos dalyje galima tikėtis ginčų ir nesusipratimų kolektyve. Jūsų noras vadovauti ir demonstruoti savo autoritetą nebus priimtas palankiai. Jei atsisakysite pozicijos – aš viską žinau geriau už kitus, diena klostysis daug palankiau, seksis motyvuoti ir apjungti aplinkinius bendram tikslui. Verčiau susilaikyti nuo tolesnių kelionių šią dieną.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Darbai nelauks, nebus kada nuobodžiauti. Trečiadienį norėsis siekti profesinių aukštumų – turėsite ne vieną palankią progą, seksis dalykiniai reikalai. Jei turite puikių sumanymų ar pastebėjimų – pats laikas juos pristatyti reikiamiems žmonėms, tikėtina, jog sulauksite palaikymo šiandien. Bėdų gali pridaryti jūsų noras vadovauti bei primesti savo valią. Šią dieną venkite kategoriškų pasisakymų, jei norite išvengti audringų konfliktų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai karminio atpildo diena – galite atrasti lobį arba prarasti ir tai, ką turite, viskas priklauso nuo jūsų praeities pasirinkimų ir veiksmų. Trečiadienį mažai ką lems jūsų valia, reikės gebėti prisitaikyti prie aplinkybių. Kuo labiau priešinsitės ir bandysite plaukti prieš srovę, tuo daugiau sunkumų sulauksite. Diena itin palanki savianalizei, savišvietai, dvasiniam tobulėjimui. Apsupkite save žmonėmis, kurie gali pasidalinti išmintimi ir žiniomis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dramatiški įvykiai gali priversti iš esmės keisti savo planus. Pasistenkite vengti bet kokių konfliktų, painių situacijų ir rizikų trečiadienį. Didesnis pavojus nukentėti būnant minioje. Regis, galimi nesusipratimai ir draugų tarpe. Svarbu bus neišsukti iš pasirinkto kelio susidūrus su tam tikrais sunkumais – tikėkite savo jėgomis ir sėkme. Vakaras puikiai tiks savianalizei, dvasiniam tobulėjimui ar tiesiog ramiam poilsiui. Venkite audringų pramogų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius