Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 25 d.

Savaitės vidurys, lyginant su pradžia, bus gerokai sudėtingesnis jau vien dėl to, kad Mėnulis keliaus aktyviu, kovingu, ryškiu ir iniciatyviu ugniniu Avino Zodiako ženklu, didindamas kiekvieno norą reikštis, parodyti save pasaulyje ir pasidžiaugti tuo, kad esu. Taip, visiems vietos po Saule yra, tačiau kartais interesai kertasi ir situacija pradeda kibirkščiuoti, o siekiant sutarti būtina įdėti pastangų.
Katinas
Katinas / 123RF.com nuotr.

Visa laimė, kad šiandien geranoriškumo, gebėjimo sutarti turėtų pakakti, tačiau sąmoningumą išlaikyti vertėtų. Kita problema gali būti santykis su informacija – teks atidžiau padirbėti su ja. Įvairios jūsų ir kitų žmonių klaidos ar net apgavystės gali lįsti viena po kitos, didesnės ir mažesnės, tad bus būtina likti budresniais ir tikrinti kiekvieną teiginį, ieškoti tikslios informacijos, o jos trūkstant klausimą palikti atviru.

Antra vertus, tai laikas, kuomet verta apskritai keisti požiūrį į informaciją, buvimą jos lauke – kas yra tai, dėl ko jaudinamės, prieš amžinybę? Kas iš tiesų svarbu? Ar mano žodžiai patvirtinami veiksmu? Ar tikrai prasminga visa, ką ir kaip darome?

Vakaras bus gana jausmingas, tačiau tuo pačiu ir išbandymas santykiams – ar priimsite mylimo žmogaus skausmingas, tačiau teisingas pastabas? Perteklines emocijas verta išnaudoti fizinei veiklai. Šiandien tai galėtų būti ir šokiai.

Smagią nuotaiką padės palaikyti ryškios, įvairios, tarpusavyje derančios spalvos, papuošalai su tviskančiu deimantu (briliantu) ar bent lazuritu, dirbiniai su titanu. Valgykite tai, ko iš tiesų norisi – skanaukite kuo įvairesnių patiekalų, paragaukite kažko visiškai naujo, taip pat tiktų valgyti daugiau ir įvairių egzotinių vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Prasidėjo jūsų dienos – Mėnulis jūsų ženkle padės atgauti jėgas, vėl suimti likimo vadeles ir imtis veiklos. Jums tai metas, kuomet reiktų nuoširdžiai pasirūpinti tuo, kuo privalote, taip pat ir savo sveikata – prisiimti atsakomybę už tai, kaip jaučiasi kūnas ir siela, pagalvoti apie sveikesnę gyvenseną, aplinką, jos švarą, tvarką. Galite būti maloniai nustebinti savo veiklos pripažinimo ir atidžiau atliepkite antrosios pusės poreikius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laikas šiek tiek aprimti ir daugiau pasirūpinti savimi – tiek kūnu, tiek siela, daugiau dėmesio skirti poilsiui, savianalizei, susilaikykite nuo aktyvesnės veiklos, tačiau leiskite sau tai, kuo džiaugiatės, kas teikia malonumą. Daugiau pajudėkite fiziškai ir leiskite mintims bei pastaruoju metu kilusiems rūpesčiams susigulėti – maloniai atsigavus bus lengviau atlaikyti visus iššūkius.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Bandote derinti asmeninius, profesinius bei visuomeninius reikalus ir tai šiomis dienomis taps jums gana rimtu iššūkiu. Remontas ar tvarkymasis namuose gal ir palauks, tačiau priešpastatyti mylimo žmogaus ir draugų ar visuomeninius interesus būtų gana didelė klaida – teks pasistengti, jeigu norite likti ramia sąžine prieš visus. Labai atidžiai dirbkite su informacija, apgalvokite kiekvieną žodį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus darbingas metas, tad imkitės veiklos, o jei ir sulauktumėte pastabų – visada turite užnugarį, tačiau blogiausias sprendimas būtų tingėti ar pasiduoti emocijoms, bandyti išsisukti nuo atsakomybės, kad ir kaip „baisu“ tai būtų. Būkite itin atsargūs bendraudami su užsieniečiais, gali tekti peržiūrėti ir savo pasitikėjimą žiniasklaida, mokslo naujienomis – tikrinkite jums svarbią informaciją.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Norisi nuveikti kažką įdomaus, leistis kur nors toliau nuo namų, patirti nuotykį, tačiau kažin ar pavyks anksčiau vakaro atsipalaiduoti. Gali tekti skubiai spręsti gana bjaurias finansines problemas, stengtis išpainioti, atrodo, beviltiškus finansinius klausimus – venkite skubos, ieškokite tokių sprendimų, kurie suteiks ilgalaikės naudos, peržiūrėkite ankstesnius sprendimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate ypatingai stiprūs, tačiau tuo pačiu jūsų pečius gana sunkiai spaudžia prisiimtos atsakomybės, būtinybė taisyti ankstesnes savo ar kitų klaidas. Šiandien pasistenkite daugiau dėmesio skirti galimybei pajudėti, atsipalaiduoti ir ramiau reaguoti į tikrus ar tariamus finansinius iššūkius, antraip gresia pakankamai rimtas išsekimas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien gali tekti gana intensyviai derėtis su antrąja puse arba verslo partneriais dėl seniai ir gana sunkiai sprendžiamos, tačiau jums labai rūpimos su nekilnojamuoju turtu susijusios problemos, tarsi atrasti ir daugiau vilčių, o gal ir pagaliau priimti sprendimą. Bet rimtesni kompromisai vargu ar šiandien pasiteisins – pasistenkite garbingai atstovėti savo interesus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Prasideda darbingas metas, tačiau tai ir laikas, kuomet verta pasirūpinti savo sveikata, suderinti profesinius ir kūno interesus. Geras metas sutvarkyti namus, darbo vietą, daugiau pasportuoti. Rytas palankus spręsti įsisenėjusius finansinius reikalus, tik susilaikykite nuo ilgalaikių įsipareigojimų, ieškokite paprastų, praktiškų sprendimų, paliekančių jums pakankamą veikimo laisvę.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šioks toks atsipalaidavimo laikas, kurį verta skirti daugiau džiugiems, smagiems dalykams – būsite aktyvūs, ryškūs, linkę leistis į nuotykį, įjungti visą savo žavesį, atiduoti visą save mylimam žmogui ar simpatijai, tik svarbu raskite būdų trumpai ir paprastai išsakyti savo mintis, palikite erdvės ir kitam, pasirūpinkite dovanėle. Svarbu prisiminkite, kad dar turite ir profesinių įsipareigojimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Metas perkelti dėmesį į namus ir asmeninius rūpesčius – tikrai turite kuo pasirūpinti, gali tekti spręsti artimųjų sveikatos problemas, pasirūpinti patogesne, paprastesne buitimi, pasidomėti naujomis galimybėmis. Rytas palankus spręsti finansinius reikalus, grąžinti skolas, pagaliau sutvarkyti įsisenėjusį su būstu susijusį reikalą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiek tiek sudėtingas laikas, kuomet gali tekti gana rimtai imtis finansinių reikalų, o situacija tokia sudėtinga ir paini, kad tampa tikru iššūkiu. Gali apimti jausmas, kad verta viską mesti, atsisakyti savo idėjų, pasiduoti, tačiau tuo pačiu tai ir laikas, kuomet verta domėtis alternatyvomis, tartis, bendrauti, prisiminti ankstesnes patirtis ir eiti toliau.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sudėtingas laikas, kuomet gali tekti naujai pažiūrėti į tai, kaip bendraujate, elgiatės viešumoje, ieškoti susikalbėjimo būdų, aiškumo, tikslumo. Tai galioja ir santykiams su antrąja puse, mylimu žmogumi. Sunkus, tačiau geras laikas rengti sutartis, tartis, spręsti teisinius klausimus, ieškoti verslo partnerių. Pats metas išsakyti ir savo troškimus – galite sulaukti likimo dovanų, tik išlaikykite saiką.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius