-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 29 d.

Vasaros dienų vis mąžta. Kokią šią mato astrologė Viktorija Greviškienė?
Grojantis Palangos fontanas
Grojantis Palangos fontanas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Trečiadienį Avinai bus nenugalimi. Visų darbų imsitės su įkvėpimu ir entuziazmu. Netrūks nei emocinės, nei fizinės ištvermės, tad drąsiai imkitės sudėtingų, daug jėgų reikalaujančių užduočių. Geriausiai seksis darbai, kuriuos galima greitai pabaigti. Puiki diena sportininkams bei visiems, siekiantiems konkrečių rezultatų. Nuotaikos gali būti permainingos, šiai dienai būdingi trumpi, tačiau galingi pykčio protrūkiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Atėjo laikas sulėtinti tempą. Šiandien norėsis kuo greičiau išspręsti visas problemas ir pabaigti visas vilkinamas užduotis, tačiau neverta skubėti – taip tik privelsite klaidų ir su visais susipyksite. Trečiadienį daugiau laiko skirkite planavimui ir apmąstymams. Tolesnes keliones verta atidėti vėlesniam laikui, kaip ir svarbius pokalbius su autoritetais. Vakare stiprias emocijas puikiai padės nukrauti sportas ar kita aktyvi veikla.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nenumatytos kliūtys gali sujaukti šiandienos planus. Regis, teks paplušėti, kad gautumėte tai, ko siekiate. Tačiau bus ir nemažai palankių progų, kuriomis gebėsite meistriškai pasinaudoti. Trečiadienį didžiausiais pagalbininkais ir geriausiais patarėjais taps draugai bei kolegos. Puikiai eisis grupinė veikla, gera diena įsilieti į naują kolektyvą. Šiandien jūsų sumanymai sulauks palaikymo – pats laikas originalias idėjas pristatyti vadovams ar kitiems svarbiems žmonėms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien Vėžio zodiako ženklo atstovų kantrybės ugdymo vieta taps darbo aplinka. Atrodys, jog kiekvienas darbas reikalauja nežmoniškų pastangų, o aplinkiniai yra nusiteikia priešiškai. Trečiadienį neverta pradėti nieko svarbaus ir ilgalaikio, verčiau imtis užduočių, kurias galite greitai užbaigti. Tai gera diena deryboms, veiklai, kuri reikalauja nuožmios konkurencijos – šią dieną sieksite pirmauti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Norėsis svajoti, keliauti bei mėgautis gyvenimu. Šiandien kasdienė veikla ir buitis atrodys pernelyg nuobodi ir neįdomi, reikės veiksmo ir nuotykių. Būsite nusiteikę filosofiškai, trauks dvasinės, religinės, mistinės temos. Tai palankus laikas atostogoms, tolimoms kelionėms. Tinkama diena juridiniams reikalams pradėti, biudžetinių įstaigų durims varstyti, svarbiems dalykiniams susitikimams skirti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Neskubėk ir būsi pirmas – tai apie Mergelių trečiadienį. Nuo pat ryto kamuos neaiškios baimės, būsite nervingi, nuolat atrodys, jog pamiršote kažką svarbaus. Skatinami nerimo, norėsite kuo greičiau pabaigti jums paskirtas užduotis ir nusimesti atsakomybės naštą, tačiau skubėjimas gali daryti įtaką skaudžioms klaidoms. Verčiau daugiau dėmesio skirkite savo vidinei būsenai, pasitelkite atsipalaidavimo praktikas, daugiau laiko pabūkite gryname ore.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai bus linkę dramatizuoti situaciją trečiadienį. Šiandien verčiau susilaikyti nuo santykių aiškinimosi ar svarbių pokalbių, sunku bus vadovautis logika, atsiriboti nuo karštų emocijų, todėl tik dar labiau viską supainiosite. Diena tinkama deryboms – pavyks apginti savo poziciją. Padėtis namie, deja, taip pat nedžiugins – vakarą gali sugadinti konfliktas su artimu žmogumi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nuo pat ryto pečius užgrius darbai ir buitiniai rūpesčiai. Regis, ir vėl jums teks prisiimti visą atsakomybę. Nors savijauta ir nebus pati geriausia – gali kamuoti nuovargis ir galvos skausmai, tačiau vidinis nusiteikimas džiugins – degsite ryžtu įveikti sunkumus, konkurencija jūsų negąsdins. Trečiadienį teks tvarkyti svarbią dokumentaciją, tačiau reikalai gali strigti, viskas eisis sudėtingiau nei tikėjotės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Fortūna jums šypsosis trečiadienį! Galima tikėtis daug malonių netikėtumų, o įdėtos pastangos duos rezultatų. Šiandien svarbu bus rodyti iniciatyvą, būti aktyviems ir ryžtingiems. Tačiau galite susidurti su šiokia tokia painiava piniginiuose reikaluose – tikėtinos neplanuotos išlaidos. Pasistenkite neapsiimti daugiau darbų ir įsipareigojimų nei galėsite įvykdyti – bus polinkis pervertinti savo jėgas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien Ožiaragio zodiako ženklo atstovams daugiau dėmesio reikės skirti buičiai, artimai aplinkai. Jei galite sau leisti dirbti iš namų – būtinai taip ir padarykite. Trečiadienį daug puikių sumanymų ir originalių idėjų kils būnant namuose. Antroje dienos dalyje artimų žmonių problemos pareikalaus nemažai jūsų laiko ir energijos – savo interesus ir poreikius teks nustumti į antrą planą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daugiausią dėmesio skirsite einamiems, kasdieniams reikalams. Gali būti pasirašomi reikšmingi dokumentai, realizuotis svarbūs projektai. Diena palanki kanceliarinei veiklai, tačiau reikia būti labai atidiems, nieko nedaryti paskubomis. Trečiadienį visą pas jus ateinančią informaciją tikrinkite po kelis kartus, jei kyla bent menkiausios abejonės, svarbius sprendimus atidėkite kitai dienai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Trečiadienį daugiau dėmesio skirkite finansiniams reikalams – reikia atsakingiau peržvelgti savo biudžetą. Diena netinkama didelėms investicijoms, avantiūroms – šią dieną įsigyti daiktai ilgai netarnaus, ges, o neapgalvotos piniginės rizikos atneš nuostolių. Šiandien permąstykite savo prioritetus, atsisakykite to, kas jau nebeperspektyvu. Vakare tikėtini nesutarimai su artimais žmonėmis, ypač vyresnio amžiaus šeimos nariais.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius