Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 5 d.

Ši diena atneš ryškesnių pokyčių: visų pirma, Mėnulis pereis iš draugiškojo ir netikėtumų pilno Vandenio į gilyn nyrančių dvasingųjų Žuvų Zodiako ženklą. Sumažės veiksmo, padaugės jautrumo, norėsis atsipalaiduoti, pasigėrėti gamta, muzika, pabūti su artimais žmonėmis. Geras laikas kūrybai, maldai.
Papūga
Papūga / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Greta to, už bendravimą, prekybą, ryšius atsakingas Merkurijus pereis iš jautriojo, artimo ryšio, supratingumo reikalaujančio Vėžio į orųjį, artistišką ir džiugų Liūtą.

Bendravime padaugės žaismingumo, humoro bei būtinybės parodyti tiems, su kuriais bendraujate, atitinkamo dėmesio, pagarbos. Šiame ženkle jis bus iki rugpjūčio 20 d. Ugniniai Liūto ir Avino ženklai bus gana stipriai akcentuoti, palaikys vienas kitą, tad laukia aktyvus ir karštas poros savaičių laikotarpis.

Tiesa, šiandien tai jausis mažiau, emocijos nurims, sklaidysis pilnaties nuotaikos, atsiras daugiau lengvumo, skaidrumo. Sulėtinkite tempą, raskite laiko pasidžiaugti vasara. Šiandien bus itin svarbu išlaikyti saiką, taikingumą, teisingumą, daugiau bendraukite su jums artimais žmonėmis, vaikais.

Ramiai nuteiks balkšvos, pilkšvos, net ir tamsesnės spalvos, pasipuoškite balto nefrito, žadeito dirbiniais.

Maistui rinkitės lengvesnius, pieno produktus, išlaikykite saiką ir valgydami.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Turbūt nustebsite, kad nuo šiandien taps lengviau bendrauti, džiaugtis, tapsite žaismingi, artistiški, sulauksite dėmesio ir pritarimo, tačiau pasistenkite išlaikyti saiką, vengti pasiduoti puikybei, juolab arogancijai, antraip galite sulaukti gana griežto atsako.

Jūsų kūrybingumas išties veršis per kraštus, gali priversti naujai pažiūrėti į savo gerovę, tačiau finansinį stabilumą užtikrins tik autentiškas veiksmas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ištaikykite progos susitikti su draugais, bičiuliais, bendraminčiais, pasitarkite dėl pastaruoju metu jums kirbančių idėjų, planų, kaip pagerinti savo materialinę padėtį – laikotarpis palankus pagauti teisingą kryptį, rasti geriausią sprendimą.

Kad ir kaip norėsite praskaidrinti nuotaikas namuose, nudžiuginti šeimynykščius, jauskite saiką, pasverkite savo idėjas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Skirkite daugiau laiko darbui ir darbo reikalams – jūsų gebėjimas bendrauti, sutarti, viską išspręsti paprastai ir greitai sulauks įvertinimo.

Prasideda gana sėkmingas ir aktyvus laikas, kuomet galite pristatyti save ir savo idėjas darbdaviui, visuomenei, imtis jas įgyvendinti, rasti naujų finansinių galimybių. Svarbu viską atsakingai įvertinkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vis daugiau jūsų minčių ir dėmesio pareikalaus būtinybė susitvarkyti savo gerovę. Imkitės ieškoti, peržiūrėkite savo pažįstamųjų ratą – ar tikrai bendravote su tais, kurie svarbiausi? Ar jūsų reikalavimai aplinkiniams adekvatūs?

Puiki diena plačiau pažiūrėti į pasaulį – dar šiek tiek kantrybės, ir reikalai pajudės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų žavesys ir iškalba šiomis dienomis papirks daug ką, tačiau pasistenkite, kad ir kaip tai sunku, veikti labai atsargiai, pamatuojant kiekvieną veiksmą, susilaikykite nuo tolimesnių išvykų.

Daug jūsų emocijų pareikalaus finansiniai klausimai, tačiau laikas didesnėms investicijoms ar rimtiems pokyčiams rizikingas. Verčiau skirkite daugiau dėmesio draugams ar bičiuliams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būsite itin altruistiškai nusiteikę, skirsite visą savo dėmesį partneriui (-ei), kitiems žmonėms, puikus laikas aptarti su jais naujas profesines idėjas.

Vis dėlto prasideda laikotarpis, kuomet norėsite ne tik kuo mažiau būti matomi, bet ir kuo mažiau kalbėti, atsiriboti nuo perteklinės informacijos ir pasigilinti į tai, kas jums iš tiesų labiausiai rūpi – savo sielos paslaptis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Darbus bent trumpam atidėkite į šalį ir skirkite laiko pasirūpinti savimi bei kitais – būsite pilni atjautos, puikiai pajausite, ko iš tiesų kam reikia.

Puikus laikas pasirūpinti, kad ten, kur praleidžiate daugiausia laiko, būtų maloni aplinka ir atmosfera. Laikotarpis palankus imtis visuomeninės veiklos, pristatyti savo idėjas platesnei visuomenei.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jūsų nuotaikos gana romantiškos – nors darbai spaudžia, tačiau norisi atsipalaiduoti, pailsėti ir panirti į kūrybos ar bent muzikos gelmes.

Puikus laikas grįžti prie savo ankstesnių kūrybinių idėjų, prisiminti senus ryšius, pasinaudoti ankstesniais įdirbiais. Po malonaus atokvėpio ir griūvantys darbai bus lengviau įveikiami.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jeigu tik turite galimybių – skirkite laiko nostalgiškam grįžimui į vaikystę, namus, kaimą, pas tėvus, prisiminti savo šaknis. Sulauksite palaikymo iš partnerio (-ės) pusės, o gal mezgasi naujas perspektyvus ryšys?

Nors daug ką tenka keisti, tačiau po truputį aiškėja ir jūsų kelionių, atostogų planai, sprendžiasi su tuo susiję konfliktai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pastaruoju metu bendrauti jums sudėtinga, informacija neretai stringa, tačiau šiomis dienomis turite galimybę šiek tiek atitaisyti reikalus – pokalbių, skambučių bus nemažai.

Ypač daug dėmesio teks skirti finansiniams reikalams – pasistenkite atsiriboti nuo skubos, spaudimo, pamatuokite visus sprendimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų idealizmas šiandien gali nemažai kainuoti. Pasistenkite vengti impulsyvių pirkinių, verčiau daugiau laiko tiesiog skirkite vaikams, mylimam žmogui, sugalvokite paprastų pramogų, pabendraukite, surenkite iškylą.

Gal iš pradžių nelengvai, tačiau pavyks rasti bendrą kalbą su partneriu (-e), spręsis įtampos namuose.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikios dienos, kuomet daug kas vyksta tarsi savaime – šiandien sulauksite dėmesio ir palaikymo, tačiau norėsis daugiau būti namie, skirti laiko šeimai. Pasistenkite atsikvėpti, šiek tiek atsiriboti nuo įtampų.

Darbai spaudžia, o kur dar finansinės problemos, tačiau prošvaisčių yra, tik pasistenkite susilaikyti nuo impulsyvių išlaidų, noro atstumti problemos sprendimą ar kažkam kažką įrodyti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius