Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 1 d.

Aistros ir bėgimas šiandien turėtų kiek aprimti, tačiau atsargumas ir vėl bus būtinas. Mėnulis nuo 8 val. 26 min. keliaus sentimentaliu ir šeimynišku Vėžio Zodiako, palaikydamas visas veiklas, susijusias su vaikais, motinyste, tradicijomis, rūpyba, socialiniais reikalais, būstu – tiek asmeniniu, tiek ir mūsų visų bendrais namais – Žeme, jos vandens telkiniais ir skysčiais.
Gėlės
Gėlės / 123RF.com nuotr.

Atrodytų – tobula rugsėjo pirmoji, graži šeimų šventė, taip pat ir Pasaulinė taikos diena, tačiau gali tekti gerokai pasistengti siekiant taikaus susikalbėjimo, suvaldyti įvairias baimes dėl šeimos, vaikų ateities, sveikatos, susijusias su nežinia, informacine painiava.

Bus būtina apginti savo interesus, iš tolo užuosti manipuliacijas, sąmoningus ar ne bandymus apgauti, veikti tik vadovaujantis savo protu ir patirtimi. Diena palanki kolektyvinei veiklai, įvairioms deryboms, planų, veiklos strategijos peržiūrėjimui, klaidų taisymui, senų darbų užbaigimui ir dirvos naujiems projektams ruošimui. Daugiau dėmesio skirkite ir antrajai pusei – bus labai svarbu ieškoti sutarimo, kad ir kaip būtų sunku priimti kitokią nuomonę.

Šiandien palankesnės sidabrinė, perlamutrinė, oranžinė spalvos aprangoje, puoškitės hiacintu (gelsvai-oranžinis cirkonas) bei citrinu.

Vaisiams, ypatingai citrusiniams ir patiekalams su jais, natūralioms jų sultims šiandien vertėtų teikti prioritetą. Saulėtą nuotaiką turėtų palaikyti ir patiekalai su medumi, cukatos (cukruoti vaisiai).

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ir toliau tęsiasi darbingas metas, tačiau bus gana sudėtinga susikaupti ties svarbiausiais darbais, gali tekti daugiau rūpintis šeimos, namiškių reikalais, venkite aršių ginčų dėl pažeistų ribų, ieškokite kompromisų, galimybių, tačiau bus itin svarbu atstovėti, apginti artimųjų interesus. Kad ir kokių baimių kiltų, bus svarbu išlaikyti ramybę, pasaugoti savo sveikatą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Svarbus, intensyvus laikas, kuomet tenka spręsti daug įvairių reikalų, turite veiklos. Geras laikas tvarkyti profesinius, finansinius reikalus, tačiau būkite itin atsargūs su jus pasiekiančia informacija. Iš susijaudinimo galite pridaryti klaidų, venkite pasirašinėti abejotinus dokumentus arba imtis to, kam prieštarauja jūsų širdis ir protas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors vienos įtampos namuose šiek tiek mažta, tačiau darbo ir asmeninių, šeimos reikalų derinimas gali tapti jums tikru galvos skausmu. Svarbu suvaldyti savo pyktį ir baimes, nes išeičių visada yra, tereikės atsipalaiduoti ir paieškoti galimybių. Susilaikykite nuo brangesnių pirkinių, gali gana greitai paaiškėti, kad jie mažai atitinka jūsų lūkesčius, būtinai išsiaiškinkite viską iš anksto.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors Mėnulis keliaus jūsų ženklu, tačiau gali būti sunkoka rasti sutarimą su artimaisiais, bus labai svarbu išlaikyti kuo didesnį nuoširdumą ir elgtis pagarbiai, ieškoti bendrų sutarimo taškų, įvertinti tai, ką jums jie reiškia. Būkite itin atsargūs išsakydami savo nuomonę dėl pasaulėžiūrinių klausimų, venkite ginčų su mažai pažįstamais žmonėmis, verčiau paprašykite antrosios pusės paramos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia pora kiek sunkesnių dienų, kurias verta tiesiog išlaukti kuo ramesnėje, jums saugioje aplinkoje, stebėti gyvenimo teatrą iš žiūrovo vietos ir atsiriboti nuo bet kokio kišimosi į jūsų asmeninius reikalus. Tačiau ginkite antrosios pusės, bendraminčių interesus taikiai. Laikas pavojingas ir finansinių reikalų sprendimui, pasistenkite atlaikyti spaudimą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Venkite skaičiuoti svetimus pinigus ar bandyti kažką kažkam įrodyti – galite sužinoti apie save ir aplinkinius gana žeidžiančių dalykų, tad verčiau dažniau patylėkite ir kuo ramiau darbuokitės. Sunkus, tačiau įveikiamas etapas. Bendraudami su draugais ar partneriu pasistenkite likti korektiškais, susilaikykite nuo piniginių reikalų aptarimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir ką darbe išgirstumėte apie save ar jus žeistų tų, nuo kurių priklauso jūsų karjera, požiūris į darbuotoją, jo nuomonę, venkite pulti į ašaras ar visiems pasakoti apie tai, verčiau išlaukite, nurimkite ir tuomet diplomatiškai apginkite savo interesus. Pasaugokite savo ir artimųjų sveikatą, venkite intervencijų, tačiau bus svarbu ieškoti paramos, užtarimo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gana sudėtinga diena, galinti tapti ir tikru iššūkiu, ypatingai jeigu turėsite reikalų su užsieniečiais. Jūsų idealizmas, išsiblaškymas ar baimė išsakyti savo nuomonę, apginti savo poreikius gali tapti jums tikru iššūkiu, sukelti daug baimių ir emocijų, todėl pasistenkite kuo labiau išsiaiškinti visas aplinkybes, itin atidžiai tikrinti informaciją ir ieškoti išeities, artimųjų paramos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Emocijų bus daug ir įvairių, todėl bus itin svarbu galvoti apie tai, ką sakote ar darote – galite patirti tiek aplinkinių, tiek ir darbdavių spaudimą priimti svarbius sprendimus, tačiau informacinės painiavos, susikalbėjimo problemų pernelyg daug. Bus itin svarbu išlaukti, vengti skubos. Apginkite savo idealus, vertybes, kad ir kaip sunku tai būtų, tačiau ieškodami garbingos išeities.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Viskas lyg ir gerai, tačiau gali tekti gerokai pasistengti, jeigu norėsite išsaugoti antrosios pusės, verslo partnerių pasitikėjimą – pasistenkite rasti ilgalaikių problemų sprendimų, likite lojalūs darbdaviui. Atsargiai bendraukite su užsieniečiais, kitokią pasaulėžiūrą nei jūs turinčiais asmenimis, itin atsakingai tvarkykite dokumentus – yra rizikos pakliūti į informacines pinkles, pridaryti klaidų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daug kas rūpės, tačiau labiausiai artimųjų sveikata. Ar tikrai yra dėl ko kelti paniką? Tikrinkit visą jus pasiekiančią informaciją, tačiau pasaugokite save – jūsų resursai taip pat turi ribas. Būkite itin atsargūs tvarkydami finansinius reikalus – gali tekti gerokai pasistengti, jei norėsite apginti savo idealus bei interesus, tęsti savo kelionę pasirinktu keliu. Susilaikykite nuo ūmių sprendimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate stiprūs, turite tvirtą savo nuomonę ir gilų pasaulio matymą, tačiau antrosios pusės, kitų interesai gali būti visai kitokie. Venkite primesti savo valią, daryti spaudimą, verčiau ieškokite tokių sprendimų, kurie džiugintų ir jus, ir aplinkinius. Bus itin svarbu galvoti ką sakote, vengti manipuliacijų mylimo žmogaus, vaikų emocijomis. Išsaugokite tai, kas jums brangu.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius