Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 13 d.

Guminiai batai – geras pasirinkimas, kai lyja. O kokie dar pasirinkimai jūsų laukia?
Guminiai batai
Guminiai batai / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Iki 12 val. protingiausia būtų ilsėtis ir vengti skubėjimo bei sunkių darbų. Nors reikalų ir dinamikos dienoje nestigs, tačiau tvarkyti ir domėtis teks smulkmenomis. Visgi anksčiau ar vėliau jas sutvarkyti teks, o ši diena tam pakankamai tinkama. Produktyviausias dienos metas svarbiausiems reikalams laukia nuo 14.40 iki 16.40 val.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nudžiuginti gali piniginiai reikalai. Šios dienos nuotaikos diktuos poreikį užsiimti tik tais darbais, kurie gali atnešti apčiuopiamos naudos. Rasite būdų, kaip pagerinti savo finansinę padėtį ne tik sunkiu darbu, bet ir sumanumu. Iki 12 val. patartina užsiimti tik savo reikalais ir nesikišti į kitų žmonių gyvenimus, net jei šie yra jums artimi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jeigu atsiversite naujoms idėjoms, reikalingiems pokyčiams ir labiau pasitikėsite išmintingais patarėjais, vaisingai praleisite dieną. Visgi gali būti sunku išvengti ginčų, kadangi tiek jūs patys, tiek ir aplinkiniai kiek jautriau reaguos net ir į smulkius nesklandumus. Savitvarda leis neužmiršti svarbiausio tikslo ir negaišti laiko santykių aiškinimuisi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Labai svarbu neignoruoti silpniausiųjų žmonių, esančių šalia jūsų. Atsižvelkite į jų poreikius bei prašymus ir nevenkite pasiaukoti, patarti, suteikti pagalbą. Visgi nenustebkite, jei ir patys šiandien pasijusite silpni, be noro aktyviai veikti, bendrauti. Tai diena, kuri labiau tinkama ramiam poilsiui, ėjimui su tėkme, labdaringai veiklai, geriems darbams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Atsiverkite reikalingoms naujovėms ir nebijokite atsisakyti savo griežtų planų. Veikdami spontaniškai galite laimėti gerokai daugiau, ypač jeigu mokate savo idėjomis ir darbais pasidalinti su kitais. Kolegų ir draugų pagalba leis jums padaryti keletą svarbių žingsnių svarbaus tikslo link. Svarbiausius susitikimus geriau skirti antroje dienos pusėje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Diena nusimato dinamiška - teks susitelkti konkretiems uždaviniams spręsti. Nuveiktų darbų vaisiai pasirodys ne iš karto, tad turėkite kantrybės ir nenorėkite matyti rezultatą tuoj pat, nes toks noras tik nuvils. Darbo reikalai gali užimti visą laiką, tad asmeniniame gyvenime gali jaustis tuštuma. Romantiškai meilei šį diena nėra palanki.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Laiką iki 12 val. geriausia išnaudoti ramiam poilsiui. Šiuo metu tvarkomi reikalai gali strigti vietoje ir net sukelti aplinkinių priešpriešą, tad protingiau būtų nerizikuoti ir užsiimti reikalais, kurie jums nėra itin svarbūs. Nuo vidurdienio laukia dinamiškas metas, kuomet galite sulaukti įdomių pasiūlymų tiek karjeros, tiek ir meilės sferoje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Diena atneš nemažai irzlumo, pykčio ir ginčų, tad norėdami to išvengti svarbu vengti žmonių, su kuriais paprastai konfliktuojate. Pravartu susikaupusias negatyvias emocijas "iškrauti" per sportą arba panašią aktyvią veiklą. Venkite alkoholio bei sunkaus maisto, raudonos mėsos, aštrių patiekalų - tai ypač negatyviai veiktų fizinę ir emocinę sveikatą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Viena pagrindinių temų bus santykiai. Šioje sferoje laukia tiek džiaugsmas, tiek ir nemalonios situacijos. Galite pagaliau išsiaiškinti, kas neleidžia pasiekti harmonijos bendraujant su mylimuoju, arba galite suvokti, kad metas kai kuriuose santykiuose padėti aiškų tašką ir judėti pirmyn. Vienaip ar kitaip šį gyvenimo sfera pareikalaus apsivalymo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Darbai užplūs taip staigiai ir gausiai, kad beveik niekam daugiau neliks laiko. Sunkus laikas gali būti tarp 9.50 ir 11.50 val., tačiau likusią dienos dalį reikalai darbo srityje vyks gana lengvai ir atneš apčiuopiamos naudos ne tik jums, bet ir kitiems. Puikiai pavyks darbai, kuriuose reikia kažką tvarkingai sudėlioti, paskaičiuoti, pakoreguoti, apvalyti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena gali praeiti maloniai, net žaismingai, tačiau tik tuo atveju, jei gebate nekreipti dėmesio į smulkius nesklandumus ir kitų žmonių prastą nuotaiką. Jei skausmingai reaguojate į kritiką ar irzlumą, tuomet ginčų bus sunku išvengti. Neleiskite smulkioms gyvenimiškoms situacijoms ir žmogiškoms emocijoms užgožti gražių šios dienos įvykių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gali tekti daugiau nei visuomet bendrauti su artimaisiais ir kaimynais, tvarkyti namų, buities reikalus. Nesišalinkite to, o pasistenkite kuo daugiau nuveikti šioje srityje ir pasitarnaukite savo šeimai ir namams, nelaukdami atlygio ar komplimentų. Darbe venkite streso ir sunkių reikalų tvarkymą nukelkite kitai dienai, nes šiandien būsite pernelyg jautrūs emociškai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius