-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 15 d.

Žemiška, itin tinkama sunkiems, susitelkimo ir nuoseklumo bei kruopštumo reikalaujantiems darbams nudirbti diena, siūlanti daugybę galimybių ir išeičių, tik bus svarbu atsiverti naujovėms, pokyčiams, išdrįsti pakeisti požiūrį į kai kuriuos įprastus dalykus, vartojimo pobūdį, santykį su pinigais, atsakyti sau į klausimą – o kas man svarbiausia?
Jurginai
Jurginai / „Fotolia“ nuotr.

Svarbu, kad ryte pavyktų nugalėti blogą nuotaiką, norą atsijungti ir pabėgti nuo visų. Bus labai svarbu tyras humoras, gebėjimas laiku ir vietoje pasakyti gerą žodį. Tikėtina, kad pavyks pagaliau sutarti su darbdaviu ar viršininku dėl bendrų tikslų, darbo sąlygų gerinimo, sulauksite pripažinimo už savo darbus tiek iš aukščiau stovinčių, tiek iš darbuotojų pozicijos.

Verta imtis teisinių reikalų, kolektyvinių ieškinių, tačiau vėlgi, atsiribojus nuo bet kokių melo apraiškų. Darbingumą palaikys Mėnulis, visą dieną keliausiantis griežtuoju, su tikslais ir profesionalumu siejamu Ožiaragio Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule Mergelės ženkle, siejamu su analitine veikla, kruopštumu, rūpestingumu bei sveikatos reikalais.

Tačiau aktyvusis, kovingasis Marsas šiąnakt pereis iš pastarojo ženklo į diplomatiškąjį Svarstyklių ženklą, taip tarsi pamažindamas veiklos apsukas, tačiau skatindamas tarimąsi ir susitarimus, norą veikti išlaikant naudos ir pasekmių balansą. Vakare visi turėtumėme pasijausti geriau, ramiau, saugiau.

Gerą nuotaiką palaikyti padės margi, ryškūs drabužiai bei mineralai, papuošalai iš sidabro. Maiste turėtų būti daugiau daržovių, ypatingai kopūstų visokiausiais pavidalais – tiek žalių, tiek troškintų ar virtų, taip pat kokybiško alyvuogių aliejaus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien bus svarbiausia susidoroti su galimai kilsiančiomis baimėmis, dar iš vaikystės atsineštais kompleksais ir noru pasislėpti nuo pasaulio – savigrauža mažai padės, verčiau imkitės darbų ir patys būsite nustebinti, kiek daug galite nuveikti. Pats metas ieškoti ilgalaikių profesinių sprendimų, apgalvoti savo tikslus, pagalvoti apie galimybę artimiausiu metu kreiptis į darbdavį dėl darbo sąlygų gerinimo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puikus laikas paprastiems, žemiškiems džiaugsmams, praktiniam jūsų kūrybinių idėjų realizavimui ar tiesiog laikui, kuomet daugiau dėmesio verta skirti pramogoms, laisvalaikio užsiėmimams su vaikais, mylimu žmogumi, atrasti seniai pamirštus džiaugsmus ir įgūdžius. Tiesa, bus svarbu išlikti savimi, atlaikyti draugų ar kitų žmonių spaudimą, kad elgiatės kitaip nei visiems įprasta.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jums prasidėjo pakankamai intensyvus laikas, kuomet turite ką ir žinote kaip pasakyti pasauliui – jūsų idėjos ir planai jau pakankamai brandūs, tačiau realizacija reikalauja naujai pažiūrėti į jūsų finansines galimybes, aiškaus sutarimo su artimaisiais. Venkite skubos, tačiau ieškokite sprendimų. Profesinėje srityje pasistenkite aiškiai suformuluoti savo siekius, atsiribokite nuo apkalbų, manipuliacijų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasaulis pilnas galimybių, tačiau tik tuomet, jeigu pavyks išnarplioti informacinį Gordijaus mazgą ir sąmoningai atrasti tiesą bent jau sau, atsisakyti pasenusių iliuzijų. Puikus laikas atstatyti asmeninius santykius, pokalbiams, deryboms, iš naujo atrasti, pažinti draugus. Būkite labai atsargūs, jeigu teks spręsti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus – realybė ir jūsų norai gali gerokai išsiskirti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kad ir kokios klostysis aplinkybės, patirsite spaudimą, kiek įmanoma, atidėkite finansinių reikalų sprendimą, venkite skubotų, sunkiai paaiškinamų pirkinių, išlaidų, ypač, jeigu tai darote svetima valia. Išlaikykite maksimalų dėmesingumą, tikrinkite gaunamą, tačiau ir jūsų pateikiamą informaciją, venkite vertinti kitus pagal jų pasiekimus, pasaugokite savo reputaciją.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate be galo stiprūs, puikiai suvokiate savo vietą po Saulę ir esate linkę dalintis savo patirtimi su pasauliu. Puikus laikas visiškai naujai pasižiūrėti į savo santykius su vaikais, mylimu žmogumi, tas mintis ir idėjas, kurios ilgą laiką vedė jus per gyvenimą – tai gana stipraus atsinaujinimo laikas, tačiau išlikite labai subtilūs pristatydami savo sprendimus aplinkiniams – jų reakcija bus sunkiai prognozuojama.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena, kuomet galite nustebinti save dideliu energijos antplūdžiu ir ryžtingu noru imti ir pagaliau išspręsti tai, kas jums jau seniai rūpėjo Gal aktyviai veiklai dar ankstoka, tačiau galimybių, informacijos paieškai laikas pats tas. Tarkitės su artimaisiais, vaikais. Kad ir kokių pretenzijų išgirsite iš antrosios pusės – priimkite tai kaip pamoką, tačiau eikite toliau siekdami savo tikslo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gana geras metas tiems, kas mokosi, užsiima informacijos paieška, tvarko įvairius organizacinius dalykus – verta spręsti smulkius reikalus, taip pat ir valstybinėse institucijose, pertvarkyti savo veiklą, planus. Tiesa, išlikite atsargūs, ypač finansiniuose reikaluose – būsite itin jautriais, prireiks daug stiprybės, jeigu norėsite garbingai atlaikyti skaudžius smūgius jūsų idealizmui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate pilni idėjų, kaip galima sulaukti sėkmės, ir jums sekasi. Tiesa, jūsų asmeninės, atsineštos iš vaikystės, tėvų namų tiesos gali patirti rimtų išbandymų – kas jums iš tiesų yra vertybė, o kas klaidinantis stereotipas? Tik atsakę į šiuos klausimus galėsite išvengti klaidų, todėl tikrinkite kiekvieną savo sprendimą. Laikykitės įstatymų, taisyklių, būkite dėmesingi greta esančių interesams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Esate be galo stiprūs, pilni idėjų ir jų realizavimo galimybių, esate linkę pakovoti už jas, tačiau tuo pačiu lieka ir klaidų rizikos – bus lengva iš didelio optimizmo per daug pasitikėti aplinkiniais, gauta informacija, todėl tikrinkite kiekvieną šaltinį, išlikite nuoseklūs savo veiksmuose, ypatingai investuodami į sveikatą, spręsdami buitinius, praktinius reikalus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kad ir kokiomis palankiomis atrodytų aplinkybės, tačiau skuba šiomis dienomis gali brangokai kainuoti – tiek tiesiogiai, tiek ir morališkai, todėl verta šiomis dienomis šiek tiek atsitraukti nuo reikalų ir daugiau laiko skirti ramesniam situacijos apmąstymui, peržiūrai ir tuo pačiu poilsiui, sveikatos atstatymui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų santykiai su pasauliu, greta esančiais žmonėmis patirs gana daug išbandymų – teks naujai pasižiūrėti ir į save bei savo buvimo pasaulyje pasekmes kitiems, visuomenei. Susilaikykite nuo skubotų, ypatingai finansinių sprendimų, verčiau ieškokite alternatyvių veiklos, bendravimo su kolegomis, visuomenės veikėjais, būdų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius