Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 18 d.

Diena palanki dalykiniams reikalams tvarkyti, svarbiems susitarimams tvirtinti. Bet kokioje situacijoje siekite švaros ir aiškumo, venkite miglotų aplinkybių – tai neprives prie gero.
Arbata
Arbata / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Trečiadienį rekomenduojama susitelkti ties dalykine veikla, palanku kreiptis į autoritetus, tartis dėl geresnių sąlygų, didesnio atlygio. Pasiteisins investicijos, susijusios su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu, profesinės kvalifikacijos kėlimu. Po pietų gali aplankyti įdomios įžvalgos, kils daug originalių idėjų. Tiesa, nereikėtų skubėti pereiti prie veiksmų – duokite laiko mintims susigulėti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoje dienos pusėje būsite kiek emocingesni, tad verčiau rinktis tas užduotis, kurias galite atlikti patys vieni, dirbdami sau priimtinu greičiu. Tai sėkminga diena, jei netinginiausite, strategiškai veiksite – galite smarkiai pasistūmėti karjeros srityje. Trečiadienį palanku puoselėti išvaizdą, rūpintis sveikata, rekomenduojama išbandyti ką nors naujo, neįprasto.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite kiek sulėtinti tempą, bent trumpam atsiribokite nuo aplinkos šurmulio ir susitelkti į savo vidų. Atviras dialogas su savimi padės rasti daug svarbių atsakymų, išsiaiškinti tikruosius savo poreikius. Tai puikus metas kūrybinei veiklai, taip pat seksis prekybos ir grožio sferose dirbantiems Dvynių zodiako ženklo atstovams. Vakaras kiek miglotas – venkite neaiškių kompanijų, nesivelkite į intrigas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia itin aktyvus trečiadienis. Tai palankus metas dalykiniams reikalams tvarkyti – pavyks susitarti su reikiamais žmonėmis, suderėti geresnes sąlygas. Šiandien sėkmę garantuos išlaikytas elgesys, strategiškas mąstymas ir gebėjimas klausytis savo nuojautos. Pasiteisins komandinė veikla, lengvai įsiliesite į bet kokį kolektyvą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovams žadamas puikus trečiadienis – netrūks nei ambicijų, nei ryžto, nei tikėjimo savo jėgomis. Tai puikus laikas verslininkams, vadovams ir visiems Liūtams, atkakliai siekiantiems profesinių aukštumų. Šiandien atsiskleis jūsų lyderiškos savybės, organizaciniai gebėjimai. Tačiau nereikėtų perlenkti lazdos – venkite pernelyg įsakmaus tono, despotiško elgesio.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Trečiadienį Fortūna jums plačiai šypsosis – pats laikas realizuoti turimus sumanymus, pristatyti savo idėjas reikiamiems žmonėms. Palanku planuoti tolesnes keliones, ypač dalykines komandiruotes, tikėtinas kontaktas su užsieniu. Šiandien aplinkybės gali imti ir staiga pasikeisti – nestresuokite, viskas išeis tik į gera. Nepamirškite pasirūpinti ir namais – pasiteisins investicijos į geresnę buitį.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien palanku spręsti klausimus, susijusius su investicijomis į ateitį, bendro biudžeto panaudojimu. Tai dėkingas laikas verslininkams, taip pat Svarstyklių zodiako ženklo atstovams, dirbantiems statybų sektoriuje – gali įvykti naudingi sandoriai, ateiti reikiami ištekliai. Tiesa, reikia itin atsargiai vertinti pernelyg miglotus pasiūlymus. Nesusigundykite greitais praturtėjimo būdais – nudegsite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien gali įvykti svarbūs susitarimai, tinka pristayti turimus sumanymus, tartis su reikiamais žmonėmis. Tvarkydami dalykinius reikalus nepamirškite takto ir diplomatijos – mandagus bendravimas padės daug lengviau pasiekti užsibrėžtus tikslus. Garsiau suskambės meilės tema – laukia kvietimai į pasimatymus, aistringi prisipažinimai jausmuose.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Trečiadienį gali varginti prastesnė savijauta, pasireikšti energijos trūkumas. Tausokite jėgas, nepertempkite nervų sistemos, protingai planuokitės darbus. Iki pietų pasistenkite atlikti tai, kas svarbiausia – itin palankus metas dalykiniams reikalams tvarkyti, tartis dėl geresnių sąlygų, ateities perspektyvų, taip pat tinka kreiptis į valstybines įstaigas. Vakaras gana miglotas – rinkitės ramų poilsį saugioje aplinkoje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia sėkminga diena. Fortūna plačiai šypsosis tvarkant dalykinius reikalus, sprendžiant finansinius klausimus. Šiandien gali ateiti dosnūs pasiūlymai – regis, nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu metu. Puikiai seksis ir kūrybinių profesijų atstovams – aplankys mūza. Vakare netrūks malonių akimirkų su artimu žmogumi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Trečiadienį Vandenio zodiako ženklo atstovai sieks permainų. Šiandien kils noras iš esmės pertvarkyti savo gyvenamąją vietą, imtis rekonstrukcijos darbų. Daugelis Vandenių susimąstys apie naujus namus. Nesikarščiuokite, venkite drąstiškų veiksmų. Trečiadienis puikiai tiks skoningam namų interjero atnaujinimui, pasiteisins investicijos į geresnę buitį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Aplinkybės dėliosis jums palankia linkme – aktyviai realizuokite turimus sumanymus! Šiandien Žuvų zodiako ženklo atstovams pakaks nuoseklumo, sistemingumo, galima imtis net sudėtingiausių užduočių. Nestigs ir norinčių bei galinčių jums padėti – turimos pažintys padės atverti reikiamas duris. Tinka tvarkyti, teikti svarbius dokumentus, tvirtinti susitarimus.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius