Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 19 d.

Astrologinė prognozė trečiadieniui.
Jurginai
Jurginai / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nuoseklus planavimas, analizavimas ir strateginis mąstymas garantuos šios dienos sėkmę. Nepasiduokite impulsams ir nepulkite veikti stačia galva. Taip tik pridarysite klaidų ir sukelsite sumaištį. Diena palanki tolimoms kelionėms, ypač dalykinio pobūdžio. Trečiadienį planuojami susitikimai ir svarbūs pokalbiai bus sėkmingi, pavyks susitarti, pasiekti norimo rezultato.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Trečiadienis – puiki diena juridiniams reikalams spręsti. Seksis reikalai susiję su užsieniu, aukštuoju mokslu, reklama. Palanku varstyti biudžetinių įstaigų duris. Tačiau šią dieną neverta aklai pasikliauti sėkme, veikite strategiškai, gerai apgalvokite savo žodžius ir veiksmus. Nepalanku investuoti į elektronikos prietaisus, buitinę techniką. Asmeninių santykių fronte tikėtinas uraganas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Vyraus giedros nuotaikos, norėsis tikėti šviesiu rytojumi, tačiau didesnė klaidų tikimybė. Viską vertinsite pernelyg subjektyviai, tad šiandien verčiau susilaikyti nuo svarbių sprendimų priėmimo. Trečiadienį turėsite progų pademonstruoti savo intelektualinius sugebėjimus ir profesinius įgūdžius – reikiami žmonės jus pastebės. Nepervertinkite savo jėgų ir per daug neprisižadėkite – neįvykdę pažadų sulauksite nemalonios kritikos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Trečiadienis – sėkmingiausia šios savaitės diena. Ypač palanku spręsti problemas santykių sferoje, skirti svarbius dalykinius susitikimus, sudarinėti reikšmingas sutartis, derėtis. Kad ir ko imtumėtės, elkitės profesionaliai ir išlaikytai, nesileiskite užvaldomi emocijų, nesivelkite į dramatiškas diskusijas. Šiandien nuveiksite daugiau, nei tikėjotės, o jūsų pastangos bus tinkamai įvertintos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Įtampa augs, rūpesčių daugės, o nuotaikos prastės – toks štai trečiadienis laukia Liūto zodiako ženklo atstovų. Šiuo metu būsite linkę konfliktuoti ir ieškoti kaltų, sunku bus pripažinti savo trūkumus ir klaidas. Negalėsite pasigirti ir puikia sveikata – trūks jėgų, galimi širdies darbo sutrikimai, problemos, susijusios su sąnariais, sausgyslėmis, dantimis, oda.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien aplinkybės dėliosis jums palankia linkme, galite sulaukti dosnių pasiūlymų, netrūks ir romantikos. Tačiau jūsų užsispyrimas, subjektyvumas ir principingumas gali sugadinti visus reikalus. Jei sugebėsite išlikti atviri, taktiški ir dalykiški – tikėtina sėkmė. Trečiadienį viską lems jūsų vidinė orientacija ir jūsų pasirinkimai – nekaltinkite kitų, jei reikalai klostysis ne taip, kaip norisi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nesilaikykite įsikabinę praeities, tuomet viskas susitvarkys savaime. Atėjo laikas atsikratyti vidinės naštos – nuoskaudų, pykčio, apgailestavimų... Trečiadienis – puiki diena savianalizei ir dvasiniam tobulėjimui. Šiandien aiškiau nei bet kada pavyks suprasti, kas jus slegia, neleidžia ramiai gyventi. Diena palanki remonto darbams pradėti, generalinei tvarkai namuose ar darbo aplinkoje atlikti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien Skorpiono zodiako ženklo atstovus užgrius daug smulkių rūpesčių darbe. Nemažai laiko sugaišite dalyvaudami dalykiniuose susitikimuose – deja, daugelis jų nebus produktyvūs, bus gaila beprasmiškai išeikvotų jėgų. Regis, nuotaikų kaita ir keistas nerimo jausmas neduos ramybės visą dieną, būsite nervingi ir įsitempę. Raskite būdų atsipalaiduoti ir bent trumpam atsiriboti nuo išorinio šurmulio.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovams gresia piniginė sėkmė ir malonios staigmenos. Tai smagi ir nuotaikinga diena, viskas eisis su polėkiu, be ypatingų pastangų. Tačiau neužmikite ant laurų, bet kokiomis aplinkybėmis išlikite savo srities profesionalais. Tai palankus metas investuoti pinigus ir sudarinėti finansinius sandėrius, trečiadienį galite pritraukti reikiamą pagalbą, susitarti dėl palankių sąlygų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Darbai nelauks, būsite priversti visa galva pasinerti į dalykinius reikalus. Tačiau nuotaikos išliks pakilios ir optimistiškos, energijos nestigs. Trečiadienį venkite bet kokių konfliktinių situacijų su autoritetais, ypač valstybės tarnautojais. Ambicijos gali paskatinti kovas dėl valdžios ir garbės. Tai nėra tinkama diena kūrybinei veiklai, sunkiau seksis vadovams ir turintiems nuosavą verslą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandenius persekios praeities vaiduokliai. Tikėtina sąžinės graužatis ir apgailestavimai. Tačiau neverta plakti savęs ir skendėti melancholiškose nuotaikose, verčiau pasiryžkite keistis, viską pradėti iš naujo. Diena tinkama saviugdai, savianalizei, gali aplankyti pranašiški sapnai. Trečiadienį palanku susikoncentruoti į dalykinę veiklą, atlikti būtinas korekcijas, atsisakyti to, kas nebeperspektyvu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Trečiadienį leiskite sau svajoti ir svajonės pildysis. Diena tinkama drąsiems ir ambicingiems sumanymams įgyvendinti – užteks ir ryžto, ir jėgų. Su aplinkiniais elkitės kuo diplomatiškiau ir profesionaliau, šią dieną venkite lipšnumo ir pataikavimo. Ramybė, savikontrolė, geranoriškumas ir tikėjimas savo jėgomis padės pasiekti užsibrėžtus tikslus. Vakaras bus triukšmingas, bet smagus.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius