-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 20 d.

Kokių įžvalgų pažers astrologė ir dvasinio tobulėjimo centro „Sadhana“ įkūrėja Lana Kutkytė?
Gėlė
Gėlė / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Iki pietų lengviau nei visuomet susitelksite ties nuobodžiais, bet būtinais darbais - svarbu tik aiškiai suvokti, kuriuos darbus atlikti priklauso jums, o kuriuos kitiems. Antroji dienos pusė visai kitokia: rūpės ne tik darbai ir pareigos, bet ir harmonija santykiuose, tad savaime sieksite padaryti kažką, kas suteiktų sparnūs jūsų asmeniniam gyvenimui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią dieną lydės stipri jus aukštyn meilės sferoje kelianti energija. Aiškiai suvoksite, ką turite daryti, kad užsitikrintumėte stabilumą asmeniniame gyvenime. Būsite žavūs, kupini optimizmo bei pasitikėjimo savimi, o tai teigiamai atsilieps ne tik meilės, bet ir darbo reikalams. Kiek sudėtingiau seksis finansų srityje, tačiau nepagailėkite pinigų savo veiklos reprezentacijai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Daugumai norėsis užsiimti remonto darbais, keisti gyvenamąją vietą arba padaryti kažką, kas leistų geriau sutarti su šeimos nariais. Pirmąją dienos dalį galimi nesusikalbėjimai, kurie jus kiek išbalansuos. Sieksite ramybės, tad kils noras atsitraukti nuo žmonių ir pabūti su savimi. Antrąją dienos dalį atsigausite ir griebsitės taisyti pašlijusius reikalus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė atneš nemažai pokalbių, susirašinėjimų ir neplanuotų susitikimų, tačiau svarbu prisiminti, kad laikas nuo 11 iki 13.06 val. nėra vaisingas, tad šiuo laiku nieko rimto nežadėkite ir nieko svarbaus nespręskite. Antroji dienos dalis jau kitokia: laukia daugiau ramybės, noro užsiimti namų reikalais ir bendrauti tik su mylimiausiais žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors kai kurie pokyčiai gyvenime reikalaus nemažai lėšų, tačiau neišlaidaukite be reikalo. Diena nėra tinkama naujiems pirkiniams, ypač pirmoji jos dalis. Verčiau sudarykite sau aiškią strategiją, kuri leis sukaupti kuo daugiau gerovės ateičiai. Vakaras kupinas aktyvaus bendravimo, kuris suteiks nemažai jums aktualios informacijos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Planuokite, kurkite strategijas ateičiai, tačiau veiksmų imtis neskubėkite. Diena tinkama reikalingos informacijos rinkimui, galimybių apžvalgai, neįpareigojantiems pokalbiams su tais, kurie gali padėti pasiekti tikslų. Neskirkite jokių svarbių susitikimų ar darbų nuo 11 iki 13.06 val., šio laiko fonas nebus efektyvus, tad reikalai gali strigti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmąją dienos pusę pasistenkite gyventi kuo ramiau ir sumažinti kontaktus su išoriniu pasauliu. Būsite jautrūs emociškai, tad bet koks smulkus nesusipratimas lengvai jus išbalansuos. Laikas nuo 11 iki 13.06 val. – ko gero, sunkiausias dienos metas, tačiau antroji dienos dalis suteiks galimybių atsigauti ir aktyviai pasinerti į aktyvų gyvenimo būdą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nuo pat ryto galite jausti norą išsikalbėti, pasipasakoti aplinkiniams apie savo išgyvenimus bei planus ateičiai. Kartu prasidės ir draugystės metas, kuomet sieksite bendravimo su jus suprantančiais ir palaikančiais asmenimis bei sulauksite iš jų pusės gražaus atliepimo. Antroji dienos pusė kitokia: galite imti nepasitikėti savimi ir kompleksuoti be jokios svarbios priežasties.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Susikaupkite ir neskubant atlikite savo pareigas, neįsivelkite į santykių aiškinimosi situacijas, nes greičiausiai nepavyks nieko konkretaus išsiaiškinti, o tik dar labiau supainioti situaciją. Ypač tas aktualu darbe - užvirusios emocijos kunkuliuos ir neleis ramiai dirbti, tačiau jei tvirtai laikysite savo poziciją, tuomet dieną galite nugyventi gana ramiai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę nieko naujo neplanuokite ir nesiimkite svarbių darbų. Šiuo laiku daugiau teks užsiimti savo vidiniu pasauliu, suvokti savijautos priežastį ir apsivalyti nuo senų nuoskaudų bei baimių. Antroji dienos pusė tinkama sukurti strategiją, kuri leis greičiau pasiekti kažką svarbaus karjeroje. Meilės reikalams ši diena nėra palanki, tačiau tai greičiausiai ir nerūpės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmąją dienos pusę galimai būsite jautrūs emociškai, dirglūs ir sunkiai sukalbami, tad šį laiką verčiau pasistenkite praleisti vienumoje ir taip išvengti nuoskaudų, kurių galite sukelti aplinkiniams. Antroji dienos pusė nusimato žymiai geresnė, ypač jei atsisakysite nebūtinų darbų ir dirbsite ramiai, sau priimtinu ritmu ir neskubėsite pradėti naujų projektų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Daugiau teks užsiimti santykiais, spręsti partnerystės problemas. Visgi svarbu nedaryti jokių rimtų, esminių sprendimų, nes kitą dieną matysite situaciją jau visai kitaip. Jei santykiai su partneriu nėra harmoningi, tuomet patartina šiandien apriboti bendravimą ir taip išvengti ginčų. Jei santykiai gražūs, tuomet antroji dienos pusė puikiai tinka bendrai veiklai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius