Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 22 d.

Pilnatvės metas, kuomet Mėnulis pilnas, tačiau įtampa išsisklaido, pradeda matytis tolesnė perspektyva, veiksmas vyksta toliau. Mėnulis keliauja ugniniu, su iniciatyva, aktyvumu, ryškumu, valia ir kovingumu siejamu Avino zodiako ženklu, palaikydamas visus tuos, kurie turi ir nori kažką pasakyti pasauliui, imtis veiklos, pristatyti ir pakovoti už save, tačiau tuo pačiu ir pasirūpinti savo įvaizdžiu, sveika kūno išvaizda ir potencialu.
Augintiniai
Augintiniai / 123RF.com nuotr.

Juolab šio ženklo valdovas Marsas keliauja diplomatiškuoju, su estetika siejamu Svarstyklių ženklu, o tai suteiks galimybę viską padaryti pakankamai subtiliai, tačiau tuo pačiu racionaliai ir praktiškai, čia ir dabar išspręsti rūpimus klausimus. Dėmesys žodžiui, tam, ką ir kaip sakome, turi būti ypatingas. Būtent diplomatija, gebėjimas tartis ir susitarti gali šiandien gana stipriai pakeisti jūsų karjeros perspektyvą; palankus metas ieškoti užtarėjų ir rėmėjų, naujų galimybių.

Su mylimu žmogumi venkite ginčų dėl pinigų, tačiau vertėtų naujai pažiūrėti į tai, kas gi yra jūsų santykių pagrindas, ir paieškoti visai naujos atskaitos sistemos. Gali labai susvyruoti tik materialiais, vartotojiškais siekiais ar net išnaudojimu pagristi ryšiai, tačiau daug kas priklausys nuo jūsų ir partnerio noro susitarti dėl jūsų laisvės ribų.

Ramų balansą palaikyti padės visi sidabro atspalviai aprangoje, puoškitės baltu nefritu, sidabro dirbiniais.

Šiandien už maistą svarbesni skysčiai, valgykite sriubas, gerkite tirštus vaisių ir daržovių kokteilius, sultis su minkštimu, valgykite sultingų vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai jūsų laikas, kuomet ir patys jaučiatės gerai, ir galimybės tarsi pačios siūlosi. Tiesa, tai pareikalaus iš jūsų ir tam tikrų pastangų, visų pirma gebėjimo, tartis ir susitarti, sprendžiant santykių su darbdaviu klausimus, renkantis karjeros galimybes. Antra vertus, bus svarbu aiškiai žinoti savo tikslus ir nuosekliai jų siekti, pasirūpinti finansavimu. Likite jautresni antrosios pusės jausmams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiomis dienomis yra rizikos patirti gana stiprų tiek santykių su antrąja puse, tiek ir savo įvaizdžio išbandymą – ar sugebėsite priimti kitokį požiūrį į pasaulį, vertybes? Galite jaustis pažeidžiami, todėl vertėtų daugiau laiko skirti sau, savo sveikatos palaikymui, judesiui, maloniai veiklai, pasistenkite vengti aktyvesnės išorinės veiklos, o į tai, kas vyksta aplinkui, pažvelkite filosofiškai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikus veiklos ir galimybių metas tęsiasi, reikalaujantis iš jūsų daug išminties, tačiau tai, ką nuveiksite dabar, tarnaus jums ilgai, tad pats metas imtis to, ką jau seniai planavote ir kuo tikite. Juk esate tiek pilni entuziazmo, tiek ir turite gražų aplinkinių palaikymą. Tiesa, finansiniai klausimai pareikalaus iš jūsų gana daug jėgų, todėl būtina rasti laiko poilsiui, suvaldyti azartą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Palankus metas namuose, šeimos ir artimųjų labui nuveikti kažką naudingo, tad imkitės veiklos – tai gali pareikalauti iš jūsų gana didelių vidinių pastangų, bet tai, ką nuveiksite, turės didelės vertės ateityje. Palankus metas pasirūpinti nekilnojamojo turto reikalais, kraustytis į naują vietą, tačiau svarbiausias iššūkis jums bus bendrauti, tartis, sutarti, išdrįsti parodyti savo jausmus, kūrybą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Galimybių ir prieštaravimų metas, kuomet teks spręsti gana rimtas dilemas. Daug kas priklausys nuo jūsų pasirinkimo – ar pataikysite į bendrą kryptį, ar pasiduosite seniems įpročiams? Galimi gana rimti vertybiniai konfliktai tiek darbe, tiek ir namuose, gali tekti daug ką pergalvoti, tačiau bus itin svarbu išlaikyti aktyvumą, domėtis, aiškintis, surinkti būtiną informaciją ir tik tuomet spręsti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Teks gerokai pasistengti, jei norėsite suderinti visus interesus, likti ir mandagiais, ir principingais. Kad ir kaip sudėtinga, ieškokite kompromiso, bendraukite, išsakykite savo įžvalgas – tai laikas, kuomet galite sulaukti supratimo ir paramos. Tiesa, būkite atsargūs planuodami savo išlaidas, nusiteikite, kad gali tekti apriboti savo poreikius, tik venkite dramatizavimo, pataupykite energiją.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kaip būtų sunku spręsti konfliktą su namiškiais, artimaisiais, tėvais, spręsti būsto ar nekilnojamojo turto klausimus, pirmiausiai ieškokite paramos iš mylimo žmogaus, vaikų – šiandien daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo išsakyti savo poreikius ir interesus. Imkitės pagaliau to, kas jums iš tiesų svarbu, ko trokšta jūsų širdis ir protas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate pilni jausmų, tačiau tuo pačiu ir lūkesčių – gal verta būtų visai kitaip pasižiūrėti į save ir savo santykį su pasauliu, mylimu žmogumi? Kas jums trukdo mylėti ir būti mylimais? Pats metas kitaip pasižiūrėti ir į tai, ką mokate, žinote, savo patirtį, kaip galėtumėte visa tai ramiai ir garbingai nešti į pasaulį, atsikratyti jus varginančių stereotipų, baimių ir naujai susidėlioti savo mintis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pats metas burti bendraminčius, draugus ir kurti savo komandą, pradėti naują veiklą, parodyti savo pasiekimus ir tuo pačiu tikslus viešai. Pasirūpinkite, kad visa tai būtų naudinga ir prasminga tiek jums, tiek ir platesniam ratui žmonių, suteiktų galimybę visiems išskleisti savo talentus. Tiesa, gali būti sudėtinga apginti savo finansinę reputaciją, todėl ieškokite alternatyvių būdų veiklai realizuoti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien gali dauga kas spręstis jūsų profesiniame, karjeros kelyje, daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo tartis ir susitarti, parodyti tiek savo gabumus ir žinias, tiek ir gebėjimą apginti savo idėjas garbingai ir elegantiškai. Imkitės iniciatyvos, pradėkite naują veiklos etapą. Gali būti, kad daug kas keisis ir jūsų jausmuose, meilės reikaluose, tačiau leiskite sau nustebinti patys save.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kad ir kokis, atrodo sunkiai įveikiamos, baimę keliančios problemos šiandien užgriūtų, išdrįskite kalbėti, išsakyti savo nuogąstavimus ir nustebsite sulaukę paramos, palaikymo. Tai jūsų sėkmės diena, kuomet staiga aplinkybės suteikia šansą įgyvendinti svajonę. Tiesa, flirtas darbe gali iki pamatų sudrebinti jūsų šeimą ir namus, privers gerokai peržiūrėti savo vertybes.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dėkingas metas spręsti nekilnojamojo turto, būsto, naujos veiklos ar verslo plėtros, finansavimo reikalus. Tai didelių galimybių laikas, tačiau daug kas priklausys nuo to, kaip pavyks apginti savo projektą, parodyti jo naudą ir prasmę, todėl imkitės veiklos, jai sutelkite visus resursus, tačiau atkreipkite dėmesį ir į mylimo žmogaus interesus, gal jame atrasite ir labai stiprų partnerį?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius