Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 23 d.

Ši ir artimiausios dienos bus vienos iš išskirtinių, pareikalausiančios itin didelio susikaupimo, žodžio suvaldymo, siekiant išvengti rimtų, ilgalaikių pasekmių galinčių turėti konfliktų.
Kankorėžiai.
Kankorėžiai. / Fotolia nuotr.

Pasistenkite į tai, ką darote, žiūrėti atsakingai, tačiau ramiai. Kaip reta bus svarbu suprasti, kad visi esame gyvi žmonės, kurie daro klaidų, kartais pasako ir aštresnį žodį, tačiau pyktis ar atsainumas gali situaciją tik pabloginti, tad sąmoningai priimkite tiek kritiką, tiek savo klaidas ir ramiai, su protu padarykite, ką galite geriausio.

Galimi įvairūs technikos gedimai, avarijos, išaiškėti žmogiškosios klaidos, būkite atsargūs vairuodami, įsitikinkite naudojamos technikos tvarkingumu, patikimumu. Visą dieną Mėnulis keliaus išmintingu, optimistišku ir plėtrą skatinančiu Šaulio Zodiako ženklu, tad veiklos bus itin daug, galite norėti daug, tačiau dėl minėtų aplinkybių pasistenkite išlaikyti balansą. Bus itin svarbu atvirumas, geras žodis, padorumas, venkite bet kokio melo.

Šviesą šiandien išlaikyti padės auksinės, geltonos, baltos spalvos drabužiai, serdoliko, aukso papuošalai. Maistui geriausia tiks įvairūs kruopų ir daržovių patiekalai, tačiau venkite pieno produktų

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būsite itin džiugūs, aktyvūs, linkę domėtis mokslo naujovėmis, trauks pasaulio platybės, egzotiškos kultūros, tikėjimo tiesų, filosofijos klausimai. Patys iš šios pozicijos paieškokite jums kylančių problemų sprendimo būdų, tačiau susilaikykite nuo emocijų padiktuotų skubių veiksmų, gali tekti viską perdaryti. Verčiau tarkitės, derėkitės, pagalvokite, kaip tai paveiks kitus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors ir jaučiatės suvaržyti aplinkybių, tačiau darbai griūna vienas po kito ir tenka suktis iš situacijos, nugalėti savo pyktį ir susierzinimą. Emocijų daug, tačiau jomis vadovaujantis priimti sprendimai ir lūkesčiai gali labai skirtis, todėl bus itin svarbu susikaupti, gerai išsiaiškinti situaciją, peržiūrėti dokumentus, sutartis, palanku ir tvarkyti buhalterinius reikalus, imtis apskaitos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būsite itin atsidavę savo antrosios pusės, partnerių interesams, tuo galite pavergti ir savo draugus, tačiau problemų sprendimui reikės ne tiek emocijų, kiek jūsų atsidavimo ir aiškios pozicijos. Venkite bet kokio išsisukinėjimo, kaip ir azarto, noro viską padaryti ir išspręsti kuo greičiau – raskite jėgų susikaupti ir atvirai priimti iššūkius.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasistenkite visą daugybę jus užgriuvusių darbų ir reikalų atlikti kuo geriau, be didelių pretenzijų ar priekaištų, pasistenkit savo nuopelnus vertinti kuo objektyviau, nes tiek menkinimasis, tiek ir puikybė gali tapti konflikto priežastimi. Išlikite santūrūs, jei darbdavys pareikalaus kažką perdaryti; dėl tos pačios priežasties venkite aiškinimosi su antrąja puse ar darbo partneriais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų širdis ir jausmai šiandien platūs ir atviri, tačiau būkite kiek saikingesni savo užmojais, prieš veikdami išsiaiškinkite aplinkybes, nes tai gali atsiliepti tiek jūsų, tiek ir greta esančiųjų sveikatai bei gerovei. Ši diena labai tinkama šiek tiek atitrūkti nuo darbų ir imtis to, kas mieliausia širdžiai – gal nueiti į egzotišką meno renginį, o gal patiems tokį surengti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiomis dienomis būkite itin atsargūs ir atsakingi tvarkydami piniginius ir meilės reikalus – išlaidos gali netikėtai išaugti, jūsų resursai išsekti. Pasistenkite daugiau ilsėtis, neleiskite jūs užgriuvusiems reikalams ir asmeniniams bei vaikų norams išeikvoti visas jūsų jėgas. Leiskite sau atsikvėpti, pasitelkite antrąją pusę į pagalbą – tikėtina, kad sulauksite jautraus atliepimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors pagaliau pasijutote gana tvirtai, jūsų žodžio klausomasi, jums pavyksta gerai apginti savo interesus, tačiau venkite perdėto diplomatiškumo ar išsisukinėjimo, antra vertus, grubumas ar jautrumo stoka taip pat gali tapti konflikto priežastimi – šiandien gelbės optimizmas, šviesus, platus požiūris į pasaulį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors darbe atsirado kažkas, kas trukdo juo mėgautis, slopina jūsų kūrybiškumą, tačiau tai neša jums pajamas ir tai gerai. Šiek tiek kantrybės ir situacija keisis. Šiandien pasistenkite kuo geriau nudirbti savo darbus, palanku grįžti prie senų projektų, to, ką reikia pabaigti, pataisyti, sutvarkyti ir būkite santūresni dėl kylančių apribojimų – verčiau ieškokite būdų prisitaikyti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Smagi, optimistiška diena, kuomet jaučiatės savo vietoje, sulaukiate malonaus aplinkinių dėmesio ir pritarimo. Antra vertus, tai mažai padeda spręsti vėl atsinaujinančias finansines problemas. Grįžta senos skolos, teks ieškoti būdų joms grąžinti, tarkitės su draugais, darbdaviu, rėmėjais, tačiau kategoriškai venkite azartinių ar kitų mažai patikimų būdų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pasikartojančias įtemptas situacijas atlaikyti sudėtinga, įtampos tiek namuose, tiek darbe daug, galite sulaukti kaltinimų, pretenzijų. Tiek, kad norėsite nuo visko kuo giliau ir toliau pasislėpti. Pasistenkite į situaciją žvilgterėti tarsi iš šalies ar iš viršaus – ar tikrai viskas taip blogai, kaip piešiama, kas yra svarbiausia? Ir būkite itin sąmoningi dirbdami su bet kokia technika, aštriais dalykais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gana džiaugsmingas, aktyvus laikotarpis, kuomet norisi kuo daugiau bendrauti su draugais, bendraminčiais, jie suteikia jums daug palaikymo, stiprybės, pasiryžimo įgyvendinti savo idėjas. Gal kiek sunkiau su informacija, žiniomis, būtinoms ją pagrįsti – tikėkite, ieškokite, taisykite informacijos spragas ir jums pasiseks. Tik išlikite sąmoningi, kai teks vairuoti ar kitaip dalyvauti eisme.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Diena tarsi ir sėkminga, tačiau suderinti darbdavio interesus su jūsų idėjomis šiandien gana sudėtinga. Juolab, tenka grįžti ir gana rimtai imtis jus jau senokai varginančių finansinių klausimų sprendimo, tad darbe teks būti itin dėmesingais ir kuo geriau atlikti savo pareigas, imtis peržiūrėti dokumentus, sutartis, biudžetą. Ir jokių išlaidų ar naujų skolų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius