Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 26 d.

Darbo savaitės vidurys – kokių staigmenų pateiks? O gal viskas klosis, kaip suplanavote ir tikėjotės?
Apsilankymas Labanoro girios kirtimuose
Apsilankymas Labanoro girios kirtimuose / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Trečiadienį reikia aktyviai veikti, seksis jei rodysite iniciatyvą, demonstruosite ryžtą ir lyderio savybes, nebijosite nuožmios konkurencijos. Palankus laikas kūrėjams bei siekiantiems sportinių aukštumų. Diena tinkama grožio procedūroms, įvaizdžio atnaujinimui. Gali realizuotis ilgą laiką puoselėti lūkesčiai. Šiandien pavyks aiškiai ir raiškiai reikšti mintis, nestokosite originalių sumanymų, tinkamas metas prezentacijoms, viešiems pasisakymams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai gali būti sudėtinga diena, ypač jei nepaisysite saiko, negebėsite susitaikyti su apribojimais. Nesiveržkite į priekį bet kokia kaina, sprendimus priimkite tik gerai pasvėrę visus už ir prieš. Diena tinkama drąsiems sumanymams įgyvendinti – užteks ir ryžto, ir energijos. Tiesa, su aplinkiniais turėtumėte elgtis kuo diplomatiškiau, vengti aštrių žodžių. Šiandien net paprastai taiką ir ramybę mėgstantiems Jaučiams nebus lengva nulaikyti liežuvį už dantų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ne visi darbai eisis taip sklandžiai, kaip buvo tikėtasi. Šiandien galite susidurti su vadovų ar kitų autoritetų spaudimu. Tai nėra palankus laikas dalykiniams susitikimams ar svarbiems pokalbiams planuoti. Įvairūs trukdžiai, stabdžiai, neleidžiantys laiku atlikti ir pristatyti darbus, labai tikėtini trečiadienį. Teks apsišarvuoti kantrybe, išlaukti tinkamo momento.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kritinės situacijos darbo aplinkoje kels nemažai streso trečiadienį. Šiandien balansuosite tarp pykčio ir baimės jausmo. Lengvai susierzinsite, užsiplieksite dėl kiekvienos smulkmenos, tačiau bijosite išreikšti savo nepasitenkinimą. Tendencija neigiamus jausmus kaupti viduje, gali baigtis galingu emociniu sprogimu namie – išprovokuosite dramatišką skandalą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai bus nusiteikę filosofiškai trečiadienį. Gebėjimas atsiriboti nuo asmeninių problemų ir į visus sunkumus pažvelgti iš šalies padės teisingai suprasti ir išspręsti šios dienos problemas. Vidinis noras veikti ir siekti išsikeltų tikslų prasilenks su galimybėmis, jėgų resursu. Šiandien susikoncentruokite tik į svarbiausius ir būtiniausius darbus, neeikvokite energijos nereikšmingoms smulkmenoms.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien norėsis siekti savo tikslų bet kokia kaina. Tai gali būti gera pozicija, jei darbe daug konkurencijos, yra poreikis demonstruoti lyderio savybes, siekti konkrečių rezultatų. Kitu atveju tai gali pasireikšti kaip polinkis despotiškai vadovauti ir reikalauti, peržengti visas ribas – toks elgesys provokuos konfliktus su kolegomis ir vadovais. Vakaras taip pat bus nuspalvintas įtampomis, tikėtina nesantaika namuose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena palanki draugiškiems susitikimams ir romantiškiems pasimatymams. Tiesa, neverta daug tikėtis iš pažinčių užsimezgusių šią dieną – jos dovanos smagių ir įkvepiančių akimirkų, tačiau nežadės jokių ilgalaikių perspektyvų. Trečiadienį dosniai reikšite savo emocijas, drąsiai kalbėsite apie savo jausmus. Tai tinkamas laikas taikytis arba padėti paskutinį tašką įtampą ir stresą keliančiuose santykiuose.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien sunkiausia užduotis bus suvaldyti įsismarkavusias emocijas. Trečiadienį nesibodėsite griebtis manipuliacijų bei mėginimų išgąsdinti savo oponentus, kirsite į skaudžiausią tašką, kad tik pasiektumėte savo. Įtampos ir slogios nuotaikos vyraus visą dieną, trečiadienį nebus lengva su jumis susitarti, aplinkiniai gali jūsų privengti. Vakare užgrius buitiniai rūpesčiai, tikėtina prastesnė savijauta.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulių entuziazmas ir gera nuotaika užkrės ir įkvėps aplinkinius. Šiandien sulauksite palaikymo ir pagalbos, tačiau nepiktnaudžiaukite aplinkinių gerumu – neužkraukite savo įsipareigojimų kitiems ant pečių. Trečiadienį seksis, jei veiksite, netinginiausite, būsite nuoširdūs ir atviri. O kategoriškas požiūris, lipimas per kitų galvas ir nejautrumas, atvirkščiai – provokuos konfliktines situacijas, atneš sunkumus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien strigs viskas, kas susiję su kelionėmis, svarbia dokumentacija, planuotais reikšmingais susitikimais. Teks susitaikyti su apribojimais ir kelyje sutinkamais sunkumais. Pasistenkite nesivelti į ginčus, venkite bereikalingų diskusijų. Trečiadienį bus sunku objektyviai vertinti situaciją, tad verčiau susilaikyti nuo atsakingų sprendimų priėmimo. Vakare daugiau dėmesio pareikalaus šeimos nariai, tikėtinos buitinės problemos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Labai avaringa ir konfliktiška diena laukia Vandenio zodiako ženklo atstovų. Nesivelkite į jokias avantiūras, rizikas ar diskusijas. Trečiadienį net patys sunkiai prognozuosite savo veiksmus – labai greitai reaguosite į bet kokį dirgiklį, jūsų pasirinkimus skatins impulsai, o ne logiški sprendimai. Palankus laikas pardavėjams, rašytojams. Tinka daryti prezentacijas, reklamuoti savo veiklą, paslaugas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Trečiadienį Žuvų zodiako ženklo atstovus gali ištikti savotiška krizė. Regis, pradėsite abejoti savimi ir savo pasirinkimų tikslingumu. Staiga norėsis viską mesti ir pradėti iš naujo. Šiandien nerekomenduojama imtis drastiškų permainų, neverta priimti svarbių sprendimų – jau kitą dieną nuomonė pasikeis. Verčiau daugiau laiko skirkite savianalizei, visakeriopam tobulėjimui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius