Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 30 d.

Mėnulis artėja į pilnatį, visi mėnesio darbai įsibėgėję, veiklų intensyvumas didelis, suktis tenka visiems, įtampos daug, tačiau tai gana pozityvus, rezultatyvus laikas. Šiandien Mėnulis ir toliau keliauja kūrybingų, dvasingų ir jautrių Žuvų Zodiako ženklu, tad itin sėkmingas visiems, kurie kuria grožį, neša gėrį ir atjautą, imasi sielos gelmių pažinimo.
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.

Tiesa, kiek sunkiau dirbantiems su konkrečia informacija, ten, kur reikia staigių, aiškių sprendimų ir pan. Šiandien, kaip ir vakar, itin tinkama diena ieškoti paramos, kreiptis į valstybės institucijas, teisininkus, pasirūpinti naminiais gyvūnais, gamtos apsauga, tačiau ir siekti karjeros, profesionalumo, atnaujinti ankstesnius projektus. Tai, ką šiandien „įsuksite“, turės tendenciją kartotis ateinantį mėnesį, tad būkite sąmoningi ir elkitės taip, kaip jums atrodo teisinga.

Geriausiai jausitės dėvėdami minkštų, ramių ir apsauginių gamtos spalvų drabužius, pasipuošę bronzos, amazonito dirbiniais.

Maistui geriausiai tiks pieno produktai, ypač šviežias pienas su medumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien esate itin jautrūs ir idealistiški, linkę pabūti šiek tiek nunirę į svajas, pasitraukti nuo aplinkos šurmulio, atsipalaiduoti – būtų puiku, jei galėtumėte leisti sau nedideles atostogas, tačiau įsibėgėję darbai, besisprendžiančios problemos neleis, tad pasistenkite bent jau rasti šiek tiek laiko maloniai papramogauti su mylimu žmogumi.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu turėjote problemų susisiekti su užsieniu, spręsti kokias nors su kelionėmis, mokslu, religinėmis, filosofinėmis temomis susijusius klausimus, šiandien galite ieškoti sprendimų. Tiesa, bus daug idealizmo ir mažoka racionalaus vertinimo, bet reikalingi atsakymai ateis intuityviai. Puikus laikas imtis labdaros, visuomeninės veiklos ar ieškoti rėmėjų, partnerių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbai, įvairūs finansiniai reikalai šiandien gali jus tiesiog užplūsti – gali tekti imtis išties painių, iš pirmo žvilgsnio sunkiai išsprendžiamų užduočių, tačiau pasitikėjimą teks pateisinti, tik suvaldykite skubą, leiskite sau nurimti ir paieškoti iš pirmo žvilgsnio mažai racionalių, tačiau veiksmingų sprendimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tegu ir įtempta, tačiau sėkminga darbui, o ypač – akiračiui plėsti, moksliniams ar tikėjimo, taip pat ryšių su užsieniu reikalams spręsti diena – būsite nusiteikę ar tiesiog artimų žmonių priversti daug ką keisti savo santykyje su visuomene ar greta esančiais žmonėmis, ištaisyti padarytas klaidas – tai etapas, kai galite pamatyti teigiamus rezultatus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Itin jautrus, emocingas laikotarpis, galintis pareikalauti svarbių sprendimų ten, kur sveikas protas mažai padės – beliks pasiremti intuicija, tik leiskite jai atsiverti. Geriausia būtų, kad susilaikytumėte nuo rimtesnių finansinių sprendimų, nes galimi apsiskaičiavimai, klaidos. Verčiau pasirūpinkite bendradarbiais, savo ir artimųjų sveikata.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų partneris šiandien turėtų būti idealus – gal ir mažai pasikeitęs, tačiau jūsų požiūris į antrąją pusę bus itin jautrus, tačiau idealizmas gali paklaidinti. Diena itin palanki psichologinei konsultacijai, rasti laiko atokvėpiui, susivokimui, kūrybai. Tiesa, noro pasigilinti į bet kokią informaciją bus daug, galite pastebėti tai, ką kiti pražiūri, suvokti, kas parašyta tarp eilučių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Graži ir finansiškai sėkminga diena – turėtumėte gauti kompensacijų už savo jautrumą, dėmesį, atjautą, sprendžiasi namiškių problemos, lengvėja santykiai su jais, nors pykčių dar kyla. Skirkite dėmesio savo sveikatai, atokvėpiui, netradicinėms sveikatos procedūroms – vandens, kvapų, garsų terapijai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Išskirtinai kūrybingas laikas, kai pavyks ne tik atsikvėpti užsiimant tuo, kas jus džiugina, įkvepia, grįžti prie ankstesnių mylimų užsiėmimų, bet ir pristatyti savo kūrybą, mylimą veiklą. Puiki diena praleisti laiką su vaikais, mylimu žmogumi – pavyks puikiai sutarti, vieniems kitus įkvėpti gražiems darbams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien jūs šilkiniai ir švelnūs, itin atjaučiantys ir linkę pabūti šiek tiek vaikais, grįžti į namus ar tėvų namus – puikus laikas pergalvoti savo vertybes, pajausti, kas jums svarbiausia, ko iš tiesų jums reikia, ką jums duoda materija. Galimi ne tik nušvitimai, racionalūs finansiniai sprendimai, bet ir pamatymai, kaip pagerinti savo materialinę būklę suteikiant jai aiškesnes ribas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būsite itin idealistiškai nusiteikę kitų atžvilgiu – bendrauti teks daug, tačiau pasistenkite išlikti kiek galima sąmoningesni, nes galima informacinė painiava, galite nesąmoningai ką nors apgauti ar patys apsigauti, netgi pasiklysti ieškodami kokios nors vietos. Nepaisant visko, pavyks ir šiek tiek atsivėpti, atsipalaiduoti, nors spręstinų reikalų namie dar yra.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų altruizmas ir noras įsigyti, padovanoti sau ar kitam ką nors tokio nuostabaus, stebuklingo bus stiprus. Vis dėlto pasaugokite savo pinigus, ramiai pagalvokite prieš išlaidaudami ar bent paklauskite patarimo savo antrosios pusės, to žmogaus, kuriuo pasitikite. Nors būsite itin geranoriškas kitų atžvilgiu, skubėti į pagalbą taip pat reikėtų sąmoningai, pasistenkite, kad transporto priemonė būtų tvarkinga.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kažin ar kam nors pavyks jus šiandien nuleisti iš padangių – esate racionalūs nebent tada, kai reikia spręsti finansinius reikalus, tačiau apskritai esate linkę atiduoti save ir savo darbus, kūrybą žmonėms, atsiduoti visuomeniniams tikslams. Jūsų protas taip pat matys pasaulį iš aukštai – atsiduokite skrydžiui, bet akies krašteliu matykite realybę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius