Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – sausio 27 d.

Pilnatis, kaip visada lems, gana įtemptą dieną, ypač pirmąją jos pusę, tačiau diena bus įdomi tuo, kad visos problemos vienaip ar kitaip spręsis, jeigu pavyks pajausti, atsiduoti dienos tėkmei ir veikti daugiau intuityviai, stebint aplinką ir pamatant galimybes – galbūt visiškai naujus, jums patiems siurprizu tapsiančius sprendimus.
Lygumų slidinėjimas
Lygumų slidinėjimas / 123rf.com nuotr.

Mėnulis keliauja jautriu, šeimynišku, su motinyste, globa ir skysčiais siejamu Vėžio Zodiako ženklu, tad daugiau dėmesio skirkite savo namams ir artimiesiems, tiems, kas šiuo metu labiau pažeidžiami. Tai palankus laikas pamatyti motinystės, šeimos grožį, prasmę ir reikšmę sau ir visiems, atsakomybę už visas kartas. Šiandien, kaip ir apskritai šiuo periodu, išliks rizika pratrūkti, tiesiog įsiusti dėl vienokių ar kitokių trikdžių, būtinybės veikti kitaip nei įprasta, tačiau visada galima rasti sprendimų, tik bus labai svarbu laikytis doros, įstatymų, ieškoti sutarimo ir kompromisų.

Taurias nuotaikas palaikyti šiandien padės avietinės raudonos, alyvinė bei baltos spalvos drabužiai, papuošalai su džespilitu (geležingas kvarcitas). Maistui šiandien turėtų būti skiriama mažiau dėmesio, diena tinkama pasninkauti, apskritai pasisotinti užtektų tik duona ir vandeniu, varškės sūriu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būsite šiek tiek svajingi, mintys gali šiek tiek painiotis, tačiau jaukiai ir šiltai nusiteikę. Mažiausiai norėsis imtis itin aktyvios veiklos, tačiau jos, norite ar ne, užteks – kolegų, bendradarbių ar draugų skambučių, bendrų projektų ar reikalų aptarimo, intrigų ir šiokių tokių įtampų. Susilaikykite nuo rimtesnių vertinimų ar sprendimų – išlaukite, kol situacija pati juos padiktuos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laukia aktyvi diena, kuomet būsite linkę padėti visiems draugams, imtis labdaringos ar bent jau visuomeninės veiklos – gerai paskaičiuokite, ar pakelsite didelius, juolab ilgalaikius įsipareigojimus. Jūsų profesinis krūvis išties didelis, reikalaujantis atsidavimo, todėl ieškokite paprastesnių sprendimų, ši diena atvers jums naujų idėjų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būsite linkę išdalinti save visiems, įsigyti kažką tokio, kas išgelbės jus ir pasaulį – tačiau ar tikrai viskas taip gražu, kaip atrodo? Nedidelė dovanėlė gali sutaikyti jus su kolegomis, bendradarbiais, tačiau būkite atsargūs, nes situacija darbe gali būti mažiau optimistinė nei norėtumėte. Labiau pasaugokite savo sveikatą, venkite pertempti nervų sistemą, dozuokite protinio darbo krūvį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien jausitės situacijos valdovais – tiesiog jausitės puikiai, pavyks sutarti tiek su antrąja puse, tiek ir rasti – su sąlyga, jeigu norėsite – kompromisų su tais, nuo kurių nemaža dalimi priklauso jūsų gerovė. Skolintis ar prisiimti didesnių įsipareigojimų dabar laikas mažai tinkamas, tačiau tartis dėl bendrų darbų, ieškoti jau kilusių bendros veiklos problemų sprendimų vertėtų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien turėtumėte gana gerai pasijausti – rasite būdų atsikvėpti, atrasti taip reikalingų vidinių energijos resursų, įžvalgų, kur ir kaip norėtumėte judėti toliau, kaip geriausiai galėtumėte realizuoti savo gyvenimo tikslus ar bent pradėti jausti gyvenimo prasmę, suderinti profesinę veiklą ir kasdienę veiklą. Gera diena ir surasti naujų sąlyčio taškų, interesų su antrąja puse.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Draugų ir nuoširdžių pokalbių diena, kuomet tiesiog gera bendrauti su visais – draugais, bendraminčiais, antrąja puse, verslo partneriais, apskritai visais, su kuriais tenka tvarkyti bet kokius reikalus. Viskas eisis gana sklandžiai, jeigu sugebėsite mažiau save ir kitus spausti dėl vieno ar kito darbo – leiskite dienai vesti jus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Darbe šiandien jums turėtų sektis, jeigu sugebėsite atsiriboti nuo asmeninių reikalų ir tiesiog darysite tai, ką būtent šiuo momentu galite padaryti geriausiai. Tikėtina, kad galiausiai pavyks atrasti jus ilgai kamavusios problemos priežastį ir pakankamai lengvai ją išspręsti. Tiesa, daryti ilgalaikius apibendrinimus dar anksti, būkite atsargūs spręsdami finansinius klausimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kad ir kaip jus kamuotų savirealizacijos ir uždarbio galimybių klausimai, šiandien turite progos atrasti tą stebuklingą formulę, kuri jums leis pajausti gyvenimo ir kūrybos džiaugsmą, pasaulio grožį ir tuo pačiu maloniai atsikvėpti. Jūsų geranoriškumas bei vidinė tvirtybė padės ir derinant savo ir partnerio (-ės) interesus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien namai jums taps įkvėpimo ir atgaivos šaltiniu – puikus laikas taikytis su namiškiams, atleisti sau už visa tai, kur galbūt suklydote ir surasti vidinį energijos šaltinį. Padėkokite tėvams ir protėviams, tiems, kurių dėka esate, ir tiesiog darykite tai, ką galite geriausia šiandien. Darbų ir rūpesčių tikrai užtenka, tačiau šiandien galimybių diena – pamatykite jas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jūsų antroji pusė ir partneriai šiandien taps jūsų angelais sargais – tereikės atkreipti dėmesį į juos, pasistenkite suprasti tai, ką jie sako, paklausti patarimo. Galbūt sužinosite ir tai, ko nelabai norėtumėte žinoti, tačiau tai padės jums išgyti nuo kai kurių baimių, atsisakyti jus stabdančių įpročių ir imtis to, apie ką jau seniai svajojote, – pamatykite savo galimybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puiki darbinga diena, kuomet įgyvendinsite seną savo svajonę ir nuveiksite kažką ypatinga, kad ir kokios sudėtingos būtų aplinkybės. Palanki diena tegu ir mažiems, tačiau svarbiems, jus išlaisvinantiems žingsniams, atversiantiems tolimesnes galimybes. Šiandien viskas dėliosis palankiai, tereikės išdrįsti priimti tai, ką siūlo aplinkybės.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gražaus atokvėpio diena, kuomet pasaulis, regis, globoja jus ir galiausiai suteikia šansą gyventi ir būti taip, kaip norite, – leiskite savo svajonėms būti ir realizuotis. Kad ir kaip sudėtingai viskas gali atrodyti, šiandien rasite užtarėjų ar draugų, kurių parama galbūt atrodys pernelyg įpareigojanti, tačiau verta, kad ją priimtumėte. Tad pasinaudokite dienos nešamomis galimybėmis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius