Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – sausio 6 d.

Mėnuo šiandien peržengia į paskutiniąją delčios fazę, tad, kaip ir per visus virsmo momentus, jausmams ir protui gali būti sudėtinga susiderinti – Mėnulis Svarstyklėse tikisi elegancijos, subtilumo, pusiausvyros, o Saulė Ožiaragyje gana tiesmuka, paprasta, žemiška, orientuota į tikslo siekimą visko atsisakant – jai visokius diplomatinius žaidimus sunku priimti.
Kava su sausainiais
Kava su sausainiais / 123RF.com nuotr.

Tad įtampos ir emocijų bus gal ir šiek tiek daugiau, tačiau bus labai svarbu laiku susivokti ir susivaldyti, pasinaudoti situacijos nešamomis galimybėmis ir lengviau reaguoti į kylančius sunkumus. Koncentruokitės į tai, kas svarbiausia. Juolab verta daugiau dėmesio skirti tam, ką naujo pamatysite, sužinosite, įdėmiau pažiūrėkite į naujus kontaktus, idėjas, tinkamas laikas strateguoti, planuoti veiklą, ypač susijusią su informacijos sklaida, komunikacija.

Ramų protą padės išlaikyti pilkšvų, tarsi išplautų, neryškių spalvų drabužiai, papuošalai su serpantinu.

Maistas turėtų būti lengvas, atsisakykite mėsos produktų, valgykite daugiau žalumynų, lengvų užkandžių, vaisių, daržovių. Labiausiai džiugins tai, kas būtent jums maloniai kvepia, paruošta subtiliai, su išmanymu – tai gourmet diena.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien jūsų diplomatiniai gebėjimai gali patirti gana didelių iššūkių, mat gali tekti pasistengti derinant ne tik profesinius reikalus, bendraujant su kolegomis, gana skubiai sureaguoti į kylančius profesinius iššūkius, bet dar ir namuose pabūti gerais partneriais, nuraminti antrosios pusės baimes ar keliamus reikalavimus, parodyti daugiau dėmesio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laikotarpis išties svarbus jūsų profesinei realizacijai, kuomet tenka priimti gana svarbius sprendimus, nugalėti kylančias baimes, sukaupti visą įmanomą jėgą, ir susiruošti rimtam startui – už aktyvumą, veiklą, iniciatyvas atsakingas Marsas rytoj įžengia į jūsų ženklą, tad ilsėtis artimiausią mėnesį vargu ar turėsite ūpo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gražios, aktyvios dienos, kuomet esate nusiteikę sukurti kažką gražaus ar nuveikti tai, kas pradžiugintų kitus, ypač mylimąjį ar vaikus. Tiesa, ne viskas taip parasta, nes resursai gali pasirodyti riboti, gali tekti skubiai spręsti kažkokius gana rimtus su finansavimu, paskolomis ar panašius reikalus – darykite tai, ką privalote ir mažiau jaudinkitės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien bus itin svarbu išlaikyti geranorišką santykį su artimaisiais, ypač, jeigu kalbos pasisuks apie pinigus, turtą ir kitus painesnius finansinius reikalus – laikotarpis sudėtingas, tad šiandien santykiams palaikyti itin svarbu ne šaltas protas ar apgalvotas spaudimas, o gebėjimas rasti išmintingą, visų interesus tenkinantį sprendimą – skirkite tam pastangų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pernelyg intensyvus bendravimas, siekis suderinti visų interesus, pasirūpinti visų gerove šiandien gali kainuoti jums gana daug jėgų ir sveikatos – pasistenkite rasti laiko atokvėpiui, aiškiau susidėliokite prioritetus. Jūsų iniciatyvos darbe šiandien gali sulaukti kiek kitokios reakcijos, nei tikėjotės, todėl verčiau atidėkite jas bent porai dienų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kad ir kaip norėtumėte šiandien įsigyti ką nors gražaus, apdovanoti vaikus ar artimuosius, likite išmintingi ir venkite skubotų bei jausmingų sprendimų. Dieną ir ypač popietę daugiau laiko skirkite profesinių siekių peržiūrai, apmąstymui ar aptarimui su darbdaviu, pasirūpinkite darbo sąlygomis, jų gerinimo perspektyva.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Energijos ir noro veikti turite daug, tačiau planus įgyvendinti gali tapti sunkiau negu galvojote, tikėtina, kad susidursite su papildomais iššūkiais namuose, gali tekti netikėtai pasirūpinti tėvais ar giminaičiais, būsto problemomis – bus svarbu į viską pažvelgti kuo ramiau ir švelniau, nes problemos gali pasirodyti besą gerokai mažesnėmis nei bijote.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Diena itin tinkama ramiam susivokimui, dar vis likusių darbų užbaigimui ir minčių apie tai, ko jums būtų svarbu imtis artimiausiu metu puoselėjimui. Baigiasi itin darbingas ir fiziškai sunkokas laikotarpis, daug patyrėte ir išgyvenote – ateina laikas, kuomet teks mokytis ja dalintis, o dabar puikus laikas apibendrinti savo patirtis ir pasidžiaugti savo pasiekimais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien teks gana daug dėmesio skirti gana materialiems draugų ar bičiulių, kolektyviniams reikalams – kaip pasirūpinti bendru reikalu ir pasaugoti tiek savo, tiek ir kitų gerovę ar bent piniginę? Būkite atsargūs, jeigu patirsite spaudimą priimti finansinius sprendimus, susilaikykite nuo skubių darbų ar pirkinių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesine prasme diena gali būti išties įtempta, pareikalausianti maksimalaus jūsų susitelkimo, veikti greitai, profesionaliai ir tuo pačiu gana diplomatiškai – susitelkite, nes nuo šios dienos sprendimų gali gana smarkiai priklausyti jūsų gerovė. Bus itin svarbu susilaikyti nuo pagundų, venkite baimių ar, atvirkščiai, puikybės ar perdėto pasitikėjimo savimi, bravūros.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų polėkis ir interesai, noras gyventi įdomiau, atrasti naujus pasaulius šiandien gali būti gana skausmingai ribojamas aplinkybių ir tiesiog fizinės realybės ar galimybių. Viena iš dienų, kuomet teks keisti vidines ribas ir ieškoti būdų patyrinėti vidinį savo pasaulį, atrasti netikėtų savo ir iš giminės paveldėtų savybių, atsikartyti vidinių baimių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Itin aktyvi diena – susitikimai ar bendravimas su draugai, visuomeniniai ar kiti įsipareigojimai, bendri darbai pareikalaus iš jūsų gana daug energijos ir emocijų. Kad ir kaip norėsite viską atlikti kuo geriau, pasirūpinti sveikata irgi svarbu, todėl pasistenkite rasti būdų reaguoti į kylančias situacijas šiek tiek ramiau, pažvelkite į jas iš šalies.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius