Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – spalio 17 d.

Astrologinė prognozė trečiadieniui.
Verkių parko medžiai numetė rudeninius lapus
Verkių parko medžiai numetė rudeninius lapus / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien pasitelkite draugus ir kolegas į pagalbą. Trečiadienį puikiai gebėsite motyvuoti aplinkinius, tapsite komandos siela. Tačiau venkite įsakmaus tono, bus lengva peržengti leistinas ribas. Nebūkite naivūs ir pernelyg patiklūs ir patys venkite dalyti pažadus – šią dieną būsite linkę pervertinti savo galimybes. Tikėtini elektronikos prietaisų gedimai. Tai avaringas metas, jokiu būdu neviršykite greičio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien išdidumas lengvai peraugs į pasipūtimą ir aroganciją – norėsis išskirtinio dėmesio, o jo nesulaukę susikrimsite. Pasistenkite išlikti tikri ir praktiški, ypač su jums artimais žmonėmis. Darbe problemų neišvengsite, regis, teks aiškintis ir stengtis įtikti viskuo nepatenkintam vadovui. Būkite dalykiški ir profesionalūs, venkite perdėto emocionalumo darbo aplinkoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Seksis piniginiai reikalai, palankus laikas keliauti, megzti kontaktus su užsieniečiais. Šiandien Dvynių zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę filosofiškai. Gebėsite įžvelgti prasmę tiek sėkmėje, tiek praradimuose. Draugai ir kolegos palaikys trečiadienį, padės įgyvendinti jūsų sumanymus. Tiesa, galimi ir konfliktai, ypač tarp bičiulių. Vakare tikėtini kvietimai į renginius, prezentacijas, tai puikus metas įvairiems seminarams, mokymams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai bus slidi ir pavojinga diena. Stipri Lilit įtaką skatins pasiduoti pagundoms, nukrypti nuo pasirinkto kelio. Principingumas, nelankstumas ir šaltumas kitų atžvilgiu labai išryškės šią dieną. Trečiadienį vadovausitės taisykle – kiekvienas už save. Čia nugalės protas. Atrodys, kad aiškiai žinote, ko norite, aistringai sieksite užsibrėžto tikslo, tačiau gali pasirodyti, jog tai visai ne tai, ko tikėjotės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Trečiadienį daugiausia problemų kels santykių tema. Šiandien galite susidurti su klasta ir apgaulėmis. Niekuo aklai nepasitikėkite, o visą gaunamą informaciją tikrinkite kelis kartus. Nesusipratimai su artimais žmonėmis gali visai dienai sugadinti nuotaiką. Nesivelkite į audringas diskusijas, neprovokuokite konfliktų – taip tik dar labiau viską supainiosite. Tai potencialiai pavojinga diena, venkite bet kokių rizikų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Atsiribokite nuo rūpesčių ir pasirūpinkite savimi. Problemos niekur nedings, o stengdamiesi visas jas išspręsti iš karto ir nuolat nerimaudami dėl būsimų sunkumų tik pakenksite savo sveikatai. Šiandien ieškokite būdų atsipalaiduoti – neįpareigojantis bendravimas su širdžiai mielais žmonėmis iškart pagerins jūsų savijautą. Antroje dienos pusėje galimos naujos pažintys, trumpos kelionės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas kūrybinei veiklai, viešiems pasisakymams, prezentacijoms. Šiandien Svarstyklės neieškos žodžio kišenėje – gebėsite tinkamai pristatyti save, sukurti norimą įvaizdį. Laukia daug džiugaus bendravimo, norėsis dalytis, keistis informaciją, lengvai įsisavinsite naujas žinias. Antroje dienos pusėje laukia romantiniai nuotykiai, tačiau reikėtų atsargiai vertinti šią dieną užsimezgusias pažintis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien daugiau laiko skirsite šeimos nariams ir buitiniams rūpesčiams. Pasistenkite nebūti pernelyg reiklūs ir griežti. Trečiadienį sėkmė lydės tik iniciatyvius ir veiklius šio zodiako ženklo atstovus. Palanku plėtoti dalykinio pobūdžio santykius, planuoti tolesnes keliones, komandiruotes. Šią dieną kontaktai su užsieniečiais gali atnešti nemažai naudos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sėkmė nusišypsos, bet labai trumpam – būkite pasiruošę imtis veiksmų. Šiandien tikėtinos malonios pažintys ir smagios kelionės. Itin tinkama diena mokslams, profesiniam augimui – lengvai ir greitai įsisavinsite naują informaciją. Trečiadienį siekite bendradarbiavimo, bendrų tikslų, atsiribokite nuo solo veiklos. Tai puiki diena draugystei stiprinti – nudžiuginkite seniai matytus bičiulius.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovai labiausiai nerimaus dėl piniginių reikalų. Trečiadienį norėsis ieškoti naujų uždarbio šaltinių, keisti esamą situaciją. Tikėtinos neplanuotos išlaidos ar kitokie nuostoliai, tačiau netrūks ir dėkingų atsitiktinumų lemiančių finansinę sėkmę. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų turimų ryšių ir apsukrumo. Bičiuliai bus linkę padėti, gebės teisingai patarti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai produktyvi diena, kai viskas bus jūsų rankose. Tinkamas įvaizdis ir protinga strategija – raktas į šiandienos sėkmę. Trečiadienį ne kartą atsidursite dėmesio centre, tačiau tik nuo jūsų priklausys, koks bus tas dėmesys – malonus ar ne. Šią dieną lengvai galite atkurti savo gerą vardą, bet lygiai taip pat lengva bus ir jį sugadinti. Puikus metas išvaizdai puoselėti, sveikatinimosi procedūroms pradėti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Stos trumpa pauzė, bent jau taip jausitės šią dieną. Atėjo laikas viską apmąstyti, sulėtinti tempą. Esate prikaupę daugybę informacijos ir naujų žinių – pats metas integruoti jas į savo gyvenimą. Trečiadienį stebėkite aplinką, sekite ženklus – gali aplankyti ne viena svarbi įžvalga ar suvokimas. Tikėtina, kad teks veikti slapta arba susidurti su kitų žmonių paslaptimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius